Mosnikov jest zmiennikiem Ławy a więc jest on zarówno defensywny jak i ofensywny więc może grać za tych zawodników co napisałem ale bardziej to on jest ofensywny czyli Edi , Aka , Ława
Pogoń Szczecin
Bartosz Fabiniak 71
Peter Hricko
Hernani
Emil Noll
Przemysław Pietruszka
Adrian Budka
Bartosz Ława
Mateusz Szałek 71
Edi Andradina 46
Robert Kolendowicz
Donald Djousse
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 18/07/2012 12:21
Ja wiem że to tylko sparning ale ....kurwa,przyjąc 4 od jakiegoś Piasta. To co dopiero bedzie już nawet nie z Legią czy Wisłą ale chocby nawet z Lubinem. A gralismy składem w dużej mierze przybliżonego do postawowego. Czemu Oni się tak upierają na tego drewNolla. On z Hernanim grac nie mogą, bo robią ztymi kołkami co chcą.Nie ma obrony i nie ma ataku.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 18/07/2012 12:30
w drugim sparingu jest dwóch Bułgarów, tych braci(już tożsamość podana ) tego lewego obrońcy nie ma, może podziękowali, ale wejdzie. ale Lewandowski i Wiśniewski na bokach obrony?
a tak chwalili obronę że bramek nie traci..sparing sparingiem ale troche martwi..tym bardziej że Piast też startuje jak my wieć mają chyba podobny cykl przygotowań. pewnie Radka nie było i miał kto kierować obroną (Nullem i Hernanim)
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 18/07/2012 12:31
Mam nadzieję że para Radler-Dąbrowski będzie grać w lidze , a i nie wiem czy młodzi defensywni pomocnicy sobie dadzą radę w Ekstraklasie przydałby się Injac tym bardziej że jest wolnym zawodnikiem obecnie.
Ciekawe co z Zwolińskim bo miał jakiś tam drobny uraz chyba nie zdążył się wykurować
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 18/07/2012 12:41
74 min
"Gol dla Piasta. Błąd Hernaniego. Rudnicki po ziemi podał do Brazylijczka, który próbował wycofać piłkę. Zrobił to za lekko, doskoczył do niej Jurado i z najbliższej odległości wbił piłkę do pustej bramki."
Brawa dla tego pana, to już mniejszy wstyd byłby gdyby strzelił samobója przez przypadek
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 18/07/2012 12:50
Kolejny trener w okresie przygotowawczym w pierwszym składzie widzi Fabiniaka, a nie Janukiewicza...Oby to się nie przełożyło na ligę. Swoją drogą ciekawe co się dzieje na treningach, jak wyglądają skoro pierwszym w sparingach jest Fabiniak.
Kolejny trener w okresie przygotowawczym w pierwszym składzie widzi Fabiniaka, a nie Janukiewicza...Oby to się nie przełożyło na ligę. Swoją drogą ciekawe co się dzieje na treningach, jak wyglądają skoro pierwszym w sparingach jest Fabiniak.
Tobb po czym wnioskujesz że Skowronek widzi w pierwszym składzie Fabiniaka a nie Janukiewicza jak grają Bartek i Radek po równo w tych sparingach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.