Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vlepy MW - Seria 2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piona!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7449 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 28/09/2005 19:33
nie chce mi sie czytac calego tematy wiec zapytam. czy w ogole ejst planowana 3 seria vlepek, a jesli tak to czy mozna gdzies przesylac propozycje vlepek i czy jest szansa ze one beda wykozsytane ;]

-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 29/09/2005 13:00

KLaKieR napisał:  
nie chce mi sie czytac calego tematy wiec zapytam. czy w ogole ejst planowana 3 seria vlepek, a jesli tak to czy mozna gdzies przesylac propozycje vlepek i czy jest szansa ze one beda wykozsytane ;]

Oczywiscie ze jest planowana 3 seria, mam nadzieje ze juz niedlugo bo mecz z GKS B. bedzie prawdopodobnie ostatnia mozliwoscia kupna 'dwojki' a to ze wzgledu na wyczerpanie zapasow:]
Propozycje vlepek do III edycji mozna nadsylac na adres [email protected] - jesli beda dobrej jakosci to jest duza szansa, ze znajda sie w druku a dla projektantow;) przygotujemy jakies upominki (najpewniej arkusze III edycji). Bedzie zreszta stosowny temat na forum, ale to w swoim czasie...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/11/2005 13:24
Zdrapane vlepki Wisly krakow w gdańsku (zalepione naszymi) przy promie hehe,
i pare innych przed wejsciem razem moze z 4 zneutralizowane. hehe ale poczułem misje ;p

Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/11/2005 16:46

Cytat:  
Zdrapane vlepki Wisly krakow w gdańsku

apropos zdrapania to ostatnio w mojej szkole widniala vlepka Piasta Gliwice :o bez namyslu zerwalem ja :!:

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/11/2005 21:06
trasa Szczecin - Koln ovlepkovana. chociaz nie bylem jedyny, bo nasze vlepy dziarsko wisialy. naklejone nawet na stacjach z autogazem, a jestem prawie pewien, zeby byly to pierwsze polskie vlepki :D

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Pilar
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 19/11/2005 17:42

Tony Montana napisał:  
trasa Szczecin - Koln ovlepkovana. chociaz nie bylem jedyny, bo nasze vlepy dziarsko wisialy. naklejone nawet na stacjach z autogazem, a jestem prawie pewien, zeby byly to pierwsze polskie vlepki :D

Nie mylisz sie ze byly pierwsze:D

A ja swoje co tydzien vlepkuje trase
SZCZECIN <=> HAMBURG:P

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7528 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 02:39
Niedawno bylem w Gdansku i z przykroscia stwierdzam, ze kibice Lechii sa bardziej aktywni w dziedzinie ovlepkowywania miasta od nas.
Wplyw na to ma pewnie motywujaca bliskosc Arki, ale chyba nie powinnismy sie tym usprawiedliwiac tylko zakupywac nowe arkusze i do roboty.
Kasy oszczedzac nie nalezy bo cel szczytny.

Z ciekawostek - w mojej miescinie na dworcu zauwazylem vlepke Motoru Lublin (M&M's) - oczywiscie wyrwalem chwasta;)

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Ostry
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 09:13
a ja widzialem ostatnio na przystanku mieszka I-go vlepke lechii...oczywiscie jest juz zdrapana :]

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 10:30
ja nie tak dawno widzialem vlepke cracovi na pisuarze (Gdzies w okolicach Poznania) troche walczylem z nia ale sie udalo :P

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 13:34

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Ostatnio ozdobione przeze mnie miejsca:

Leeds, Dover, Menchester (stadion MU), Dunkierka, Gent oraz inne miejsca na trasie Szczecin - Dunkierka; Berlin; Płock.

Co ciekawe w Anglii nie zakleja czy nie zdrapuje sie vlep. Swoja vlepke wrzuca sie obok juz wklejonych i tak o to powstaly mieszanki typu: Czuwaj Przemysl, ŁKS Łodz, Pogon badz Pogon, Stal Rzeszow, Motor, Zaglebie L. Jak ktos chcialby obaczyc to zdjecia z Anglii ma Macieq, ktory opierdala sie jak malo kto!! :P

A ja nawet wiem jak takie coś mogło zaistnieć:D No cóż różne pomysły ludzią przychodzą do głowy w drodze do Menchester :D
Nawet mam ciekawą fote z tego zdarzenia:D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 22:38
Ja u siebie w Nadarzynie idac na ...Dozynki we wrzesniu oblepilem kazdy znak drogowy... I idac niedawno na hale popykac w pile... zauwazylem, ze jedna vlepa sie zachowala:D:D(klej mocno trzyma...:D tylko kolory wyblakly:P)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Szymek
Kibic
Na forum od 8577 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/01/2006 21:31
Zdjeta vlepa PF na Niebuszewie

szoterol
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 17/01/2006 21:45
Zdjeta vlepa Lecha,Cracovii i Arki w careffour Turzyn.Za to naklejona Gwiazdy Mowią Jednym Głosem :)

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
gizmo
Kibic
Na forum od 7321 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 14:29
zdrapane vlepki arki i lecha na terenie szkoły LO 16 na słonecznym

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 15:02
przyklejony vlepy Arki i Lecha w galaxy w kiblu

Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 16:26

UHO napisał:  

moze na Patio ??? bo ponad miesiac w srodku zdrapalem vlepe Piasta Gliwice Aa

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 20:12

Porto napisał:  

UHO napisał:  

moze na Patio ??? bo ponad miesiac w srodku zdrapalem vlepe Piasta Gliwice Aa

też zdrapałem jedną vlepe na patio:P

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 21:24
Zdrapana vlepa "Świniopasy Cracovia" na zajezdni tramwajowej przy boisku Arkonii

UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 21:34
W Stragrdzie były 2 Vlepki "Widzew on tour" oczywiscie juz ich nie ma i jeszcze jedna była Lecha na stacji

Obrazek gif wstawiony na forum
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 23/01/2006 21:58

kawek napisał:  
Zdrapana vlepa "Świniopasy Cracovia" na zajezdni tramwajowej przy boisku Arkonii

to akurat pozytyw vlepa była...

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810867 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005