Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PAFCIO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6737 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 19:50
Pogoń wygrywa do przerwy 1:0, a do tego na stadion przyszło aż 5000 kibiców!!! Czy mogło być piękniej?? :D:D:D

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 22:35

PAFCIO napisał:  
Pogoń wygrywa do przerwy 1:0, a do tego na stadion przyszło aż 5000 kibiców!!! Czy mogło być piękniej?? :D:D:D

Tak! szkoda, że Ciebie nie było :(

mksmarek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 22:42

PAFCIO napisał:  

gdyby tacy jak ty jedynie internetowi kibice sie pojawili to by nas bylo lekka reka 2 tysiace wiecej

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 22:51
ehh szkoda 2pkt

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 22:54
Na pewno 3 pkt były do zdobycia, ale cóż nie udało się.

Cieszy to, że znów powróciły flagi i ekstra oprawy, doping jak na tak długą przerwę też miejscami bardzo dobry.

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 23:03

eF^ napisał:  

Cieszy to, że znów powróciły flagi i ekstra oprawy, doping jak na tak długą przerwę też miejscami bardzo dobry.

nie bedzie wyników ludzie szybko sie zniechęcą i skonczą sie oprawy. to niestety nie b-klasa w której padały dwucyfrówki. pozatym na b-klase wchodziło sie za darmo...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Rosa
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 23:07

nowa od nowa napisał:  

eF^ napisał:  

nie bedzie wyników ludzie szybko sie zniechęcą i skonczą sie oprawy. to niestety nie b-klasa w której padały dwucyfrówki. pozatym na b-klase wchodziło sie za darmo...

przestań marudzić tylko na mecz sie wybierz bo placzesz na tym forum.. kto ma chodzić ten będzie chodził.. żal Ci 6 złoty na Pogoń ??
jutro grają rezerwy A-klasowe wejście za darmo.. i może padnie dwucyfrówka

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 23:07
A ja tam wole oglądać meczyk w którym są emocje do końca (nawet kosztem remisu) niż taki w którym pada dwucyfrowy wynik i de facto druga drużyna nie istnieje.

phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 23:25

eF^ napisał:  

miejscami bardzo dobry?? doping był bardzo dobry jak na ta klase rogrywkowa!
TUTAJ FILMIK Z SEKTORA NR 12 (jakość komórkowa)
TUTAJ KOLEJNY FILMIK Z OPRAWA DOBREJ JAKOŚCI

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
mks1948
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 11/08/2007 23:31
Na B klasie leciały same dwu cyfrówki i było monotonnie.. oczywiście wynik za każdym razem cieszył ale mecz toczył się na jednej połowie.. a dziś mieliśmy więcej emocji .. chłopakom brakuje zgrania ale nie możemy wymagać wszystkiego od razu zespół dopiero się buduje.. jak na początek remis jak najbardziej cieszy.. dobra atmosfera na sektorach w końcu powraca na Twardowskiego.. wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej ! brawa za oprawe

Metyl
Kibic
Na forum od 6883 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 00:04
Faktycznie może i szkoda 2 punktów ale nie to jest najważniejsze.

Bo dzisiaj gdy na Twardowskiego oglądałem mecz i widziałem jak kibice naprawde cieszą sie że nareszcie oglądają występy swojej drużyny, bawią sie, śpiewają i mimo deszczu licznie przybywają na stadion aż serce rosło.

manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 00:39
Brawo Sandał, czyli jest tak jak było i być powinno - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, jeśli wyniki się poprawią wraz z frekwencją będzie dobrze :)

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 01:30
spoko, nie od razu Rzym zbudowano no i dobrze, że wrócił S. jak mówicie... szkoda, że mnie nie było

pozdro spod Libii...

lol
Yahoo
Kibic
Na forum od 6745 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 04:11
gratulacje i tyle remis w bardzo okrojonym skladzie to dobry wynik, a oprawa GRATULACJE w koncu wrocila prawdziwa POGON SZCZECINSKA !!!! Jestem bardzo zadowolony

ZAWSZE Z POGONIĄ !
kuleK
Kibic
Na forum od 7121 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 10:59
Mecz: Wynik 1:1 przy mocno okrojonym składzie to dobry wynik :] Duże brawa dla strzelca bramki Czarka Przewoźniaka - zagrał dzis dobry mecz :)
Kibice: Bardzo cieszy powrót Sandała na gniazdo, doping dobry a nawet bardzo dobry,nawet podczas deszczu zabawa była przednia :)
Oprawy: Na początku meczu oprawa pod tytułem " Jak Feniks z popiołów odradzamy się na nowo" bardzo ładna, Druga oprawia równiez bardzo fajna :)

Ogólnie: Wynik może nie zadowala ale Portowcy grali w okrojonym składzie, Doping oraz oprawy na +

Obrazek gif wstawiony na forum
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 11:07
Bardzo fajna atmosfera przy kiepskiej pogodzie i okresie wakacyjnym :) Mecz na plus. Bardzo fajnie grała młodzież m.in. Rydzak, Przewoźniak. Słabo zagrał Matlak, ale to chyba wina braku przygotowania kondycyjnego.

Spokojnie, mozolnie dojdziemy na sam szczyt. Żadnych zrywów, tylko konsekwencja poprowadzi nas do awansów!!

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 11:52

maniek^^ napisał:  
Brawo Sandał, czyli jest tak jak było i być powinno - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, jeśli wyniki się poprawią wraz z frekwencją będzie dobrze :)

Sandał napisał:  
My fani Pogoni....Niebiesko - Czerwoni

Należy tą przyśpiewkę ogarnąć albo nie śpiewać jej w tej formie.
Czy ktoś wie dlaczego sektor nr 9 był zamknięty?

A co do meczu i całej otoczki...w końcu się doczekałem normalności! :)

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 11:54
Pogoń - Victoria = Trzy filmy video w tym, m.in. oprawa

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 12:30
Odnośnie meczu to powiem krótko, grali jak dla mnie naprawde bardzo dobrze , walczyli do konca , akcje byly przemyslane i skladne ;)

Odnosnie dopingu i oprawy to 6+ , dwie sektorowki , piro i dobra postawa kibicow bo mimo 4 ligi dopingowali i pokazali doping lepszy niz w OE ;)

Jakby ktos mial filmiki z opraw ale tak aby wsadzic na jakis serwer aby moc sciagnac to ;)

Mick
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 12/08/2007 12:58

oczko82 napisał:  

Czy ktoś wie dlaczego sektor nr 9 był zamknięty?
A co do meczu i całej otoczki...w końcu się doczekałem normalności! :)

Nie tylko 9 i 10 był zamknięty ale również 1 i 2. Według mnie to po to żeby nie rozpraszać tak ludzi ale skupić ich w możliwie największym gronie :)

btw. odebrałem już beczki ;] trzeba jeszcze rola skołować :]

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775404 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005