Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/08/2012 18:46
90 minut podaje, że mecz skończył się wynikiem 3:0 dla Bełchatowa. Niby to tylko sparing, ale wynik mocno niepokojący biorąc pod uwagę, że to jedna z najsłabszych drużyn w lidze...
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/08/2012 18:47
3-0 super wyniki sparingów jak narazie nasze skórokopy wymiatają w napadzie po 3 bramy na sparing i ta cudowna gra obrońców na zero z tyłu a także cudowne parady Fabiniaka w bramce Idziemy na majstra
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/08/2012 18:53
przegrali, bo w bramce nie było Pernisa
w obronie przeciez dyrektor twierdzi, ze jest dobrze
w sumie patrząc na jego ruchy i wypowiedzi, to wszystko jest dobrze, w bramce wzmocnienie, obrona po pozyskaniu Dąbrowskiego jest oki, Bonin na pomocy i jest oki i bramkostrzelny Traore w ataku - wszystko to się zazębia i ma ręce i nogi
tylko wyników jakby nie ma, ale to tylko sparing, a poza tym teraz jak przegraliśmy w pucharze możemy się skupić na lidze - ten facet wciąż mnie zadzwia, chyba zaczął mocno studiować wypowiedzi fachowców i literaturę fachowa
Noll i Hernani super duet obrońców który nie będzie zawodził w ekstraklasie jak to stwierdził najlepszy menagero w Polsce plus super strzelec Traore gwarancja 15 goli w ekstraklasie. Masz rację "czarno" to widzę
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/08/2012 19:38
ja jebie, co sie dzieje z nimi, skowronek tez widze, ze nic nie działa, mam nadzieje, ze w ekstraklasie bedzie inaczej, bo jak bedzie falstard, to skowronek baju, szkoda ze przygotowawczy pojdzie w dupe i nic nie bedzie z tego.....eh...
PS..wiadomo gdzie sie widzimy 17.. wszyscy na młyn, jjedziemy z pierdolnieciem!!!!!!!!!!
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/08/2012 19:47
do tej pory sie za bardzo nie przejmowalem wynikami sparingow, wiadomo to tylko mecze kontrolne, ciezkie treningi, itd.
ale teraz gdy niby zeszli juz z obcizen i lapia swiezosc, to w dupe z I ligowcem w PP, teraz 3-0 w dupe z jedna ze slabszych ekip extraklasy, to juz troche niepokoi...
Nie jestem juz pierwszej mlodosci, ale autentycznie jakos nie moge sobie przypomniec zadnego okresu przygotowawczego, w ktorym POgon przejebala by niemal wszystkie gry kontrolne...
No, jeden coś już zobaczył, zobaczymy co na to Smolny. Zaraz się dowiemy, że Smolnemu Skowronek podpadł tą wypowiedzią, które uderza w jego super, hiper transfery.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/08/2012 20:25
Sparing sparingiem ale nie wyglada to za fajnie. 3-0 z czternastym zespołem ekstraklasy?Kurwa... Znowu błędy tego "drewna" w obronie. Zaraz liga o oni dalej to samo. Dalej, bo cała poprzednia runda obfitowała w babole Hernaniego, Nolla itd. A Smolny twierdzi że oni w ekstraklasie dadzą radę? Jakim chujem, jak ogrywali ich ogórki z 1 ligi. Skowronek to jedno, ale ja już wcześniej pisałem że w tej drużynie jest kliku "opierdalaczy" i cwaniaków. Bo to tak wyglada jak by oni grali za karę w tych sparingach. Awansowaliśmy, ale sami wiecie w jakich bólach i czasami upokorzeniach. Teraz znowu się z Nas śmieją. Mam nadzieję że w ekstraklasie zaczną grac, bo już mam dośc tej lipy. Czasami mam wrażenie że oni są chybą zmęczeni sobą i jako drużyna już "prochu nie wymyślą".....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.