Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7868 dni

Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:16

malcoolm napisał:  
Pytań sprawdzających wiedzę nie było, a miały być? Bo mi się wydaje, że na początku A. Wosik mówił, że panie zaprezentują się w trzech odsłonach (coś o sobie, pytania od juri, i w strojach kąpielowych).

Nie. Pytań od jury na pewno nie było w scenariuszu. Będac w jury brałem pod uwagę znajomość tematu Pogoni i najbardziej zapunktowały u mnie dziewczyny z wiedzą o Pogoni. Sorki, jak jakaś kandyatka mówiła, że nie chodzi na mecze, ale jest wierną fanką to dostawała najniższą notę. Jakimi kategoriami kierowała się reszta jury? nie wiem. Chyba nie było tak źle, bo tytuł Wicemiss (szkoda że nie Miss) zdobyła Magdalena Kutyła.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8078 dni

Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:18
Okej :) To się przesłyszałem :)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
zdegustowany
Kibic
Na forum od 6177 dni

Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:23

Junior napisał:  
12 osob czyta ten temat, a dokladniej ta strone (ostatnia), i nikt nic nie pisze ;)

nie bójcie sie ;-)

ja więc napiszę, że lafirynda o której pisałem wcześniej, mimo iż była w finale, nie została miss... dobra to wiadomość.
pozdrawiam.

Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:33
Ogólnie mi te wybory miss wisiały ale pobawię się trochę w malkontenta.. strasznie średnia organizacja całej tej gali jak i poziom kandydatek.
Jedne chyba wzięły ten konkurs zbyt poważnie a inne wprost przeciwnie chyba pomyliły konkursy. Szkoda, że nie było pytań do nich.. a może i dobrze, bo byłaby jeszcze większa kompromitacja niektórych.
Swoją drogą można było fajne usłyszeć rozmowy niektórych koleżanek kandydatek (a'la LO 9..)
Inna sprawa, miss publiczności 39 głosów... - komentarz zbędny.. Motyw Wosika z zakrywanymi oczami też mnie jakoś nie rozbawił.
Ogólnie za mało w tej całej gali tego co najważniejsze czyli Pogoni..

I szkoda, że wicemiss nie została miss. Myślałem, że jury się bardziej postara :P

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8540 dni

Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:45

śmielaq89 napisał:  
miss publiczności 39 głosów... - komentarz zbędny.. Motyw Wosika z zakrywanymi oczami też mnie jakoś nie rozbawił.

I szkoda, że wicemiss nie została miss. Myślałem, że jury się bardziej postara :P

39% głosów.... Zgadzam się w 100% :-)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:58

Paulinus napisał:  

śmielaq89 napisał:  
miss publiczności 39 głosów... - komentarz zbędny.. Motyw Wosika z zakrywanymi oczami też mnie jakoś nie rozbawił.

to jeszcze powiedzcie ile głosów oddali kibice a ile rodziny i koleżanki :D pytam bo wiem ze wielu obecnych na sali nie zagłosowało w ogóle

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
E.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 00:20

Sampaio napisał:  

Paulinus napisał:  

śmielaq89 napisał:  

to jeszcze powiedzcie ile głosów oddali kibice a ile rodziny i koleżanki :D pytam bo wiem ze wielu obecnych na sali nie zagłosowało w ogóle

To nie było 39% głosów tylko 39 GŁOSÓW.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 02:40

zdegustowany napisał:  

Junior napisał:  
12 osob czyta ten temat, a dokladniej ta strone (ostatnia), i nikt nic nie pisze ;)

nie bójcie sie ;-)

ja więc napiszę, że lafirynda o której pisałem wcześniej, mimo iż była w finale, nie została miss... dobra to wiadomość.
pozdrawiam.

to dowiemy się która koleżanka jest gościnna w kroku?? :P

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 09:06
Fotoreportaż z galii - MISS POGONI

tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 11:24

Ekipant napisał:  

zdegustowany napisał:  

Junior napisał:  

nie bójcie sie ;-)

pozdrawiam.

to dowiemy się która koleżanka jest gościnna w kroku?? :P

Dobrze że już ten konkurs sie skończył starczy tych głupot pora zacząć sezon i obudzić się po zimowym śnie ;) Swoją drogą rozmawiając przy piwku z kolesiami nie intrenetowymi ;) wspomniałem coś o wyborach ale mało ich to interesowało gereralnie cały ten konkurs mieli głemboko w dup... ale jak im wspomniałem że jedna z kandydatem ma ciekawy życiorys nagle zainteresowanie mocno wzrastało :D wręcz co nie którzy chcieli osobiście zbadać sprawe :D może by tak innym razem innego rodzaju konkurs ;) zainteresowanie zapewnione :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
ArP
Kibic
Na forum od 8281 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 11:41

ch. napisał:  

brawo dla zwyciężczyni, nikt nie narzeka, więc wybór ok:)
teraz zajmijmy się pierwszym meczem w nowym sezonie...

Pogoń Szczecin MKS!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6725 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 11:46
Impreza fajna,piloci nocy dobrze zagrali szczególnie gościu na saksofonie.A pozatym ciekawe czy koleżanki z lo9 będą dalej się udzielać na forum;p

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 13:30
Zniesmaczyło mnie troche jedno zdjecie..jak sie juz zdecydowała to albo pokazuje sie jaka sie jest(..) albo sie rezygnuje z tego typu prezentacji,a nie zasłania swoj tyłek(delikatnie mówiac) barwami Pogoni. Miss całkiem ok..zobaczymy czy za tydzien zaszczyci nas swoja obecnoscia.

Ko nie pije,ten kapuje
PZ92
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 15:23
posiada ktoś foty widowni??

Bengoro
Kibic
Na forum od 6687 dni

Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 19:10

osilek napisał:  

Na ligowiec.net jest kilka...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Arathorn
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Miss Pogoni - 08/03/2009 10:54
Foto z gali na Pogoń On-Line L:)

E.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Miss Pogoni - 08/03/2009 11:58

osilek napisał:  

na ofi tez jest kilka fotek z widowni, chyba 2 :D

WujekDobraRada
Kibic
Na forum od 6205 dni

Odp: Miss Pogoni - 08/03/2009 16:54
http://nasza-klasa.pl/profile/6434372/gallery/62
Miss z koleżankami ;) Czyli 2 jurorkami...

kumpell
Kibic
Na forum od 6361 dni

Odp: Miss Pogoni - 08/03/2009 18:42

WujekDobraRada napisał:  

Ta cała miss widac ze niema nic wspólnego z Pogonią ani z naszym miastem skoro całe zycie mieszkała w Ustce-no ale jakieś ciule ja jednak wybrali

Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Miss Pogoni - 08/03/2009 18:49

kumpell napisał:  

WujekDobraRada napisał:  

Ta cała miss widac ze niema nic wspólnego z Pogonią ani z naszym miastem skoro całe zycie mieszkała w Ustce-no ale jakieś ciule ja jednak wybrali

Te całe wybory, to chyba jakaś jedna wielka kpina ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758307 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005