Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 16:41

arik napisał:  
Co do pociągu to całkiem fajnie, tylko troche za wolno :) potem jak był podział na strony lewa prawa i zbieganie do środka wyglądało to chyba lepiej, bo bardziej dynamnicznie.

Można potem jeszcze dodać bieg do góry i w dół takim wężem (wszyscy sie łapią za barki i jedzie pociąg)

nie nie, lapanie za barki to za bardzo biesiadowo, w gore i w dol tez nijako. lepszy efekt improwizowanej walki ;p

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Pichu
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 16:47

arik napisał:  
Co do pociągu to całkiem fajnie, tylko troche za wolno :) potem jak był podział na strony lewa prawa i zbieganie do środka wyglądało to chyba lepiej, bo bardziej dynamnicznie.

Można potem jeszcze dodać bieg do góry i w dół takim wężem (wszyscy sie łapią za barki i jedzie pociąg)

I pozabijac sie wpadajac jeden na drugiego. Schody na stadionie nie sa standardowego wymiaru + przejscie nie pomiesci wszystkich kibicow, chyba, ze chcesz skakac miedzy krzeselkami i poreczami - powodzenia.

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 18:04

Pichu napisał:  

arik napisał:  

I pozabijac sie wpadajac jeden na drugiego. Schody na stadionie nie sa standardowego wymiaru + przejscie nie pomiesci wszystkich kibicow, chyba, ze chcesz skakac miedzy krzeselkami i poreczami - powodzenia.

Nie, nie nie chodzilo mi o to, ale dobra mniejsza :)

Obrazek png wstawiony na forum
Doktor
Kibic
Na forum od 7559 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 18:07
Muszę stwierdzić jako stary bywalec młyna, że powoli przekonujecie mnie żebym znów tam u Was zawitał ;) To co się działo na młynie po ptaku nie było zbyt zachęcające do bycia tam ale w tym sezonie widzę, że wreszcie jest nastawienie na doping (swojej drużyny) i dobrą zabawę czyli coś co powinno już być dawno temu a nie same bluzganie na innych :)

Oby tak dalej ! :)

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 19:02
Powiem Wam, że na tym filmiku z MM Szczecin, wygląda to nader obiecująco:D zapachniało mi taką ... Argentyną :) Pomysł z marszem po sektorze istna miazga !!! :D

a teraz jazda do ZABRZA !!! :D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 21:27
http://www.youtube.com/watch?v=pUL8cmxfv7Q

Inni w tej kolejce tez biegali po sektorze, a nawet poza nim.

Co do dopingu, to z meczu na mecz sa nowe pomysly, nowe zajawki.Nikt mi nie powie, ze sie nie roziwjamy.I pewnie przyjdzie juz niedlugo taki mecz, ze to wszystko pojdzie w parze z iloscia ludzi w mlynie i ich wiekiem.Ze wszystkie dobre elementy uda sie tak poukladac, ze zabawa i decybele beda na maxymalnym poziomie.Po raz kolejny gratulacje dla chlopakow na gniezdzie.Tak jak pisalem jakis czas temu gdy malkontenci narzekali na zmiany, chlopaki maja coraz wieksze wyczucie, a przede wszystkim zapal i inteligencje,dzieki czemu idzie ku lepszemu!

Sami przeciw wszystkim!!!
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7636 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 21:56

PL napisał:  
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?

Potwierdzam z tymi „przekrętami” w kasie. Pierwszy raz jak kupowałam bilet na młyn i nie wiedziałam, czym różni się od innych, Pani w kasie wcisnęła mi normalny.
Mimo, iż jeszcze się upewniała, czy na pewno chcę taki o jaki poprosiłam.

Za drugim razem już dostałam taki jaki chciałam. Spod lady(dosłownie), ale bez przekrętu.

Żelechowo
Kibic
Na forum od 5999 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 23:36
i takie pytanie odnośnie biletów na MŁYN... czy z biletów za 10 zł i za 20 zł stowarzyszenie ma taki sam zysk??

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 23:51

terefere69 napisał:  
i takie pytanie odnośnie biletów na MŁYN... czy z biletów za 10 zł i za 20 zł stowarzyszenie ma taki sam zysk??

Nie. Stowarzyszenie dostaje 50% od biletów normalnych i 20% od ulgowych.

