Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 14:54
Dlaczego to znowu nas dotyka? Od czasów Bekdasa jakaś klątwa zawisła nad naszym klubem. Dlaczego nie może być normalnie Te moje pytania troche rozpaczliwe, ale po prostu tak się czuję. Boli, iż najbliższe mecze będą toczyły się w takiej atmosferze, jak te 75 minut z Polonią. Można mieć zdanie różniące się od tego wyrażonego na płutnie przez kibiców, ale moje zdanie jest takie, iż przy tego typu decyzjach zawsze trzeba kierować się zdaniem środowiska najbardziej zaangażowanego w życie Pogoni. A Pogoń to kibice. Przy całym szacunku, ale Kałużny, Smolny, czy Karczyński to tylko nieznaczące lub mało znaczące epizody w historii naszego klubu. To kibice odbudowali klub, to kibice tworzą klimat, to kibice bronią honoru, to w końcu kibice za ostatnie pieniądze wsiądą do pociągu i pojadą do takiej Stalowej Woli za swoją drużyną. Po Bekdasie był Gondor, później Ptak, następnie Gastro........po drodze upokorzeń mnóstwo. Szkodnicy znikają szybko, a najwierniejsci cały czas przy swojej miłości...przy Pogoni. Na dobre i na złe. My kochamy klub, wy jesteście przy nim głownie dla stołków i biznesów. Dlatego liczcie się ze zdaniem tych, którym najbardziej na tym klubie zależy. W odróżnieniu od swoich poprzedników dobrze administrujecie klubem, uzyskujecie coraz lepsze wyniki i odbudowujecie zaufanie. Nie zniszczcie tego Panowie. No chyba, że Pan Karczyński jest kandydatem z jakiegoś rozdania politycznego i nie macie wyjścia. Decyzja chyba zapadła. Zapowiada sie wielkie g......Nie zazdroszczę Wam Prezesi. Wasz cyrk, Wasze małpy (psy)....
Ostatnio edytowany przez: pawlito, 9 października 2009, 15:01 [1 raz(y)]
Zgadzam sie z Toba i wiekszoscia !!! ale nie ma co nerwowo reagowac na wpisy jakis debili i dawc sie wciagac w dyskusje przeslanie jest jedno:
JEBAC PSA!!
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 16:21
Taka sonda to o kant dupy. Znajdzie się jeden pojeb z neostradą i wolnym czasem i najebie tam głosów na tak. A, że takich kretynów nie brakuje to widać nawet na forum (IDIOTA_2009,kovalainen, etc.)
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 16:36
Gastro chyba sadza, ze jakos to "przejdzie", tak samo jak ich walek z nie ustaleniem ceny biletow z SKPS.
Moze oni naprawde nie sa swiadomi, co taka decyzja oznacza? Nie chce tu nikogo zastraszac, a tylko uswiadomic, ze nie tylko ci najwierniejsi odwroca sie od klubu. Zdecydowana wiekszosc rowniez jest przeciw, co bylo bardzo widoczne podczas spiewania pewnej piosenki na meczu z Dyskopolo.
bez cisnienia niech kazdy odda glos tak jak uwaza. Zdania zawsze beda podzielone.
W tej sprawie mówimy jednym głosem nie dla psa i w tej sytuacji nie da się bez ciśnienia.
Da sie.Wlasnie przez takie krzyki, merytoryczne Pogońienie Karczynskiego nie wychodzi.Jako kibice mowimy jednym glosem, ale sa jednostki, ktore mysla inaczej i niech sobie zaglosuja tak jak chca.Dzieki temu sonda jest wiarygodna.
Da sie.Wlasnie przez takie krzyki, merytoryczne Pogońienie Karczynskiego nie wychodzi.Jako kibice mowimy jednym glosem, ale sa jednostki, ktore mysla inaczej i niech sobie zaglosuja tak jak chca.Dzieki temu sonda jest wiarygodna.
