Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Prawa Strona Miasta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 18:31

wierna fanka napisał:  
a ja wam mowie ta selekcja nic nie da tylko pogorsza ,pozatym juz widac skutki wojna miedzy fankami kobietami a fanami facetami jakies bluzgania sie itp.. przestanie przychodzic mniej wiernych kibiców na naszą ukochaną POGOŃ , a powinniscie zachęcac szczecinian by bylo ich wiecej na stadionie przy ul.Twardowskiego .Co z tego ze chcecie dobrze jak to niewychodzi.. nawet legionisci tą akcje krytykują. A najlepiej gdyby znow SANDAŁ ogarniał piekiełko to by było zajebiscie i atmosfera by powrocila i znow byli bysmy najlepszymi kibicami w POLSCE ,tak jak kiedyś =D' chwalono nas za super doping ,a co piekiełka duzo osob tam lubi chodzi bo tam zawsze była atmosfera nie to co na innych sektorach.. pozdro ;)'

kurwa mać!! teraz Sandał ale jak był S. to wszyscy marudzili ze jest do dupy zeby wrocil P. albo B. ogarnijcie sie kurwa i przestancie zachowywac sie jak dzieci... selekcja byla,jest i bedzie potrzebna..i bedzie kontynuowana!! koniec tematu!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 18:32

wierna fanka napisał:  
a ja wam mowie ta selekcja nic nie da tylko pogorsza ,pozatym juz widac skutki wojna miedzy fankami kobietami a fanami facetami jakies bluzgania sie itp.. przestanie przychodzic mniej wiernych kibiców na naszą ukochaną POGOŃ , a powinniscie zachęcac szczecinian by bylo ich wiecej na stadionie przy ul.Twardowskiego .Co z tego ze chcecie dobrze jak to niewychodzi.. nawet legionisci tą akcje krytykują. A najlepiej gdyby znow SANDAŁ ogarniał piekiełko to by było zajebiscie i atmosfera by powrocila i znow byli bysmy najlepszymi kibicami w POLSCE ,tak jak kiedyś =D' chwalono nas za super doping ,a co piekiełka duzo osob tam lubi chodzi bo tam zawsze była atmosfera nie to co na innych sektorach.. pozdro ;)'

Po pierwsze zadam Ci pytanie czy Jesteś wierną fanką Pogoni czy sektora 12???bo jeśli to, że nie możesz wejść na 12 sprawia, że przestaniesz chodzić....to ja Cię proszę nie odzywaj się już :)
Po drugie "nawet Legia" z całym szacunkiem ale my jesteśmy Pogoń i chyba możemy mieć swoje zdanie...No chyba, że mamy się wszystkich w Polsce o pozwolenie pytać co możemy robić na własnym stadionie.
Po trzecie - atmosfere tworzą sami kibice, skoro według Ciebie Ci wszyscy "pokrzywdzeni" potrafili to zrobić na 12 będą potrafili zrobić to gdzie indziej
No i po czwarte - jaka wojna.....ja tam z nikim nie wojuje...;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Cycek.
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 18:44

wierna fanka napisał:  
przestanie przychodzic mniej wiernych kibiców na naszą ukochaną POGOŃ

Jeśli ktoś przestaje chodzić na Pogoń tylko dlatego, że nie może wejść na 12 nie można go nazwać wiernym fanem.

wierna fanka napisał:  
nawet legionisci tą akcje krytykują

Legioniści? Wydaje mi się, że Legia nie wypowiedziała się oficjalnie na temat selekcji... chyba, że zdaniem Legionistów nazywasz kilka anonimowych wpisów na Legialive. To tak jakby kierować się komentarzami na oficjalce...

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
mucha.pogodno
Kibic
Na forum od 7053 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 18:46
ale i tak dziewczyny bedą wchodzic na piekiełko poniewaz bedą ze swoimi znajomymi, facetami np z jakims z MW ,a przeciez on jej samej w domu niezostawi i tez nie bedzie mial co z nia zrobic to ją wezmie ze sobą i tyle . A co do tego pytania to jestem fanką POGONI i niezmienie tego ...a ja mam teraz pytanie a gdzie byli Ci wszyscy niby wierni fani co zasiadaja na piekle w czasie gdy POGOŃ byla w 2lidze?? dopiero sobie przypomnieli o druzynce kiedy dostała sie do 1ligi ...ja juz dawno uwzalam temat za skonczony..

