Nie. Pytań od jury na pewno nie było w scenariuszu. Będac w jury brałem pod uwagę znajomość tematu Pogoni i najbardziej zapunktowały u mnie dziewczyny z wiedzą o Pogoni. Sorki, jak jakaś kandyatka mówiła, że nie chodzi na mecze, ale jest wierną fanką to dostawała najniższą notę. Jakimi kategoriami kierowała się reszta jury? nie wiem. Chyba nie było tak źle, bo tytuł Wicemiss (szkoda że nie Miss) zdobyła Magdalena Kutyła.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Miss Pogoni - 06/03/2009 23:33
Ogólnie mi te wybory miss wisiały ale pobawię się trochę w malkontenta.. strasznie średnia organizacja całej tej gali jak i poziom kandydatek.
Jedne chyba wzięły ten konkurs zbyt poważnie a inne wprost przeciwnie chyba pomyliły konkursy. Szkoda, że nie było pytań do nich.. a może i dobrze, bo byłaby jeszcze większa kompromitacja niektórych.
Swoją drogą można było fajne usłyszeć rozmowy niektórych koleżanek kandydatek (a'la LO 9..)
Inna sprawa, miss publiczności 39 głosów... - komentarz zbędny.. Motyw Wosika z zakrywanymi oczami też mnie jakoś nie rozbawił.
Ogólnie za mało w tej całej gali tego co najważniejsze czyli Pogoni..
I szkoda, że wicemiss nie została miss. Myślałem, że jury się bardziej postara
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
miss publiczności 39 głosów... - komentarz zbędny.. Motyw Wosika z zakrywanymi oczami też mnie jakoś nie rozbawił.
Ogólnie za mało w tej całej gali tego co najważniejsze czyli Pogoni..
I szkoda, że wicemiss nie została miss. Myślałem, że jury się bardziej postara
39% głosów.... Zgadzam się w 100% :-)
to jeszcze powiedzcie ile głosów oddali kibice a ile rodziny i koleżanki pytam bo wiem ze wielu obecnych na sali nie zagłosowało w ogóle
12 osob czyta ten temat, a dokladniej ta strone (ostatnia), i nikt nic nie pisze
nie bójcie sie ;-)
ja więc napiszę, że lafirynda o której pisałem wcześniej, mimo iż była w finale, nie została miss... dobra to wiadomość.
pozdrawiam.
to dowiemy się która koleżanka jest gościnna w kroku??
Dobrze że już ten konkurs sie skończył starczy tych głupot pora zacząć sezon i obudzić się po zimowym śnie Swoją drogą rozmawiając przy piwku z kolesiami nie intrenetowymi wspomniałem coś o wyborach ale mało ich to interesowało gereralnie cały ten konkurs mieli głemboko w dup... ale jak im wspomniałem że jedna z kandydatem ma ciekawy życiorys nagle zainteresowanie mocno wzrastało wręcz co nie którzy chcieli osobiście zbadać sprawe może by tak innym razem innego rodzaju konkurs zainteresowanie zapewnione
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 11:46
Impreza fajna,piloci nocy dobrze zagrali szczególnie gościu na saksofonie.A pozatym ciekawe czy koleżanki z lo9 będą dalej się udzielać na forum;p
Odp: Miss Pogoni - 07/03/2009 13:30
Zniesmaczyło mnie troche jedno zdjecie..jak sie juz zdecydowała to albo pokazuje sie jaka sie jest(..) albo sie rezygnuje z tego typu prezentacji,a nie zasłania swoj tyłek(delikatnie mówiac) barwami Pogoni. Miss całkiem ok..zobaczymy czy za tydzien zaszczyci nas swoja obecnoscia.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758307 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.