Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ostry
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7541 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:01
Ja bylem rano po bilet. Wejsciowki z napisem MŁYN sa schowane gleboko pod lada, a wystawione tylko zwykle. Pani w kasie musiala bardzo sie zaglebiac pod ta lade zeby je wyciagnac.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Msz..
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:04
A mi szkoda ze niema selekcji.. nie wiem czym wy sie zachwycacie ..;/ oczywiscie zabawa jest fajna bo i ostatnio gniazdowi robią świetną robote ale do cholery jasnej średnia wieku na młynie z meczu na mecz jest coraz NIŻSZA a nie na odwrót !!!!! Nie widzicie tego ze na sektorach obok wystarczy ze krzyknie 50dorosłych facetów i jest w stanie zagluszyć młyn dzieciakow liczący (powiedzmy dzisiaj ok) 400-500 osób.?? wedlug mnie wcale nie idziemy w dobrym kierunku..Ja bym bardziej radził jak najszybciej pościągać konkretnych ludzi na młyn i niech ich będzie na następnym meczu nawet kur...a dwudziestu a i tak będe bardziej szczęśliwy niz teraz.

PRAWOBRZEŻE !!!
nara
Kibic
Na forum od 7679 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:05
Marta się naczytała Legialive i też próbuje robić sobie samowolkę ;)

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6284 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:09

PL napisał:  
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?

Martuchna do dymisji!

Jak powiedziałem ze chce bilet na Młyn to tak pani kasjerka odrazu zrobiła:)^^^

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:10

Msz.. napisał:  
A mi szkoda ze niema selekcji.. nie wiem czym wy sie zachwycacie ..;/ oczywiscie zabawa jest fajna bo i ostatnio gniazdowi robią świetną robote ale do cholery jasnej średnia wieku na młynie z meczu na mecz jest coraz NIŻSZA a nie na odwrót !!!!! Nie widzicie tego ze na sektorach obok wystarczy ze krzyknie 50dorosłych facetów i jest w stanie zagluszyć młyn dzieciakow liczący (powiedzmy dzisiaj ok) 400-500 osób.?? wedlug mnie wcale nie idziemy w dobrym kierunku..Ja bym bardziej radził jak najszybciej pościągać konkretnych ludzi na młyn i niech ich będzie na następnym meczu nawet kur...a dwudziestu a i tak będe bardziej szczęśliwy niz teraz.

Pamiętaj że dzisiejszy 15-latek za dwa lub trzy sezony (myślę że to realna data awansu do ekstraklasy) będzie już prawie pełnoletni.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:11

RodowityPolak napisał:  
Ja bylem rano po bilet. Wejsciowki z napisem MŁYN sa schowane gleboko pod lada, a wystawione tylko zwykle. Pani w kasie musiala bardzo sie zaglebiac pod ta lade zeby je wyciagnac.

Sami widzicie jak jest. Wielcy GESZEFCIARZE starają się zaoszczędzić na wszystkim i na każdym.
To nie pierwszy przypadek bo kasy były obserwowane juz na meczu z Motorem i takie kwiatki się pojawiały. Czas uciąć im kurek i albo zejdą na ziemie albo sami narobią syfu, bo po awansie to nie którym sie w dupach pojebało.

Co do dopingu to chciałbym by młyn wyglądał tak jak w 90 minucie. Wszyscy zbici, jeden przy drugim - JEDNOŚĆ. Nie zapowiadało sie kolorowo ale na szczęście sie udało doładować sprzęt i poszło w dobrym kierunku. Miłym zaskoczeniem było " O mój MKSie" gdzie stadion się obudził, to chyba był ten przełom.
Dzięki K. za trzymanie tępa ;) Widać, że sie odnalazłeś hehe ;)

MW'03
nara
Kibic
Na forum od 7679 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:11
Pani na Karłowicza dzisiaj rano
- Dzień dobry czy dużo zostało sprzedanych biletów na MŁYN ?
- Tych normalnych za 20zł...
- Nie tych z napisem dodatkowym MŁYN
- Ja myślałam że zwykłe to też na ten wasz młyn

co tydzień to samo

Pichu
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:18

Msz.. napisał:  

Mi tam wiek nie przeszkadza. Wole takich mlodych spiewajacych niz "doroslych" ludzi, ktorzy dzisiaj na 12 siedzieli na gorze i z wielka duma tworzyli kanon i przeszkadzali swoim krzyczeniem w dopingu.

