Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:01
Jak zwykle do bani wszystko. Tylko kibice niezawiedli.Może kiedyś nadejdą tłustsze czasy dla naszego klubu. A na razie to trzeba ściskać zęby i przyjmować falę krytyki i śmiechów z całej Polski.Kiedyś będzie lepiej bo Pogoń to MY!KIBICE!ZE SZCZECINA! A nie Oni - ci obcy!.....Kiedyś Pogoń będzie wielka. Wkurza mnie jednak to że teraz mądrala Salak z TVN powie : a nie mówiłem? Pogoń to cieniasy. Wkurza mnie ten gość.
AVE Szamil! Bawi się cala Papricana gdy piłka jest kopana
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:04
po obejrzeniu skrótu w lidze+ :
->karny z kapelusza
->spalony przy golu Ediego był
->1 bramka po błędzie bodajże Matheusa
->przy 2 bramce spalonego nie było
Trzeba czekać na wyniki, które z czasem przyjdą...
Myślałem że po dzisiejszym meczu zamkną się mordy krytykantom m.in. z TVN-u ale niestety, trzeba będzie jeszcze poczekać. A na głupie komentarze pod adresem Pogoni i falę krytyki radzę nie zwracać uwagi
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:10
ten komentator z canal+ rozbawił mnie do łez - "ewidentny faul" haha Valdir czyściutko wybił piłkę spod nóg Kikutowi, ten karny był równie bezczelny jak ten z meczu Barca - Chelsea ... ale to i tak nie miało znaczenia dla przebiegu gry.
Grali niby ładnie (w 1 połowie), ale 2 bramki strzeliła Amica, a w drugiej połowie pokaz niemocy i zero pomysłu na grę - typowy styl gry dla Panika.
Najlepszy zdecydowanie Amaral, który jako jedyny zagrał znakomicie, mocno mnie rozczarował Elton, Junior i Tavares. O Kaźmierczaku nie wspominam, szkoda słów...
Ale przede wszystkim znakomity mecz zagrała Amika, pewnie w defensywie, skutecznie w przodzie i zwyciężyła zasłużenie - miejmy nadzieję, że - tak jak powiedział Ptak - to frycowe.
P.S. Otwieranie bram i szybkość karetki to delikatnie mówiąc skandal
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:14
TYLKO POGOŃ TYLKO MKS! Będę kibicował tej drużynie nawet jak spadnie do 5 ligi. Oczywiście można krytykowac Pogoń za jej postawę, błędy trenera, ale przywiązania do klubu nie da się zerwać tą krytyką. Zwykle tak jest (choćby w moim przypadku) że po porażce trochę się ponarzeka, ale za tydzień znów idzie się na mecz lub słucha czy ogląda relację z rozdartym gardłem i wiarą w zwycięstwo. tak będzie za tydzień gdy ********* będą grali z Górnikiem. Dodam tylko, że mój padre dziś powiedział po przegranym meczu : co ty wierzysz w tą Pogoń durniu jak oni byli są i będą ciency. Prawdziwa Pogoń to była w latach 80-tych i co tu takiemu odpowiedzieć...
AVE Szamil! Bawi się cala Papricana gdy piłka jest kopana
Co do szybkości ich reakci to sie zgodze ale bramy niemusieli otwierać bo ten ziomek wyj...ał sie przez płotek
a ci co w niego nakurwiali śnieżkami to wogule pojebani są;/
a ktoś wie jak tam z nim??
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:21
a ja dodam już na spokojnie
najpierw stara moja spiewka, czyli stara Pogoń dobrze poukladana w obronie czyli taktiku Panika
jednak problem z atakiem, Edi sam nic nie zwojuje, wiadomo było jak grał Milar, wiecej machania rekami i dyskusji do sedziego, ktory i tak nic nie rozumial, Artur Bugaj, ktory w pierwszej lidze juz nic nie zwojuje
obrona poukladana byla prawie doskonale, Julcimar-Michalski (Tavares)-Matlak-Magdoń
teraz to wygląda tak, zero taktyki i gry strefą (chocby przyklad wychodzenia ze spalonego, wczesniej wszyscy z linijką wybiegali żeby złapać rywala na pułapkę) , za nim Panik ich tego nauczy minie runda i połowy zawodników już nie bedzie, atak mamy dobry i co z tego jak dziś rozgrywający Cleisonnie pokazał nic wielkiego, z Kaźmierczka nic dobrego nie bedzie, dzis mial probelmy z opanowaniem pilki przy nodze, Julcimar jest o niebo lepszy od Amarala, Edi sam meczu nie wygra
ogolnie zeby sie nie rozpisywac w starej Pogoni mimo srednich wynikow kazdy miał swoje miejsce na boisku, dzis a moze malo widzialem kazdy gral gdzie chcial, jak sie mowi bez ladu i skladu, a Amica nic nie zagrala - wygrala 3:0
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:30
Po ochłonięciu:
Zauważyłem że prawie wszyscy podkreślają tu żę Pogoń dobrze grała pierwsze 30-40 min. Myśle że wynikało to z tego że Amika na początku grała zachowawczo , defensywnie , można nawet powiedzieć że bała się Pogoni , kiedy zobaczyli że w naszym zespole panuje chaos zaatakowali czego skutkiem były 3 stracone gole. Pogoń w sumie zrobiła 2 groźne akcje , jedna to strzał Ediego nad poprzeczką a druga to również Edi bodajże z woleja w 77 minucie. Tak pozatym to słabiutko, Cleison wogle nie wspomagał nas w ofensywncych akcjach (może Panik kazał mu grać na def pom . ale facet nie ma tyle siły...) Jak podawał to tylko do tyłu , później było już lepiej , zaprezentował się troche ciekawiej ale nie pokazał dzisiaj tego o czym mówił Ptak.
