Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 16:05
Chcialem sie przejsc na stadion, ale wyjrzawszy przez okno zrezygnowalem, jesli naweet pracowali to po opadach sniegu pewnie zaprzestali swojej jakze efektywnej i efektownej pracy

manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 16:13

KloceK napisał:  

Zbyszek napisał:  
pada śnieg To już koniec ~!!!!!!!!!!!!!

a na prawobrzezu sloneczko : )

EDIT:
a na prawobrzezu snieg : (

juz sloneczko :D

Krasny
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 16:27

Bzyku napisał:  
ale ci co zdążyli postawić, mieli wypłacane ;)

Dostali tylko zwrot tego co wpłacili

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 20:18
No z tego co czytamy na stronie glownej to murawa jednak powinna byc gotowa, ja tam poczekam az zobacze ale prawde powiedziawszy troche mi ulzylo po przeczytaniu tego newsa.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 20:19
Za gazeta.pl

Czy boisko będzie gotowe do 7 marca, czyli do meczu Pogoni z Zagłębiem Lubin?
- To spotkanie odbędzie się w Szczecinie w terminie - zapewnia Marek Dutkiewicz, dyrektor Zielonej Architektury, firmy, która odpowiada za budowę murawy na stadionie.
Na dziś zaplanowano wałowanie i profilowanie ziemi. W środę na przygotowanej płycie rozpocznie się rozkładanie trawy. Przyjedzie ona z Holandii w rolkach po 20 m kw.W sobotę ułożono na boisku ostatnią warstwę ziemi.
- Udało nam się rozmrozić grunt na całym boisku aż do drenażu. To efekt pracy aparatury grzewczej działającej 24 godz. na dobę - mówi Zbigniew Sachajdak, kierownik budowy.
Na noc płyta zakrywana jest specjalnym materiałem izolującym. Dzięki temu mimo mrozów ziemia ma kilka stopni powyżej zera.

Juz sam nie wiem.... nie uwierze dopoki nie zagraja... ale nawet jesli uda im to sie .....HHmm... jak tej trawy piłkarze nie wyniosa po pierwszym meczu to bedzie chyba cud...:) Może ZA specjalnie to zrobila by podnieść "prestiż" firmy??? PRzeciez dokonaja chyba rzeczy niemozliwej...(udaa im sie zrobic podgrzewana murawe w 3 miesiace!!! diabel_smiech)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 11:39
Z oficjalki:
"Po zapoznaniu się z pismem klubu oraz stanowiskiem Urzędu Miasta Szczecin, z których wynika, iż wykonawca przebudowy płyty stadionu miejskiego nie zakończy prac w terminie - Ekstraklasa S.A. - wyznaczyła nowy termin meczu Pogoń Szczecin – Zagłębie Lubin.
Spotkanie, które pierwotnie miało się odbyć w dniu 7 marca, rozegrane zostanie 28.03.2006r. o godzinie 18.30 na stadionie przy Twardowskiego"

To teraz pracownicy "czarnej architektury" mają 3 dni więcej na odpoczywanie ;)

kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 11:49

oczko82 napisał:  
Z oficjalki:
"Po zapoznaniu się z pismem klubu oraz stanowiskiem Urzędu Miasta Szczecin, z których wynika, iż wykonawca przebudowy płyty stadionu miejskiego nie zakończy prac w terminie - Ekstraklasa S.A. - wyznaczyła nowy termin meczu Pogoń Szczecin – Zagłębie Lubin.
Spotkanie, które pierwotnie miało się odbyć w dniu 7 marca, rozegrane zostanie 28.03.2006r. o godzinie 18.30 na stadionie przy Twardowskiego"

kurwaa ja sie nie moglem juz doczekac meczu pierwszego a oni przekladaja ;/

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 12:02

kaktus20 napisał:  

oczko82 napisał:  
Z oficjalki:

ja pierd... zawsze cos tyle czekania i przelozyli,przeciez ten dyrektorek powiedzial ze mecz z Zaglebiem odbedzie sie w terminie a tu nagle zmiana? wczoraj an Gryfie byl wywiad z Kozminskim i tez powiedzial ze mecz odbedzie sie w terminie...tym bardziej bez sensu bo 28 marca to...Wtorek

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 12:09
ja pierd... zawsze cos tyle czekania i przelozyli,przeciez ten dyrektorek powiedzial ze mecz z Zaglebiem odbedzie sie w terminie a tu nagle zmiana? wczoraj an Gryfie byl wywiad z Kozminskim i tez powiedzial ze mecz odbedzie sie w terminie...tym bardziej bez sensu bo 28 marca to...Wtorek[/cytat]

tak jak mowil Listkiewicz i spolka mamy napiety terminarz i dlatego jest to wtorek dobrze ze wogole zagramy lepsze to niz walkower