Gdyby ciśnienie nie było odpowiednio wysokie tematem nikt by się nie zainteresował dlatego upieram się przy swoim ciśnienie być musi, co wcale nie oznacza, iż ma być wulgarne i chamskie - wiadomo jak pokażą to media "grupka łysych zakapturzonych" chuliganów próbuje rządzić klubem i wpływać na jego strategiczne decyzje - tego nikt z nas nie chcę choć opisy wczorajszego spotkania w GW czy GS nie pozbawione są tonu pokazującego "kibiców z pod zegara" jako protestujących przeciw wszystkiemu; ceny biletów, Paweł Drumlak, wygląd nowych strojów, Marta B., a teraz karczyński. Zatem podobnie jak było z ptakiem jasno, czytelnie, wspólnie, merytorycznie z ciśnieniem!
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Gastro chyba sadza, ze jakos to "przejdzie", tak samo jak ich walek z nie ustaleniem ceny biletow z SKPS.
Moze oni naprawde nie sa swiadomi, co taka decyzja oznacza? Nie chce tu nikogo zastraszac, a tylko uswiadomic, ze nie tylko ci najwierniejsi odwroca sie od klubu. Zdecydowana wiekszosc rowniez jest przeciw, co bylo bardzo widoczne podczas spiewania pewnej piosenki na meczu z Dyskopolo.
Gastro chcą udowodnić że to zawsze oni mają ostatnie słowo w klubie i że nie muszą się liczyć z głosem kibiców. Bo Pogoń jest ich maszynką do robienia kasy nie dbając o tradycję, barwy oraz dobre imię Naszego klubu. Jeszcze raz: Nie dla psa w klubie
bez cisnienia niech kazdy odda glos tak jak uwaza. Zdania zawsze beda podzielone.
W tej sprawie mówimy jednym głosem nie dla psa i w tej sytuacji nie da się bez ciśnienia.
To są pewnie również te jednostki, które były za Zbysiem Drzymałą. Cóż zrobić, zawsze się znajdą wyjątki. Tylko się zastanawiam co oni mają w głowie i czy wogóle chodzi im o dobro naszego klubu ...
Na psa nikt nie spojrzy tu jak na człowieka !
Ostatnio edytowany przez: DeeMeN., 9 października 2009, 17:45 [1 raz(y)]
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Przyjaźniliście się z rzecznikiem Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie Maciejem Karczyńskim. Dawniej graliście razem w piłkę. Wygląda na to, że sytuacja was trochę poróżniła. Powiem szczerze, że po programie u Tomasza Lisa mam mieszane uczucia, co do instytucji policji i posady ich rzecznika. Nie mam do Maćka pretensji. To jest jego praca i musi mówić pewne rzeczy. W programie „Rozmowy w Toku” powiedziałem natomiast, że jest to mój były kolega, bo zdziwiła mnie trochę sytuacja. Mówił do mnie per pan i był nieprzyjemny. Wciąż jednak traktuję go jak dobrego znajomego.
Na filmie widać, jak Piotr Ś. jest obezwładniany zgodnie z procedurą, a Radosław M. i Jarosław Ch. uniemożliwiają policjantom interwencję i stawiają czynny opór - mówi Maciej Karczyński, rzecznik komendanta wojewódzkiego policji w Szczecinie.
Gdyby ciśnienie nie było odpowiednio wysokie tematem nikt by się nie zainteresował dlatego upieram się przy swoim ciśnienie być musi, co wcale nie oznacza, iż ma być wulgarne i chamskie - wiadomo jak pokażą to media "grupka łysych zakapturzonych" chuliganów próbuje rządzić klubem i wpływać na jego strategiczne decyzje - tego nikt z nas nie chcę choć opisy wczorajszego spotkania w GW czy GS nie pozbawione są tonu pokazującego "kibiców z pod zegara" jako protestujących przeciw wszystkiemu; ceny biletów, Paweł Drumlak, wygląd nowych strojów, Marta B., a teraz karczyński. Zatem podobnie jak było z ptakiem jasno, czytelnie, wspólnie, merytorycznie z ciśnieniem!
