Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vlepy MW - Seria 2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7448 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 22:01

kawek napisał:  
Zdrapana vlepa "Świniopasy Cracovia" na zajezdni tramwajowej przy boisku Arkonii

Takie vlepy chyba powinny zostac na swoim miejscu hmmm

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 22:10

W F H napisał:  

kawek napisał:  
Zdrapana vlepa "Świniopasy Cracovia" na zajezdni tramwajowej przy boisku Arkonii

to akurat pozytyw vlepa była...

Niestety nie wiedzialem ciemno bylo i nie do konca widzialem ja dopiero pozniej zauwazylem ze cos nie tak jest ale vlepe zachowalem wiec wroci na swoje miejsce kwasny

gizmo
Kibic
Na forum od 7321 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 24/01/2006 12:46

Porto napisał:  

UHO napisał:  
zdrapane vlepki arki i lecha na terenie szkoły LO 16 na słonecznym

moze na Patio ??? bo ponad miesiac w srodku zdrapalem vlepe Piasta Gliwice Aa

nie na lampie przed głównym wejściem

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 24/01/2006 13:45
w policach widziałem dużo vlepek ponaklejanych typu widzewa lecha lechi arki ale juz pewnie ich niema

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 24/01/2006 14:19
W Policach? Gdzie kiedy?

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 24/01/2006 19:25
ja właśnie kupiłem dzisiaj 10 arkuszy vlepek ponaklejałem gdzie sie dało na mojej dzielnicy na której mieszkam

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Dawid.Ch
*zablokowany
Na forum od 7293 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 19:54
Chciałbym Się dowiedziec czy można gdzieś np. w galaxy lub salonie lotto zakupic 2 serie vlep . Bo mam kolegów którzy mieszkają w Rzeszowie i kibicują Pogoni i chcieliby miec takowe Vlepy za odpowiedź z góry dziękuje .

www.pilkanoznaswiata.fora.pl Kibice wchodźcie w to
Dawid.Ch
*zablokowany
Na forum od 7293 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 20:05
SP.11 Vlepa Grodziska zneutralizowana

www.pilkanoznaswiata.fora.pl Kibice wchodźcie w to
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8023 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 21:55
Myśle że powinneś znaleść vlepki tylko nie wiem czy pierwsza serie znajdziesz ale z druga niema problemu raczej.

Ostatnio tafiłem na pkp w Choszcznie vlepke widzewa i musiałem nakleić na nią vlepke futsal POGOŃ 04 :( bo innej przy sobie nie miałem. Lecha trafiłem na intermarche i to nie mój teren :P

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 22:01
zdrapalem ok. 15vlep w Zabrzu (Gornika,Lechii,Warty,Lecha,Legi [oczywiscie antyLegi) ) niesttey nie nakleilem nic bo zupelnie zapomnialem zabrac =/

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 22:28

michał51 napisał:  
ja właśnie kupiłem dzisiaj 10 arkuszy vlepek ponaklejałem gdzie sie dało na mojej dzielnicy na której mieszkam

jeeli jesteś ze Szczecina to chyba sztuką nie jest ovlepkować swoje miasto a juz zwłaszcza swoją dzielnice...załamka :/

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 22:52

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

jeeli jesteś ze Szczecina to chyba sztuką nie jest ovlepkować swoje miasto a juz zwłaszcza swoją dzielnice...załamka :/

ojj tam gadasz :) czepiasz sie Ekipant :P ja sie przymierzam ovlepkowac moja klatke
ale akcja bedzie ciezka... o efektach napisze :)

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 22:56

JuN napisał:  

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

ojj tam gadasz :) czepiasz sie Ekipant :P ja sie przymierzam ovlepkowac moja klatke

Calkiem na powaznie to vlep Pogoni w Szczecinie za duzo nie jest,wiec nie wiem co sie chlopaka czepiacie:D

www.sectorshop.net
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 06/02/2006 23:15

JuN napisał:  

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

nie daj sie tylko przyłapac okiennym podglądaczom

POGOŃ SZCZECIN!
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 07/02/2006 10:22

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

Ty to jednak masz same sukcesy,stadiony innych klubów,dworce innych miast...Stary wez wyluzuj,we Vlepkach mamy sie prześcigać?

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 07/02/2006 10:41

Bator napisał:  

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

Ty to jednak masz same sukcesy,stadiony innych klubów,dworce innych miast...Stary wez wyluzuj,we Vlepkach mamy sie prześcigać?

no dobra nie o tym tu mowa..uwazasz ze bardzo hardcorowe jest obklejenie swojego osiedla?? przeciez to banał..pozdro

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 07/02/2006 12:15

Ekipant napisał:  

Bator napisał:  

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

no dobra nie o tym tu mowa..uwazasz ze bardzo hardcorowe jest obklejenie swojego osiedla?? przeciez to banał..pozdro

Wiesz,Vlepki są nie tylko dla tych ''hardcorowych''. Dla zwykłych ludzi też...Pozdro

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 07/02/2006 23:31

Bator napisał:  

Ekipant napisał:  

Bator napisał:  

Ekipant napisał:  

michał51 napisał:  

Wiesz,Vlepki są nie tylko dla tych ''hardcorowych''. Dla zwykłych ludzi też...Pozdro

hehe ;)

Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/03/2006 21:32
Wiadomo juz coś o nastepnej edycji vlepek??

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/03/2006 21:58

Bronek napisał:  
Wiadomo juz coś o nastepnej edycji vlepek??

Zapewne będzie na lato.. :D

Szczecińska albo żadna!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810884 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005