Dalej nie wiem co to jest, ze ludzie przychodza na 12 posiedziec i powpierdalac slonecznik (gorna czesc trybuny) :|

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
Łysy
Kibic
Na forum od 6136 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:29
Ja kupiłem dwa bilety na MŁYN bez problemu :D.

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Bombel
Kibic
Na forum od 6089 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 00:16
Jak powiedziałem babie w kasie że na młyn chce kilka biletów to się spojrzała jak na zbiegłego z pierdla morderce. Niby dała od razu ale zaczęła się o pieniądze przypierdzielać, że pogniecione, że brudne, że mam jej liczyć. Co za ludzie...

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 10:46

Matiz napisał:  
Święte słowa uważajcie na tych darmozjadów którzy bilety sprzedają bo dziś byłem z kolesiem i gdybyśmy sie nie ogarnęli po odejściu od kasy to weszlibyśmy na zwykłej wejściówce bo mimo iż mówiliśmy że chcemy na młyn babka próbowała nam wcisnąć zwykły bilet ale się nie daliśmy :).

WysokaKamPogonNaZawsze napisał:  
Dokladnie, kolega mi mowil jak musial się 3 razy upominać o bilet na młyn bo babka w kasie wciskała mu normalny.

Wysoka-PS napisał:  
dokładnie, też wspomniałem aż 2 razy ze chcemy na młyn a i tak dała baba zwykły musiałem zwrocić uwage po raz kolejny. doping ,atmosfera , zabawa ... SUPER

Bebzon napisał:  
p.s w sumie to warto sie zainteresowac sprawa,ostnio kupilem bilet "na mlyn" bezposrednio od zainteresowanych a w kasie nigdy nie wspomnieli slowem o takiej opcji.

RodowityPolak napisał:  

KS napisał:  
Pani na Karłowicza dzisiaj rano
- Dzień dobry czy dużo zostało sprzedanych biletów na MŁYN ?
- Tych normalnych za 20zł...
- Nie tych z napisem dodatkowym MŁYN
- Ja myślałam że zwykłe to też na ten wasz młyn

co tydzień to samo

portowiec16 napisał:  
Jak powiedziałem babie w kasie że na młyn chce kilka biletów to się spojrzała jak na zbiegłego z pierdla morderce. Niby dała od razu ale zaczęła się o pieniądze przypierdzielać, że pogniecione, że brudne, że mam jej liczyć. Co za ludzie...

arik napisał:  

PL napisał:  
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami? jakie sa opisane w temacie Wszyscy na mlyn.

Mnie się zdarzyła...w Galaxy na stoisku, od teraz kupuje w fali

Oto przyklad wspolpracy klubu z wlasnymi kibicami, zamiast wspierac dzialalnosc, rozwijac sie w dobrym kierunku poprzez wspolne projekty i pomysly m.in ze Stowarzyszenie mamy obraz zarzadznia XXI w. klubem pilkarskim wedle czego? wedle jakiej zasady? BO ja nie znajduje slowa...
Wiem ze forum czytaja takze pracownicy klubu- wiec zadam pytanie- nie wstyd Wam? Nie tylko pracować w klubie gdzie oszukuje sie wlasnych kibiców bez ktorych ten klub nie tylko by nie funkcjonowal ale takze nie istnial ! W nagrode za checi, rozwijanie dzialalnosci przez SKPS na rzecz przyjaznej atmosfery oraz podnoszenia i uatrakcyjnienia meczów Pogoni, kulturalnego dopingu, a także szeregu akcji promujących pozytywną postawą kibiców Pogoni jak chocby ostatnia akcja z Gryfusem otrzymujemy to wszystko o czym mozna przeczytaj ostatnio na forum. Czy w Polsce zawsze trzeba cos zepsuc i wiecznie wojowac zeby zrozumiec ze niezgoda rujnuje a zgoda buduje?

