Nie wiem jak Ty, ale gdybym ja był trenerem i moi piłkarze graliby tak jak teraz grają Pogoniarze, to bym po prostu jednego z drugim posadził na ławkę albo najlepiej wypierdolił do rezerw, żeby wbić im do łbów, że trzeba coś sobą rezprezentować, żeby grać w podstawie. Mandrysza na taki krok nie stać, także nie dziw się, że wszyscy winią jego, bo wina leży po jego stronie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/03/2010 23:14
Gra Pogoni to DNO DNA.I nie chodzi tyle o sam wynik bo to sport,ale dawno nie widziałem takiego braku AMBICJI.Za to powinni dostac solidny wpierdol.Biorą grube siano a z kibiców robią idiotów.Zresztą może tych pieniążków im mało,bo dziś zagrali tak jak by ktoś ich"zmotywował" do takiej gry(czyt.Kluczbork).A może sts-ik.Mandrysz nam tu pierdoli że jego biedni chłopcy nie wytrzymują "ciśnienia".Jakoś w tamtej rundzie wytrzymywali.No a przecież zostali jeszcze wzmocnieni "kółkiem baletowym" typu Klatt,zawadzki i piłkarskim złomem-Bojarski.Przygotowywali się 3 miechy gdzie nie brakowało im "ptasiego mleczka"A oni na 4 mecze nie wygrali nic.Już chuj z tymi wyniakami,ale wkurwia mnie styl czyt.kompletny brak walki.I jeszcze jedna małpa z drugą śmieje ci się w twarz.Szacunek jedynie dla Janukiewicza i Olka(za to że zapierdala).Nie chcę oczerniac Mandrysza bo to Pogońiarz ale chyba się zagubił trochę a niektóre jego decyzje dziwne.Hrymowicz,Wółkiewicz,Lebedyński,Rydzak do składu.A niektórych za brak zaangażowania wyjebac do rezerw i kontrakt upierdolic.Jak mamy nie awansowac to lepiej niech się ogrywają młodzi.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/03/2010 23:28
Co tu wiecej mówi c ...nie ma sie co powtarzac trzeba poczekac do nastepnego meczu i wtedy sie zobaczy czy do trenera cos dotarło czy nadal bedzie odpierdalał maniane dobrej nocy
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/03/2010 23:30
Rozumiem, że wg niektórych awans nie był w planiei i jest ok. Mogą już taki shit grać do końca sezonu. A trener wykonał plan inawet premia mu się należy.
Możemy zaspiewac : nic się nie stało. Ale popatrzcie na frekwencję. Szczególnie na 12 nic się nie stało. W końcu 50 osób na sektorze to ok. Wszystko gra, rosniemy w siłę. Niech ta fala zapier...la. Mandrysz jest ok, ch... z wynikami.
Tak to możemy sobie budować kącik zainteresowań a nie silny klub.
oo! pieknie napisane. 100% zgodności z przedmówcą.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/03/2010 23:44
Naszej gwiazdeczce Petaszkowi lekko puściły nerwy po zakończeniu meczu , wielki gwiazdorek kilku goli z rzutów wolnych . Grasz z ambicją gamoniu albo wypierdalaj gdziekolwiek indziej , mniej żelu na głowie a więcej zaangażowania pajacu .
W sumie to tyczy się też większości naszych piłkarzyków , no może poza paroma wyjątkami typu Olo który gryzie trawe czy Koman który jest drewniany i tego raczej nie zmieni .
Mecze tego typu bolą szczególnie dlatego gdyż wiadomo że piwkarzyki mają umiejętności ale niestety gorzej już u nich z ambicją...