Tyle, ze cisnienie to niekoniecznie krzyki.Ja tez mam cisnienie, ale to nie znaczy ze bede'kurwowal' na tych co w sondzie zaglosuja inaczej niz uwaza wiekszosc.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 18:06
Rzecznik zachodniopomorskiej policji laureatem Złotej Pały 2008
Plebiscyt Złota Pała 2008 rozstrzygnięty. W konkursie na największe absurdy w policji, rozkazy czy wypowiedzi bezapelacyjnie zwyciężył podinspektor Maciej Karczyński, rzecznik prasowy zachodniopomorskiej policji. Funkcjonariusz zasłynął wypowiedzią na temat używania przez policjantów prywatnego sprzętu komputerowego w czasie pracy.
< fot. szczecin.kwp.gov.pl
Problemy materialne policji to rzecz znana nie od dzisiaj. Kilka miesięcy temu informowaliśmy o tym, że policjanci z woj. zachodniopomorskiego przynoszą do pracy prywatne komputery, ponieważ nie mają na czym pracować. Karczyński stwierdził wtedy, że policjanci w cale nie muszą przynosić własnego sprzętu do pracy, bo mają do dyspozycji nowoczesne maszyny do pisania. Rzecznik zachodniopomorskiej policji próbował przekonać reportera RMF FM, że to nie braki sprzętowe w komisariatach spowodowały, że pojawiły się tam prywatne komputery, lecz wygoda policjantów.
Karczyński zwyciężył w konkursie w ostatnim kwartale 2008 r. i pobił konkurentów w głosowaniu rocznym. Otrzymał 600 głosów. Na podium z 247 głosami znalazł się także naczelnik wydziału prewencji z Bochni, który nakazał policjantom wrócić na ulicę po służbie i przyjść dopiero, jak będą mieli lepsze wyniki.
TAGI: złota pała, policja, absurdy, konkurs, plebiscyt
Wersja do druku »
zobacz także "Złote Pały" postrachem policyjnych szefów (13 listopada 200
Złota pała!!! Hahahaha
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 18:18
Akurat sonda dla mnie jest mało miarodajna. Zawsze zwolennicy Karczyńskiego,mogą oponować że została zrobiona na tak "tendencyjnym " i źle nastawionym do niego portalu. Mnie mimo wszystko jest żal,że ludzi jednak nie potafią samodzielnie myślec i nie wyciągają wniosków z przeszłości. Daje juz nie rękę ale i głowe,że nawet jak wrócimy,mam nadzieje że niebawem do 1 ligi (tak 1 liga,dla mnie żadna to ekstraklasa,pzpnowi coś sie pojebało i na siłe stra sie z tego zrobić drugą premiership) a Polonia skonczy w 2 to część nawiedzonych głąbów ,nadal bedzie z nostalgią wspominać Drzymałe i niewykorzystaną szanse jaką dawała nam fuzja. Swoją drogą ciekaw jestem gdzie jest pan Drzymała,coś cicho o nim... Co do Karczyńskiego chyba już wszytko zostało napisane powyżej,powielać nie ma sensu. Mamy demokracje,póki co- a głos kibiców jest na "NIE" i tyle w temacie. Jeśli włodarze postąpią inczej,tzn że nie szanują kibiców i nie liczą sie z ich opinią. To będzie jawne spluniecie nam w twarz i pokazanie naszego miejsca w hierarchii (kupcie bilet,zjedzcie kielbaske i do domu) Tak jak to własśnie w wspomnianej przeze mnie lidze angielskiej. Gdzieś już było to wspomniane,ale mam obawy że w tym paluszki maczają organa PZPNu czy innych podmiotów z nimi związanymi-taka nieformalna akcja-"oczyśćmy stadiony z chuliganów pod kątem euro 2012" A nie ma lepszego gwaranta niż pies na jakimś stanowisku w klubie-dziś rzecznik,jutro bardziej eksponowane stanowisko. I to nie jest precedens,co wiemy po przykładzie Legii.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768754089 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.