P.S Nie wyzywajcie publicznie na forum Szanownej pani dyrektor ds. marketingu bo to i tak nic nie da, swoimi dzialaniami przez 2 lata udowonila gdzie tak naprawde jest jej miejsce, jak sie zna na marketingu i jak potrafi wspolpracowac z ludzmi- ZAL... zal takich ludzi ktrzy z nadania politycznego piastuja stanowiska o ktorych nie maja pojecia.

POGOŃ TO MY!

eM
Kibic
Na forum od 7360 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 11:00
Droga Martuchno , jak już złożysz dymisje , to nie dygaj , znalazłem dla ciebie fuche na infoludku.
Myśle że odpowiada ona twoim kwalifikacją. Przy okazji możesz rozwijac sie w swoim "hoby".

Zatrudnię osoby do produkcji kanapek

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!

Felek-MKS
Kibic
Na forum od 6129 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 11:16
zaangażowanie i zdyscyplinowanie.

To napisane jest w wymaganiach, także nawet tam sie nie nadaje ... :(

Byliśmy tu, Jesteśmy, i zawsze będziemy.

Stąd jesteśmy i tu umrzemy. PS!
Stifler
Kibic
Na forum od 6885 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 11:36
Nie wiem co tacy ludzie jak ona robią w tym klubie. ale to jest dla mnie tragedia ... Jakby był w tym klubie ktoś z głową od marketingu to być może już teraz na mecze ze słabszymi klubami przychodziło by 12 tys ludzi ... Podejrzewam, że działacze klubu wchodzą na to forum i właśnie czytają to co tu zostało napisane i wyciągną konsekwencje. Klub chce zarobić na biletach, liczy na to że poprzez takie wałki jakie były m.in. wczoraj z biletami zarobią bez dzielenia się ze stowarzyszeniem, ale żeby niee przeliczyli się oni ... Gdyby nie kibice to klub by tak naprawde nie istniał i ja się pytam, gdzie jest współpraca z kibicami ? Gdzie jest umówiana współpraca ze stowarzyszeniem jeśli chodzi o bilety na młyn. Oficjalnie niby ta współpraca jest, ale z tego co widzę bilety na młyn są przez klub sprzedawane z wielką łaską. To się musi zmienić i to jak najszybciej !

2008 FCWK 2018
V...
Kibic
Na forum od 8777 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 13:16
Moze by przy kasach jakies info powiesic/napisac by dalo rade z informacja aby ludzie co kupuja bilety na inne niz kryta sektory kupowali te z napisaem "na MLYN" i w ten sposob dofinansuja oprawy.... mysle, ze wtedy by duzo wiecej osob co ida nawet na 9 sektor kupowali wlasnie te bilety- wieklszosc ludzi nie wie nawte o tej akcji bo nie czyta na biezaco inforomacji

MKS
nara
Kibic
Na forum od 7679 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 14:15

Vega napisał:  
Moze by przy kasach jakies info powiesic/napisac by dalo rade z informacja aby ludzie co kupuja bilety na inne niz kryta sektory kupowali te z napisaem "na MLYN" i w ten sposob dofinansuja oprawy.... mysle, ze wtedy by duzo wiecej osob co ida nawet na 9 sektor kupowali wlasnie te bilety- wieklszosc ludzi nie wie nawte o tej akcji bo nie czyta na biezaco inforomacji

Na meczu z Podbeskidziem były rozklejane plakaty w okół stadionu i obok wszystkich kas zachęcające do kupowania biletów :)

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 15:46
WIDEO: DOPING NA MECZU POGOŃ-ZNICZ

Pgn.
Kibic
Na forum od 7042 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 16:24

ch. napisał:  

Fajnie wyszło, jak będzie praktycznie pełny młyn (a mam nadzieję, że z tym pozytywnym wizerunkiem już niedługo) zmiażdżymy wszystkich :)

arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 16:38
Co do pociągu to całkiem fajnie, tylko troche za wolno :) potem jak był podział na strony lewa prawa i zbieganie do środka wyglądało to chyba lepiej, bo bardziej dynamnicznie.

Można potem jeszcze dodać bieg do góry i w dół takim wężem (wszyscy sie łapią za barki i jedzie pociąg)

Obrazek png wstawiony na forum
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 16:40

ch. napisał:  

mysle ze taka zabawa moze zacheci na koljenym meczu wiecej osob do odwiedzenia mlyna. zapraszamy.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758518 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005