I pozabijac sie wpadajac jeden na drugiego. Schody na stadionie nie sa standardowego wymiaru + przejscie nie pomiesci wszystkich kibicow, chyba, ze chcesz skakac miedzy krzeselkami i poreczami - powodzenia.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 18:07
Muszę stwierdzić jako stary bywalec młyna, że powoli przekonujecie mnie żebym znów tam u Was zawitał To co się działo na młynie po ptaku nie było zbyt zachęcające do bycia tam ale w tym sezonie widzę, że wreszcie jest nastawienie na doping (swojej drużyny) i dobrą zabawę czyli coś co powinno już być dawno temu a nie same bluzganie na innych
Inni w tej kolejce tez biegali po sektorze, a nawet poza nim.
Co do dopingu, to z meczu na mecz sa nowe pomysly, nowe zajawki.Nikt mi nie powie, ze sie nie roziwjamy.I pewnie przyjdzie juz niedlugo taki mecz, ze to wszystko pojdzie w parze z iloscia ludzi w mlynie i ich wiekiem.Ze wszystkie dobre elementy uda sie tak poukladac, ze zabawa i decybele beda na maxymalnym poziomie.Po raz kolejny gratulacje dla chlopakow na gniezdzie.Tak jak pisalem jakis czas temu gdy malkontenci narzekali na zmiany, chlopaki maja coraz wieksze wyczucie, a przede wszystkim zapal i inteligencje,dzieki czemu idzie ku lepszemu!
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?
Potwierdzam z tymi „przekrętami” w kasie. Pierwszy raz jak kupowałam bilet na młyn i nie wiedziałam, czym różni się od innych, Pani w kasie wcisnęła mi normalny.
Mimo, iż jeszcze się upewniała, czy na pewno chcę taki o jaki poprosiłam.
Za drugim razem już dostałam taki jaki chciałam. Spod lady(dosłownie), ale bez przekrętu.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 23:59
no to ładny frajer z pani w kasie sie okazał.poprosiłem o bilet na MŁYN i dostałem bilet za 10 zł mimo że dostała ode mnie 20 zł.to tak a propo "współpracy" Klubu ze Stowarzyszeniem
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?
Potwierdzam z tymi „przekrętami” w kasie. Pierwszy raz jak kupowałam bilet na młyn i nie wiedziałam, czym różni się od innych, Pani w kasie wcisnęła mi normalny.
Mimo, iż jeszcze się upewniała, czy na pewno chcę taki o jaki poprosiłam.
Za drugim razem już dostałam taki jaki chciałam. Spod lady(dosłownie), ale bez przekrętu.
Pozdrawiam koleżankę z busu do Dortmundu przez Amsterdam Co do biletów, to od Karłowicza na ostatnim meczu kupowałem dla kolesia bilet, powiedziałem, że chcę bilet normalny na młyn i pani dała bez problemu, jednakże pliczek był gruby strasznie, a do meczu było jakieś 2-3minuty.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/09/2009 11:35
kurwa do Zabrza wszyscy a nie jakeis rozkminy w gore czy w doł. Ten mecz to historia a przed nami zajebisty wyjazd. Szkoda ze wiekszosc nie moze jechac bo idzie do szkoly lub nie zdołali sobie zalatwic wolnego w pracy. Nie komentujcie mnie tylko jeszcze jest troche czasu by to "poczuc" i ruszyc za kochana druzyną w Polske!! DO ZABRZA!!
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/09/2009 18:31
Jescze wracając do tego, że mozna byo zrobic by lawine, gdyby nie barierki, wydaje mi się, ze pociąg wygląda rownie dobrze, jeszcze gdyby kazdy dosc sprawnie się poruszał, a nie że 90% juz przeszło na np lewą strone, a pozostałe 10% powoli sobie idzie , z dużym odstępem między resztą grupy. Gdybysmy wszyscy równo szli, tak jak pod koniec robienia pociągu to naprawde daje swietny efekt, i nie trzeba robic zadnej lawiny.
P.S pomimo nie dużej ilości kibiców, dopingowanie sprawiało ogromną satysfakcję, za co szacunek dla gniazdowych
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758517 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.