Obrazek gif wstawiony na forum
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 12:20
wy sie kurwa cieszcie ze nie musicie jechac do Wronek, albo ze nie dostaniemy walkowera ... mozna miec pretesje tylko do ZA

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 12:21

oczko82 napisał:  
Z oficjalki:

Ku..a 28 mam na popoludnie do pracy :(.Jak zwykle trzeba kombinowac zeby sie wyrwac na mecz.
PS.Trzeba bedzie wziasc urlopik :D

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 13:34

Randall McMurphy napisał:  

kaktus20 napisał:  

oczko82 napisał:  
Z oficjalki:

ja pierd... zawsze cos tyle czekania i przelozyli,przeciez ten dyrektorek powiedzial ze mecz z Zaglebiem odbedzie sie w terminie a tu nagle zmiana? wczoraj an Gryfie byl wywiad z Kozminskim i tez powiedzial ze mecz odbedzie sie w terminie...tym bardziej bez sensu bo 28 marca to...Wtorek

Kurwa, juz mnie di wkuuurwia, pisza gadaja ze zdaza a po chwili zmiana,baby w ciazy sie tak nie zachowuja :/ tyle czekam na mecz Pogoni i sie kurwa nie doczekam :////

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 13:42

Valdes napisał:  

Kurwa, juz mnie di wkuuurwia, pisza gadaja ze zdaza a po chwili zmiana,baby w ciazy sie tak nie zachowuja :/ tyle czekam na mecz Pogoni i sie kurwa nie doczekam :////

Z tego co mi wiadomo to termin pierwszego meczu Pogoni w tym roku nie ulegl zmianie :]
Jeszcze sie okaze, ze sporo z Was po wyniku tego spotkania nie bedzie w ogole chcialo przyjsc na mecz z Amica.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 13:48

Pszczółek napisał:  

Valdes napisał:  

Z tego co mi wiadomo to termin pierwszego meczu Pogoni w tym roku nie ulegl zmianie :]
Jeszcze sie okaze, ze sporo z Was po wyniku tego spotkania nie bedzie w ogole chcialo przyjsc na mecz z Amica.

no jasne bo jak przegramy z Korona wysoko to sie obrazimy i nie przyjdziemy,chodzilem za Gondora bede chodzic teraz.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 13:57

Randall McMurphy napisał:  

Pszczółek napisał:  

Valdes napisał:  

no jasne bo jak przegramy z Korona wysoko to sie obrazimy i nie przyjdziemy,chodzilem za Gondora bede chodzic teraz.

Wierni po porazce , Dumni po zwyciestwie, niezaleznie jak zagraja!

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 14:12
szkoda że mecz Pogoni z zagłębiem nie odbędzie sie 7 marca. a co z meczem z amiką wronki który ma sie odbyć u nas 4 dni po meczu z koroną odbędzie sie?

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 14:16

michał51 napisał:  
szkoda że mecz Pogoni z zagłębiem nie odbędzie sie 7 marca. a co z meczem z amiką wronki który ma sie odbyć u nas 4 dni po meczu z koroną odbędzie sie?

ten pewnie sie nie odbedzie albo to bylo zagranie taktyczne bo mecz z amika jest w sobote i beda chcieli zeby jak nawiejcej ludzi sie zjawilo:) zobaczyc nowych graczy;/

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Radzio
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 15:40

michał51 napisał:  

Mecz Pogoń-Amica zaplanowany jest na 11.03 i nie ma jeszcze decyzji co to tego czy się odbędzie w tym czy innym terminie.

PS. skoro już nauczyłeś się pisać nazwę swojego klubu z dużej litery to może czas zacząć stosować tą regułę w odniesieniu do innych klubów

Obrazek jpg wstawiony na forum
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 15:56
Racja Pszczółek większość to tacy niestety kibice zależni od wyniku a w Kielcach zapowiada się pogrom to faktycznie na mecz z Amiką może być bardzo mało kibiców jeśli można ich takowymi nazwać.
pozdro;)

Pogoń To My!
Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 27/02/2006 16:43
Też z niecierpliowścią czekałem na pierwszy mecz w Szczecinie...ale skoro udalo im sie przełożyć mecz z Zagłębiem to nie pozostaje nic innego zeby zdązyć do 11 marca.powinni zdążyć..chociaż po tych Zielonych Ufoludkach wszystkiego mozna sie spodziewać.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815258 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005