Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 12/01/2007 21:38
Szczeciński pierwszoligowiec rozpoczął sprzedaż karnetów na rundę wiosenną. Wejściówki będą obowiązywały na mecze ligowe oraz spotkania w ramach Pucharu Ekstraklasy.
Najważniejsza informacja - ceny karnetów nie uległy zmianie.
- To ukłon w stronę naszych kibiców - mówi Marek Pawlak|
Szczeciński pierwszoligowiec rozpoczął sprzedaż karnetów na rundę wiosenną. Wejściówki będą obowiązywały na mecze ligowe oraz spotkania w ramach Pucharu Ekstraklasy.
Najważniejsza informacja - ceny karnetów nie uległy zmianie.
- To ukłon w stronę naszych kibiców - mówi Marek Pawlak|
BUAHAHAHsorry ale nie moglem sie powstrzymac
Sprawdzałem te idiotyczne komentarze na oficjalnej i są aż 2 :d widać że cenzura działa tam teraz jak siekiera takie jest zadowolenie kibica
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 13/01/2007 13:05
Wydaje się mało, ale to tylko I liga, jeśli dodamy 25 meczy w II lidze (no i pewnie też pp) to ta liczba będzie wygladała lepiej... i bilans bramkowy też się poprawi ;]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie wiem co to za grupa ludzi ale w zakładce nasze flagi jest nasza sektorówka coś tu mi nie pasuje
Wierzcie mi , że to nie sa ludzie ze "środowiska" Ptaka, Rzgowa, czy zarządu, to sa ludzie , którym nie podoba sie aktualna polityka " pewnych" kibiców stad ich reakcja
Nie wiem co to za grupa ludzi ale w zakładce nasze flagi jest nasza sektorówka coś tu mi nie pasuje
Wierzcie mi , że to nie sa ludzie ze "środowiska" Ptaka, Rzgowa, czy zarządu, to sa ludzie , którym nie podoba sie aktualna polityka " pewnych" kibiców stad ich reakcja
Powiem tak, nawet gadałem, z tym "prezesem" tej grupy, na gg i jest w 100% za działaniami aNTOSIA! Jest w niego tak wpatrzony, że szkoda z nim gadać - nie jestem zbytnio cierpliwy jak ktoś mi nawija o takich głupotach. Z drugiej strony mówi, że nie podoba mu (im) się klimat oraz niektórzy (większość) na Pogoni (chodzi o fanów).
Powiem tak, nawet gadałem, z tym "prezesem" tej grupy, na gg i jest w 100% za działaniami aNTOSIA! Jest w niego tak wpatrzony, że szkoda z nim gadać - nie jestem zbytnio cierpliwy jak ktoś mi nawija o takich głupotach. Z drugiej strony mówi, że nie podoba mu (im) się klimat oraz niektórzy (większość) na Pogoni (chodzi o fanów).
zostaw dzieciaki niech sie bawią... PREZESEM grupy jest hajto96
z drugiej strony troche wstyd...
"esteśmy szybko i dynamicznie rozwijajaca sie elita kibiców Pogoni Szczecin"
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 31/01/2007 20:41
a tak nawijacie o tej stronce to postanowilem ze wejde i sam wlasnoocznie sie przekonam o co chodzi i jedyne co mi sie nasuwa to to ze "tfurcy" nie znaja dobrze polska mowa a zwlaszcza literkow. shame on you!!
podoba mi sie zdanie: "nastaje nowa era w ktorej my chcemy odegrac znaczącą role i doprowadzic do spokojnego i pieknego dopingu na stadionie oraz rodzinną atmosfere". zajebiste moja opinia taka: jak chca to niech sobie fan kluby zakladaja ALE jak cos robic to porzadnie a nie fuszerke odwalac
Może to " Kononowicz Fan Club" ;]
ja myslalem raczej ze bojówki "niewpuszczonychnadwunastke"
Ostatnio edytowany przez: tribu, 31 stycznia 2007, 21:17 [1 raz(y)]
a tak nawijacie o tej stronce to postanowilem ze wejde i sam wlasnoocznie sie przekonam o co chodzi i jedyne co mi sie nasuwa to to ze "tfurcy" nie znaja dobrze polska mowa a zwlaszcza literkow. shame on you!!
podoba mi sie zdanie: "nastaje nowa era w ktorej my chcemy odegrac znaczącą role i doprowadzic do spokojnego i pieknego dopingu na stadionie oraz rodzinną atmosfere". zajebiste moja opinia taka: jak chca to niech sobie fan kluby zakladaja ALE jak cos robic to porzadnie a nie fuszerke odwalac
zostaw dzieciaki niech sie bawią... PREZESEM grupy jest hajto96
z drugiej strony troche wstyd...
"esteśmy szybko i dynamicznie rozwijajaca sie elita kibiców Pogoni Szczecin"
te 96 to skąd indziej a niżeli rok urodzenia...Też o tym na początku pomyślałem Ale ja go widziałem (tzn na fotce) I ma troche więcej lat niż 12-13 Najlepszy jest ich skład --> no comment
PS. koleś też wspominał, że jest paru chętnych przejścia do ich grupy z MW.... Ile w tym prawdy - nie mi to oceniać.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 01/02/2007 08:27
Ciekaw jestem jaki byl algorytm dodawania flag do galerii... Flaga Walcza - swiadczy o wiedzy jaka autor posiada..., fotki ukradzione z Pogononline, zrodlo nawet nie podane..., czyli ewidentne naruszenie praw autorskich...
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 1 lutego 2007, 17:44 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.