Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:01
Ja bylem rano po bilet. Wejsciowki z napisem MŁYN sa schowane gleboko pod lada, a wystawione tylko zwykle. Pani w kasie musiala bardzo sie zaglebiac pod ta lade zeby je wyciagnac.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:04
A mi szkoda ze niema selekcji.. nie wiem czym wy sie zachwycacie ..;/ oczywiscie zabawa jest fajna bo i ostatnio gniazdowi robią świetną robote ale do cholery jasnej średnia wieku na młynie z meczu na mecz jest coraz NIŻSZA a nie na odwrót !!!!! Nie widzicie tego ze na sektorach obok wystarczy ze krzyknie 50dorosłych facetów i jest w stanie zagluszyć młyn dzieciakow liczący (powiedzmy dzisiaj ok) 400-500 osób.?? wedlug mnie wcale nie idziemy w dobrym kierunku..Ja bym bardziej radził jak najszybciej pościągać konkretnych ludzi na młyn i niech ich będzie na następnym meczu nawet kur...a dwudziestu a i tak będe bardziej szczęśliwy niz teraz.
Sami widzicie jak jest. Wielcy GESZEFCIARZE starają się zaoszczędzić na wszystkim i na każdym.
To nie pierwszy przypadek bo kasy były obserwowane juz na meczu z Motorem i takie kwiatki się pojawiały. Czas uciąć im kurek i albo zejdą na ziemie albo sami narobią syfu, bo po awansie to nie którym sie w dupach pojebało.
Co do dopingu to chciałbym by młyn wyglądał tak jak w 90 minucie. Wszyscy zbici, jeden przy drugim - JEDNOŚĆ. Nie zapowiadało sie kolorowo ale na szczęście sie udało doładować sprzęt i poszło w dobrym kierunku. Miłym zaskoczeniem było " O mój MKSie" gdzie stadion się obudził, to chyba był ten przełom.
Dzięki K. za trzymanie tępa Widać, że sie odnalazłeś hehe
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 23:11
Pani na Karłowicza dzisiaj rano
- Dzień dobry czy dużo zostało sprzedanych biletów na MŁYN ?
- Tych normalnych za 20zł...
- Nie tych z napisem dodatkowym MŁYN
- Ja myślałam że zwykłe to też na ten wasz młyn
Mi tam wiek nie przeszkadza. Wole takich mlodych spiewajacych niz "doroslych" ludzi, ktorzy dzisiaj na 12 siedzieli na gorze i z wielka duma tworzyli kanon i przeszkadzali swoim krzyczeniem w dopingu.
Dalej nie wiem co to jest, ze ludzie przychodza na 12 posiedziec i powpierdalac slonecznik (gorna czesc trybuny)
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 00:16
Jak powiedziałem babie w kasie że na młyn chce kilka biletów to się spojrzała jak na zbiegłego z pierdla morderce. Niby dała od razu ale zaczęła się o pieniądze przypierdzielać, że pogniecione, że brudne, że mam jej liczyć. Co za ludzie...
Oto przyklad wspolpracy klubu z wlasnymi kibicami, zamiast wspierac dzialalnosc, rozwijac sie w dobrym kierunku poprzez wspolne projekty i pomysly m.in ze Stowarzyszenie mamy obraz zarzadznia XXI w. klubem pilkarskim wedle czego? wedle jakiej zasady? BO ja nie znajduje slowa...
Wiem ze forum czytaja takze pracownicy klubu- wiec zadam pytanie- nie wstyd Wam? Nie tylko pracować w klubie gdzie oszukuje sie wlasnych kibiców bez ktorych ten klub nie tylko by nie funkcjonowal ale takze nie istnial ! W nagrode za checi, rozwijanie dzialalnosci przez SKPS na rzecz przyjaznej atmosfery oraz podnoszenia i uatrakcyjnienia meczów Pogoni, kulturalnego dopingu, a także szeregu akcji promujących pozytywną postawą kibiców Pogoni jak chocby ostatnia akcja z Gryfusem otrzymujemy to wszystko o czym mozna przeczytaj ostatnio na forum. Czy w Polsce zawsze trzeba cos zepsuc i wiecznie wojowac zeby zrozumiec ze niezgoda rujnuje a zgoda buduje?
P.S Nie wyzywajcie publicznie na forum Szanownej pani dyrektor ds. marketingu bo to i tak nic nie da, swoimi dzialaniami przez 2 lata udowonila gdzie tak naprawde jest jej miejsce, jak sie zna na marketingu i jak potrafi wspolpracowac z ludzmi- ZAL... zal takich ludzi ktrzy z nadania politycznego piastuja stanowiska o ktorych nie maja pojecia.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 11:00
Droga Martuchno , jak już złożysz dymisje , to nie dygaj , znalazłem dla ciebie fuche na infoludku.
Myśle że odpowiada ona twoim kwalifikacją. Przy okazji możesz rozwijac sie w swoim "hoby".
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 11:36
Nie wiem co tacy ludzie jak ona robią w tym klubie. ale to jest dla mnie tragedia ... Jakby był w tym klubie ktoś z głową od marketingu to być może już teraz na mecze ze słabszymi klubami przychodziło by 12 tys ludzi ... Podejrzewam, że działacze klubu wchodzą na to forum i właśnie czytają to co tu zostało napisane i wyciągną konsekwencje. Klub chce zarobić na biletach, liczy na to że poprzez takie wałki jakie były m.in. wczoraj z biletami zarobią bez dzielenia się ze stowarzyszeniem, ale żeby niee przeliczyli się oni ... Gdyby nie kibice to klub by tak naprawde nie istniał i ja się pytam, gdzie jest współpraca z kibicami ? Gdzie jest umówiana współpraca ze stowarzyszeniem jeśli chodzi o bilety na młyn. Oficjalnie niby ta współpraca jest, ale z tego co widzę bilety na młyn są przez klub sprzedawane z wielką łaską. To się musi zmienić i to jak najszybciej !
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 13:16
Moze by przy kasach jakies info powiesic/napisac by dalo rade z informacja aby ludzie co kupuja bilety na inne niz kryta sektory kupowali te z napisaem "na MLYN" i w ten sposob dofinansuja oprawy.... mysle, ze wtedy by duzo wiecej osob co ida nawet na 9 sektor kupowali wlasnie te bilety- wieklszosc ludzi nie wie nawte o tej akcji bo nie czyta na biezaco inforomacji
Moze by przy kasach jakies info powiesic/napisac by dalo rade z informacja aby ludzie co kupuja bilety na inne niz kryta sektory kupowali te z napisaem "na MLYN" i w ten sposob dofinansuja oprawy.... mysle, ze wtedy by duzo wiecej osob co ida nawet na 9 sektor kupowali wlasnie te bilety- wieklszosc ludzi nie wie nawte o tej akcji bo nie czyta na biezaco inforomacji
Na meczu z Podbeskidziem były rozklejane plakaty w okół stadionu i obok wszystkich kas zachęcające do kupowania biletów
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/09/2009 16:38
Co do pociągu to całkiem fajnie, tylko troche za wolno potem jak był podział na strony lewa prawa i zbieganie do środka wyglądało to chyba lepiej, bo bardziej dynamnicznie.
Można potem jeszcze dodać bieg do góry i w dół takim wężem (wszyscy sie łapią za barki i jedzie pociąg)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758518 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.