Mam tylko nadzieje ze gorzej juz byc nie moze.. dobranoc
nooo...spadek nam raczej nie grozidobrze ze mamy tyle punktów ile mamy,aż boje sie co nas teraz czeka w dalekim Lublinie,walczącym i zdeterminowanym nie mniej niz taki Kluczbork. a tak na poważnie,mamy u siebie trzy mecze, wiec tak czy siak grajkom specjalnie nie musi zależeć na publice.
i tka konkluzja na dobranoc-proponuje naszym grajkom jeszcze z 10 turnusów po usa zorganizowac w ramach nagrody.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 28 marca 2010, 23:57 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/03/2010 00:03
i zeby wiecej chodzili na browary po knajpach ... !! czas pokaze musza byc zwyciestwa i tyle mamy jeszcze szanse awansowac tylko po warunkiem ze nasi sie obudza z zimowego snu
Gra Pogoni to DNO DNA.I nie chodzi tyle o sam wynik bo to sport,ale dawno nie widziałem takiego braku AMBICJI.Za to powinni dostac solidny wpierdol.Biorą grube siano a z kibiców robią idiotów.Zresztą może tych pieniążków im mało,bo dziś zagrali tak jak by ktoś ich"zmotywował" do takiej gry(czyt.Kluczbork).A może sts-ik.Mandrysz nam tu pierdoli że jego biedni chłopcy nie wytrzymują "ciśnienia".Jakoś w tamtej rundzie wytrzymywali.No a przecież zostali jeszcze wzmocnieni "kółkiem baletowym" typu Klatt,zawadzki i piłkarskim złomem-Bojarski.Przygotowywali się 3 miechy gdzie nie brakowało im "ptasiego mleczka"A oni na 4 mecze nie wygrali nic.Już chuj z tymi wyniakami,ale wkurwia mnie styl czyt.kompletny brak walki.I jeszcze jedna małpa z drugą śmieje ci się w twarz.Szacunek jedynie dla Janukiewicza i Olka(za to że zapierdala).Nie chcę oczerniac Mandrysza bo to Pogońiarz ale chyba się zagubił trochę a niektóre jego decyzje dziwne.Hrymowicz,Wółkiewicz,Lebedyński,Rydzak do składu.A niektórych za brak zaangażowania wyjebac do rezerw i kontrakt upierdolic.Jak mamy nie awansowac to lepiej niech się ogrywają młodzi.
Z Rydzakiem trochę Cie poniosło Przecież on się nawet do rezerw nie nadaje Dać Petaszowi trochę odpoczynku, a na skrzydła Rogal z Wólkiem i jazda
Najbardziej irytuje mnie to, że owszem przegrali, ale dlaczego do chuja pana nie widziałem zaangażowania, woli walki, i chęci wśród tej bandy kopaczy ?! Zawsze stałem po stronie piłkarzy ale dziś to co widzialem podczas meczu przysporzyło mnie o białą gorączke. Ileż można patrzeć na Petasza co nie potrafi ani razu podczas 90 minut celnie podać ? Ja nie mówie, że będę wkurwiony jak nie będzie awansu, ale ja chcę widzieć że piłkarze coś próbują, walczą. Granie w koszulce Pogoni do czegoś zobowiązuje. Swoją drogą co się dziwić, jeśli Hrymowicz (akurat dziś nie grał, ale oberwie mu się kosztem wszystkich) jest regularnie widziany w monopolowym. Co do zmian trenera, nie popadajmy w paranoje, prawda taka, że trener musi mieć dużo czasu, przykładem jest to, że Alexa Fergusona też chcieli zwolnić po pierwszych 2 latach pracy w Man Utd, a kim jest teraz ów człowiek nie trzeba mówić.
Pozostaje się nie załamywać, życie tak króciutko trwa !
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/03/2010 06:53
Jesli tak dalej beda grac jak obecnie to uwazam ze awans jest czyms co przerasta z jakis tam powodow nasza Pogon. Moze nie pilkarsko ale raczej finansowo-organizacyjnie. Cos w tym jest gdyz jest to raczej niemozliwe aby klub z gornej tabeli nagle stracil nie tylko forme ale i zaangazowanie na boisku.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/03/2010 08:14
Tragicznie to wyglądało wczoraj. Myślałem, że z Flotą zagrali słabo, ale to co zobaczyłem wczoraj to już przegięcie. Zbliża się Lany Poniedziałek, może kubeł zimnej wody na głowę przypomni im, że walczą o awans (w sumie dwa).
Takie pytanie organizacyjne: czy z zaproszeniami wpuszczają nadal tylko od strony Witkiewicza? Bo wczoraj spawali jakiś płot w okolicach 14-stki i nie można było przejść na niską.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.