Zawodników mamy bdb, teraz tylko Panik musi to poukładać i zwycięstwa przyjdą miejmy nadzieje.. Najważniejsze będzie nauczenie ich grać systemem 4-4-2 , gdzie w środku obrony będzie Julcimar i Batata a na boku Matlak z Mineiro, w środku wiadomo , po bokach Grzelak i Junior , a w ataku Edi i ... Wagner (Elton, Lilo) .
ps co do naszego trenera... uwazam że nie nadaje się do prowadzenia takiego zespołu, jego szkołą jest przede wszystki gra w obronie , bronienie się i wyprowadzanie kontrataków , a Brazylijczycy przecież chcą atakować , grać wiidowiskowo i ofensywnie... Myśle że powinniśmy zatrudnić w końcu jakiegoś konkretnego szkoleniowca (najlepszy byłby Kasperczak , myśle że kase mamy żeby go zatrudnić) a Panika zatrudnic jako asystenta i byłby on odpowiedzialny za defensywe .
Co do szybkości ich reakci to sie zgodze ale bramy niemusieli otwierać bo ten ziomek wyj...ał sie przez płotek
nie wiem za bardzo co ma ten ziomek do bram - chodziło mi o to, ze otworzyli bramy jakies 15min przed meczem i ludzie wciskali się na stadion stłoczeni jak bydło - ochrona w zamieszaniu sprawdzała bilety jednemu na pięć i można było nie tylko wejść za friko, ale jeszcze pownosić co się tylko chciało. Przynajmniej tak to wyglądało od Karłowicza.
nie wiem za bardzo co ma ten ziomek do bram - chodziło mi o to, ze otworzyli bramy jakies 15min przed meczem i ludzie wciskali się na stadion stłoczeni jak bydło - ochrona w zamieszaniu sprawdzała bilety jednemu na pięć i można było nie tylko wejść za friko, ale jeszcze pownosić co się tylko chciało. Przynajmniej tak to wyglądało od Karłowicza.
Sorka niezbyt skojarzyłem to wina płukania gardła
Ja myślałem że jak ten ziomek wypałdł to o bramy ci chodziło ;]
a tak to masz racje
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:43
Nedznie sie runda "wiosenna" zaczela...
Jedyne plusy (mysle, ze warto je podkreslac):
- bardzo ladne nowe flagi,
- duza frekwencja,
- dobra oprawa na wejscie pilkarzy,
- w I polowie chwilami dobry doping.
Co do tego chlopaka co spadl, to wygladalo to tak jakby przed upadkiem stracil przytomnosc. Mam nadzieje, ze nic mu sie nie stalo bo wygladalo to powaznie.
po obejrzeniu skrótu w lidze+ :
->karny z kapelusza
->spalony przy golu Ediego był
->1 bramka po błędzie bodajże Matheusa
->przy 2 bramce spalonego nie było
Trzeba czekać na wyniki, które z czasem przyjdą...
czyli wszystko jasne to nie sedzia był najsłabszym ogniwem tego meczu a karny w 83 minucie i tak już nic nie zmienia
czyli sami widzicie ze sedziego latwo jest oszukac...
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Powiem tylko tyle. Wypierdolic te smieszne dzieci ktore bawily sie sniegiem nic nie wnoszac to ogolnego dopingu itd itp.
Dlaczego w windach jest napisane
DZIECI DO LAT 15 MOGA PORUSZAC SIE WINDA TYLKO Z OSOBĄ DOROSLA ?!
a na mecze wpuszczaja 7 latkow zucajacych miesiem na prawo i lewo ...
nie rozumiem
Maniek dzieciaku sam masz 14 lat lub cos kolo tego wiec sie nie wywyzszaj...
Wywyzszam sie ? Nie
Mam 16 lat - i wnosze swoj glos do dopingu
nie zucam sniezkami jak pojebany do ochroniarzy ktorzy starali sie pomoc poszkodowanemu
jak mialem 8 lat nie jaralem
nie napinam sie przez neta
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 11/03/2006 23:56
Transparent trafiony.Godło Polski pomiędzy logiem Pogoni i Gryfem rewelacja.
Ale jak człowiek spada z płotu (zachowanie kilkunastu debili rzucających śnieżkami w ochrone)-całkowita żenada.Przykre ,że nikt z kumatych nie zaeragował.Myśle,że powinniście się jeszcze wiele nauczyć.Pogoń to nie tylko "Młode Wilki","LFS",ale każdy kto przychodzi na mecz.
10 lat temu cały stadion krzyczałby " pogotowie" ,a mecz zostałby przerwany.
Co do tego chlopaka co spadl, to wygladalo to tak jakby przed upadkiem stracil przytomnosc. Mam nadzieje, ze nic mu sie nie stalo bo wygladalo to powaznie.
Z tego co widziałem to ten koleś był nawalony jak szpak....władował sie na płot...po chwili z niego zleciał i przypieprzył głową w murek....po chwili wstał założył czapeczke....wdrapał sie ponownie na płot i dopiero wtedy przeleciał przez niego juz na samą murawę....(i ten drugi upadek rzeczywiscie wyglądał jakby gość stracił przytomnośc)
Mowicie ze go szkoda.....niby tak....ale mi bardziej szkoda jego rodziny bo jesli chodzi o niego to sam jest sobie winien - za głupote trzeba nieraz zapłacic.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815269 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.