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 18:55
To już nawet nie jest śmieszne

OnaMks
Kibic
Na forum od 7607 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 19:08
nie wiem dokladnie kto wpadl na pomysl selekcji ale wychodzi na to ze MW, sorki ale nie uwazam ze wy zawsze tak zaje..biscie dopingujecie!!!! ok robicie niezla oprawe ale co do spiewu sorki ale nie staracie sie ... nie dajecie przykladu wiec czemu nas wywalacie z sektora.... na 12 sektorze siedze od co najmniej 5 lat wiec czemu mam to zmienic ??? bo macie jakies chore "widzimisie:???
moze nie zauwazacie winy w sobie ??
szczerze... isniejecie sobie tam od jakiegos czasu ( duzo was jest nowych w MW ) fakt odwalacie kawal dobrej roboty ale dlaczego macie sobie decydowac kto ma byc a kto nie na sektorze 12 !!

Pozdrawiam :)

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 19:08

eF^ napisał:  
To już nawet nie jest śmieszne

.... Kasia26 wroc !

do NIEwiernej :

- na 2 lige to przylecialo Ptaszysko i na Pogon chodzilo wiecej osob niz na 1 lige wiec twoje wywody sa z DUPY wziete ( wszystkie nie tylko ten )

A co do tego ze krytykuja to LEgionisci... to nie badz smieszna jakis jeden z drugim netowy glab z warszawy maja tyle do powiedzenia co ty ... czyli nic madrego .....

... i nie proboj nasladowac Kasi26 i tak jej nie dorownasz ! ( pozdro od garbatego buraka Kasiu !!! )

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 19:27

wierna fanka napisał:  
ale i tak dziewczyny bedą wchodzic na piekiełko poniewaz bedą ze swoimi znajomymi, facetami np z jakims z MW ,a przeciez on jej samej w domu niezostawi i tez nie bedzie mial co z nia zrobic to ją wezmie ze sobą i tyle . A co do tego pytania to jestem fanką POGONI i niezmienie tego ...a ja mam teraz pytanie a gdzie byli Ci wszyscy niby wierni fani co zasiadaja na piekle w czasie gdy POGOŃ byla w 2lidze?? dopiero sobie przypomnieli o druzynce kiedy dostała sie do 1ligi ...ja juz dawno uwzalam temat za skonczony..

Moja droga a gdzie byłaś jak Pogoń spadała do II ligi i nie było nadziei że uda się uratować klub??? Bo widze, że dla Ciebie istnieje tylko okres II ligi...no chyba że masz na myśli sezon 96/97 ;) to już inna sprawa....

Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 28 września 2006, 19:33 [1 raz(y)]

"CSWD" i to się nie zmieni....
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 19:32

ona_mks napisał:  
nie wiem dokladnie kto wpadl na pomysl selekcji ale wychodzi na to ze MW

nie prawda,nie sugeruj sie GW, bo oni gowno wiedza i gowno pisza.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 19:32
do ,,niewiernej" i ona-mks stulcie dupy!! po pierwsze kto wogole powiedzial ze to MW?? po drugie..nowe twarze w MW?? hmmmm chyba chodzisz na Arke i Młode Wilki pojebaly ci sie z Mlodymi Wilczkami wiec widzisz nowe twarze...a jezeli chodzi o dziewczyny ktore sa na mlynie..czytajcie uwaznie czemu one tam sa a czemu was nie ma....bo wlasnie takie jak wy sa glabami internetowymi dla ktorych 12 to miejsce do swiecenia gola dupa i do pokazywania cyckow...i takimi dennymi wpisami jedynie pogarszacie swoja sytuacje i utwierdzacie nas w przekonaniu ze nie jest to miejsce dla was....

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
WNB
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 19:51
Dziewczyny i Kobiety,które poprawiają cycki,puszczają oczko,wypinają dupy,rozglądają się na lewo i prawo,palą szlugi,hihotają z byle gówna i przede wszystkim nie dopingują,a to znakomita większość w tej sprawie glosu nie mają!!!!Podobnie rzecz tyczy się małolatów!!!Tyle.TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 20:30
Temat do dyskusji jeszcze by się nadawał, gdyby nie wypowiedzi niektórych przedstawicielek większości (lecz nie wszystkich) dziewczyn i resztę, która ściga się by zjechać je lepiej niż poprzednik. Nie ma też sensu dyskutować o tym czy dziewczyna może być "prawdziwym kibicem" bo odpowiedź jest oczywista.
Należało by dyskutować co się popsuło na naszym młynie od czasów Patyka i II Ligi gdzie doping był znacznie lepszy niż obecnie, niż nawet po selekcji, bo jakoś wyraźnej poprawy słychać nie było, co może nam nasuwać myśl, że selekcja nie jest lekiem na całe zło. Czy od II ligi przybyło nam dziewczyn na młynie czy raczej ubyło nam tych śpiewających. Wyrzucanie narąbanych gówniarzy i tapeciar jest jak najbardziej dobrym pomysłem, ale ważniejsze jest zastanowienie się, co zrobić by Ci "śpiewający" wrócili. By Ci co weszli na młyn dawali z siebie wszystko... i tu potrzebny jest ktoś kto będzie potrafił to ogarnąć. Skoro sytuacja była tak zła, to czemu by nie wrócić do lekkiego terrorku który sprawdzał się wcześniej, skutki były by widoczne, kto nie śpiewał "bał" by się przyjść na młyn, nie ważne czy jest dziewczyną, czy wygląda na "prawdziewgo" kibica czy nie.

