przyznam szczerze ze nie wygladalo to na podpuche
a jak juz jestem przy temacie to:
1.R.Piotrowski (z tego co pamietam pare przeblyskow mial ale generalnie byl cienki)
2.G.Kore (nigdy nie moglem skumac ktory czlon jego nazwiska i imienia jest ktory)
3.J.Bednarz (tu napewno zdania beda rozne ale moje jest takie a nie inne,tak zeby bylo troche do śmiechu dodam tylko iz koles z Wawy zawsze pytall czy gra dzisiaj "pochlaniacz powietrza"
to tak na goraco,byc moze za jakis czas kogos jeszcze dodam bo "wirtuozow" w naszym klubie nie brakowalo..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:05 [3 raz(y)]
Jak dla mnie to jakaś dziwna prowokacja, z jednej strony wymieniasz nazwiska zasłużonych Portowców (Kasztelan, Leśniak, Majdan.... i w mniejszym stopniu Szypowski) więc to za prowokacje uznać można, natomiast zestawienie tych nazwisk z Probierzem to już do "podpuchy" nie pasuje, bo jak dla mnie Probierz niczym szczególnym w Pogoni się nie wyróżnił..
Albo zrozumiałeś swój błąd za późno i chcesz z tego wyjść z twarzą, że tak piszesz... albo twoja jak to piszesz "podpcha" była nie udana
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 27/12/2005 18:36
gdyby Adriano mógł pograć w Pogoni z miesiac dłużej, dzis byłby waszym ulubieńcem. Facet nie miał czasu na" zgranie sie" z resztą drużyny i poprawę kondycji. Zresztą myslę, ze i z Rosą byłoby podobnie...
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia należało dać jeszcze miesiąc więcej Fonteli oraz Probierzowi i dopiero mielibyśmy gwiazdy w składzie, a kibice wprost szaleliby za nimi.
Co Adriano miał zrobić ?? bez żadnego okresu przygotowawczego wzieli go do gry i co on miał pokazać... to tak jak ty byś nie grał rok w piłke a za kilka dni bys miał zagrać mecz
gdyby Adriano mógł pograć w Pogoni z miesiac dłużej, dzis byłby waszym ulubieńcem. Facet nie miał czasu na" zgranie sie" z resztą drużyny i poprawę kondycji. Zresztą myslę, ze i z Rosą byłoby podobnie...
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia należało dać jeszcze miesiąc więcej Fonteli oraz Probierzowi i dopiero mielibyśmy gwiazdy w składzie, a kibice wprost szaleliby za nimi.
Co Adriano miał zrobić ?? bez żadnego okresu przygotowawczego wzieli go do gry i co on miał pokazać... to tak jak ty byś nie grał rok w piłke a za kilka dni bys miał zagrać mecz
Zawsze zostaje ambicja i wola walki do tego nie trzeba byc w formie a za taka kase mogl troche powalczyc.....pozdro
no nie wiem, napewno w POGONI grali słabsi od Mielcarskiego (w sezonie za Bekdasa był najlepszym strzelcem POGONI) i Kaźmierczaka, który chociaż prezentuje bardzo nierówną forme najgorszy ne jest.
no nie wiem, napewno w POGONI grali słabsi od Mielcarskiego (w sezonie za Bekdasa był najlepszym strzelcem POGONI) i Kaźmierczaka, który chociaż prezentuje bardzo nierówną forme najgorszy ne jest.
Mielcarski byl jednym z najlepszych zawodnikow w lidze w tamtych czasach!Nie rozumiem jak mozesz mowic,ze jest najgorszym pilkarzem w historii?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766044 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.