Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 28/09/2005 19:33
nie chce mi sie czytac calego tematy wiec zapytam. czy w ogole ejst planowana 3 seria vlepek, a jesli tak to czy mozna gdzies przesylac propozycje vlepek i czy jest szansa ze one beda wykozsytane ;]
Oczywiscie ze jest planowana 3 seria, mam nadzieje ze juz niedlugo bo mecz z GKS B. bedzie prawdopodobnie ostatnia mozliwoscia kupna 'dwojki' a to ze wzgledu na wyczerpanie zapasow
Propozycje vlepek do III edycji mozna nadsylac na adres [email protected] - jesli beda dobrej jakosci to jest duza szansa, ze znajda sie w druku a dla projektantow przygotujemy jakies upominki (najpewniej arkusze III edycji). Bedzie zreszta stosowny temat na forum, ale to w swoim czasie...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/11/2005 13:24
Zdrapane vlepki Wisly krakow w gdańsku (zalepione naszymi) przy promie hehe,
i pare innych przed wejsciem razem moze z 4 zneutralizowane. hehe ale poczułem misje ;p
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/11/2005 21:06
trasa Szczecin - Koln ovlepkovana. chociaz nie bylem jedyny, bo nasze vlepy dziarsko wisialy. naklejone nawet na stacjach z autogazem, a jestem prawie pewien, zeby byly to pierwsze polskie vlepki
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 02:39
Niedawno bylem w Gdansku i z przykroscia stwierdzam, ze kibice Lechii sa bardziej aktywni w dziedzinie ovlepkowywania miasta od nas.
Wplyw na to ma pewnie motywujaca bliskosc Arki, ale chyba nie powinnismy sie tym usprawiedliwiac tylko zakupywac nowe arkusze i do roboty.
Kasy oszczedzac nie nalezy bo cel szczytny.
Z ciekawostek - w mojej miescinie na dworcu zauwazylem vlepke Motoru Lublin (M&M's) - oczywiscie wyrwalem chwasta
A ja nawet wiem jak takie coś mogło zaistnieć No cóż różne pomysły ludzią przychodzą do głowy w drodze do Menchester
Nawet mam ciekawą fote z tego zdarzenia
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/01/2006 22:38
Ja u siebie w Nadarzynie idac na ...Dozynki we wrzesniu oblepilem kazdy znak drogowy... I idac niedawno na hale popykac w pile... zauwazylem, ze jedna vlepa sie zachowala(klej mocno trzyma... tylko kolory wyblakly)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810867 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.