Taka moja mała czysto subiektywna opinia człowieczka, który skoro nie do końca pasuje do wyglądu stereotypowego kibica...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 20:49
Dobra mam pytanie do kaski, wiernej i innych placzacych, gdzie bylscie, gdy bylo trzeba pocerowac flagi, wprac flage lub koszulke dla Gryfusa, zrobic transy, trasparenty? Przecierz tak kochacie i kochalyscie atmosferke 12? Nie bylo Was bo szykowalyscie sie do kolejnego lasnu na 12... Wiec teraz nie bedzie Was na sektorze. Mozecie polansowac sie na 13. To tylko 50 m dalej, widocznosc boiska taka sama...
Teraz MW jest be, gdy cos jest zle to MW jest be. Cos zlego sie stanie to wina MW...
A Gazeta Wybiórcza niech dalej pisze na zlecenie zarzadu na czele z Waszakiem, niech dalej pomija to co sie dzieje na meczach Pogoni Nowej, bo przecierz kibce sa zli, to bandyci, psujacy wszystko, rozrabiajacy a tu nagle na meczech Pogoni Nowej nie ma skadali, na meczach pojawiaja sie cale rodziny z malymi dziecmi. Ale to nie pasuje do teori lansowanej przez redakcje, wiec nie mozna o tym pisac. Trzeba caly czas pisac o bluzgajacych kibicach, o jakiejs nie ludzkiej selekcji. Dziwnym trafem po selekcji nie bylo prawie bluzgow, stadion czesciej sie bawil, ale o tym nie mozna pisac. Za to kometarze od redakcji, ze doping byl gorszy itp. pisze osoba, ktora w cale nie byla na meczu.... To tak jak ja bym powiedzial, ze pan Polowiak jest pijakiem, choc na oczy go nie widzialem... A kibcow trzeba atakowac, skrobac na nich bo przecierz ciagle protestuaja przeciwko zarzadowi, nie sa potulni jak baranki kupujac bilet i akceptujac kazde fochy wlasciciela i prezesow, a tak przecierz nie mozna, trzeba byc potulnym...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 29 września 2006, 07:06 [5 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 21:19

wierna fanka napisał:  
przestanie przychodzic mniej wiernych kibiców na naszą ukochaną POGOŃ , a powinniscie zachęcac szczecinian by bylo ich wiecej na stadionie przy ul.Twardowskiego.'

Powiedziałbym... WYPIERDALAJ !! Ale to będzie za mało.. bo jeszcze musisz wiedzieć za co. Przestaną przychodzic wierni kibice tak? Dlaczego niby? Bo jakieś matoły (jak twierdzisz) im tak nakażą?? Może chodzi o takich wiernych kibiców jak Ty??!! Wiernych kibiców kurwa... jak są wierni to zawsze będą chodzić, jak nie to nie. Dla większości to jest oczywiste.. jeśli dla Ciebie nie jest, to lepiej już nic nie pisz!

BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 21:39

Plum napisał:  
Temat do dyskusji jeszcze by się nadawał, gdyby nie wypowiedzi niektórych przedstawicielek większości (lecz nie wszystkich) dziewczyn i resztę, która ściga się by zjechać je lepiej niż poprzednik. Nie ma też sensu dyskutować o tym czy dziewczyna może być "prawdziwym kibicem" bo odpowiedź jest oczywista.
Należało by dyskutować co się popsuło na naszym młynie od czasów Patyka i II Ligi gdzie doping był znacznie lepszy niż obecnie, niż nawet po selekcji, bo jakoś wyraźnej poprawy słychać nie było, co może nam nasuwać myśl, że selekcja nie jest lekiem na całe zło. Czy od II ligi przybyło nam dziewczyn na młynie czy raczej ubyło nam tych śpiewających. Wyrzucanie narąbanych gówniarzy i tapeciar jest jak najbardziej dobrym pomysłem, ale ważniejsze jest zastanowienie się, co zrobić by Ci "śpiewający" wrócili. By Ci co weszli na młyn dawali z siebie wszystko... i tu potrzebny jest ktoś kto będzie potrafił to ogarnąć. Skoro sytuacja była tak zła, to czemu by nie wrócić do lekkiego terrorku który sprawdzał się wcześniej, skutki były by widoczne, kto nie śpiewał "bał" by się przyjść na młyn, nie ważne czy jest dziewczyną, czy wygląda na "prawdziewgo" kibica czy nie.