Against modern wszystko!
Klima
Kibic
Na forum od 6016 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 23:52
Z tego co slyszalem to z Normalnych 50% a z ulgowych 20% dla Stowarzyszenia idzie.
ajj . . . sorki user UP szybciej byl ;d

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
Żelechowo
Kibic
Na forum od 5999 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 23:59
no to ładny frajer z pani w kasie sie okazał.poprosiłem o bilet na MŁYN i dostałem bilet za 10 zł mimo że dostała ode mnie 20 zł.to tak a propo "współpracy" Klubu ze Stowarzyszeniem

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 14/09/2009 00:36
Dlatego polecam kupować bilety w przedsprzedaży w punktach Stowarzyszenia, nikt was tam nie przytnie, ani nas. :)

Z daleka nie będzie widać.
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 14/09/2009 00:51

P. napisał:  

oni zrobili to juz chyba na meczu z kszo:

http://www.youtube.com/watch?v=YcXQaHzQ_iU

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 14/09/2009 01:23

Łukasz napisał:  

P. napisał:  

oni zrobili to juz chyba na meczu z KSZO:

Na pewno pierwsza lokomotywa ruszyła w Chorzowie. Normalne było, że zagarnie to również RTS.

MW'03
P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 14/09/2009 08:25

L. napisał:  

Łukasz napisał:  

P. napisał:  

oni zrobili to juz chyba na meczu z KSZO:

Na pewno pierwsza lokomotywa ruszyła w Chorzowie. Normalne było, że zagarnie to również RTS.

Film wklejony bardziej w celu pokazania, ze Widzew biegal poza trybunami.Ze nie jestesmy pierwsi to zdawalem sobie sprawe:)

Sami przeciw wszystkim!!!
Safe
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 14/09/2009 13:54

Giza napisał:  

PL napisał:  
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?

Potwierdzam z tymi „przekrętami” w kasie. Pierwszy raz jak kupowałam bilet na młyn i nie wiedziałam, czym różni się od innych, Pani w kasie wcisnęła mi normalny.
Mimo, iż jeszcze się upewniała, czy na pewno chcę taki o jaki poprosiłam.

Za drugim razem już dostałam taki jaki chciałam. Spod lady(dosłownie), ale bez przekrętu.

Pozdrawiam koleżankę z busu do Dortmundu przez Amsterdam ;) Co do biletów, to od Karłowicza na ostatnim meczu kupowałem dla kolesia bilet, powiedziałem, że chcę bilet normalny na młyn i pani dała bez problemu, jednakże pliczek był gruby strasznie, a do meczu było jakieś 2-3minuty.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Zawa
Kibic
Na forum od 6483 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 14/09/2009 18:21
szkoda że mamy krzesełka i barierki na młynie,bo tak to można by było lawinę nawet zrobić ;) ale nasz stadion jest zbyt nowoczesny ;]

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 6130 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/09/2009 01:26
Wszystkie osoby ktore mialy problemy z zakupem biletow na mlyn w klubowych kasach proszone sa o wyslanie opisu sytuacji na maila SKPS -> [email protected]

Obrazek jpg wstawiony na forum
hPS
*zablokowany
Na forum od 7657 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/09/2009 11:35
kurwa do Zabrza wszyscy a nie jakeis rozkminy w gore czy w doł. Ten mecz to historia a przed nami zajebisty wyjazd. Szkoda ze wiekszosc nie moze jechac bo idzie do szkoly lub nie zdołali sobie zalatwic wolnego w pracy. Nie komentujcie mnie tylko jeszcze jest troche czasu by to "poczuc" i ruszyc za kochana druzyną w Polske!! DO ZABRZA!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
TakiTam
Kibic
Na forum od 6083 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/09/2009 18:31
Jescze wracając do tego, że mozna byo zrobic by lawine, gdyby nie barierki, wydaje mi się, ze pociąg wygląda rownie dobrze, jeszcze gdyby kazdy dosc sprawnie się poruszał, a nie że 90% juz przeszło na np lewą strone, a pozostałe 10% powoli sobie idzie , z dużym odstępem między resztą grupy. Gdybysmy wszyscy równo szli, tak jak pod koniec robienia pociągu to naprawde daje swietny efekt, i nie trzeba robic zadnej lawiny;).

P.S pomimo nie dużej ilości kibiców, dopingowanie sprawiało ogromną satysfakcję, za co szacunek dla gniazdowych ;)

Liberta' Per Gli Ultras
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758517 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005