Taka moja mała czysto subiektywna opinia człowieczka, który skoro nie do końca pasuje do wyglądu stereotypowego kibica...

Tobie napiszę jedno - jedna jaskółka wiosny nie czyni. To był ledwo ''test''. Dlatego jeśli było ''ciut'' lepiej (a było na 100%) to jak się wszystko ustatkuje (np. na Legii będzie 3 razy więcej widzów, na młynie też) to gdy się wszystko dotrze będzie o niebo lepiej.

I jeśli ktoś chce tutaj powoływać się na tego alkocholika połowę z wybiórczej czy jakoś tak (jakość informacji porównywalna) to niech poczyta dokładnie post Pszczółka, ale 150 razy bo każde zdanie jest tam prawdą. I mam na myśli m.in. fakt - czemu ta gazeta nie napisze nic o Pogoni Nowej? Bo jest taki układ z waszakiem, pszesz o Nowej - utrudniony dostęp do pierwszego zespołu. Jest to zwykłe oczernianie kibiców i wszystkiego co z nimi związane, bo tacy kibice są zarządowi nie na rękę.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 21:42
Ja ze swojej strony chciałbym wyrazic 100% poparcie dla selekcjonerów jak i samej ideii , wreszcie coś się ruszyło bo powoli zaczelismy spadać na dno ... A co do "gazety koszernej" to szkoda czasu na poświęcanie ich wypocinom jakiej kolwiek uwagi hihi

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 22:13
Po przeczytaniu tych postów wyrażam 100 % poparcie dla całej akcji. A takie posty ogarniętych osób jak Pszczółek i innych to można czytać po kilka razy.. aż dziw bierze że niektórzy ludzie tego nie rozumieją.. i są tak puści... przecież Pogon to nie tylko tych jedenastu grajków.. niektórzy powinni sobie odpowiedzieć na pytanie czym jest dla nich Pogoń... bo jak tylko miejscem na stadionie o które tak walczą to niech lepiej siedzą cicho.. a na GW to szkoda komentarza...
Ja z różnych względów nie chodze na 12 i jestem regularnie dopiero od drugiej ligi (co prawda byłem na kilku meczach za Gondora..) ale doskonale wszystko rozumiem i nie wypowiadam się dla napinki..
Dobrze że ktoś wreszcie zrobił porządek... skończyło się lansownie i niektórych to boli.. ale jak widać po ich postach nie do końca potrafią się do tego przyznać, szukając we wszystkich winnych.. no ale po co przejmowac się głupotą innych.. róbta swoje... :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 29/09/2006 00:40
bo jeszcze niedawno KIBICE POGONI byli dzi bo protest :szczcinska albo zadna, a tera są beeeeeeeee

i nie ma co [ierdlic tak na zawsze pozostanie kibic jest zly, won w białych koszulkach (hihihi!!!)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Pszczoła
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 29/09/2006 12:56
Żałosne są te lamenty dziewczyn, których nie wpuszczono na 12 na mecz z Górnikiem. Sama jestem dziewczyną, ale nie smęcę tak jak niektóre przedstawicielki płci żeńskiej wypowiadające się w tym temacie na forum :/ Skoro nie wpuszczono Was bidulki na 12 to przestańcie płakać tylko mykajcie na inne sektory dopingować naszą drużynę, gdyż na całym stadionie możecie to robić - nie tylko na 12. A jeśli uważacie, że tylko tam można lub wypada kibicować to wg mnie Pogoni zupełnie niepotrzebne są takie ''wierne kibicki'' jak Wy i najlepiej by było, gdybyście nie ''zaśmiecały'' stadionu swoją obecnością. Pozdrawiam.

Świat jest pełen małych cudów. :)
dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 29/09/2006 14:58

Pszczoła napisał:  
Żałosne są te lamenty dziewczyn, których nie wpuszczono na 12 na mecz z Górnikiem. Sama jestem dziewczyną, ale nie smęcę tak jak niektóre przedstawicielki płci żeńskiej wypowiadające się w tym temacie na forum :/ Skoro nie wpuszczono Was bidulki na 12 to przestańcie płakać tylko mykajcie na inne sektory dopingować naszą drużynę, gdyż na całym stadionie możecie to robić - nie tylko na 12. A jeśli uważacie, że tylko tam można lub wypada kibicować to wg mnie Pogoni zupełnie niepotrzebne są takie ''wierne kibicki'' jak Wy i najlepiej by było, gdybyście nie ''zaśmiecały'' stadionu swoją obecnością. Pozdrawiam.

dobrze powiedziane

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768789102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005