Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/09/2005 20:00
Własnie jak wyjezdzalem na wczasy do Bochni k. Krakowa to żałowalem ze wszytkie vlepy rozlepilem w Szczecinie No coz kiedy indziej sie rozlepi ..Bo tam przyduzo jest vlepek Wisly,Slaska, Lechii..
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/09/2005 10:22
Niewiem czy ktos zauwazyl ale w magazynie to my kibice nie bylo nigdy vlepek Pogoni podobno zeby byly trzeba je tam wyslac jak ktos ma linki lub fotki wszystkich vlepek od serii pierwszej moze by wyslal do tmk ? zawsze to jakas "promocja" Pogoni
[email protected] - e-mail, na który nadsyłajcie zdjęcia z meczów i wszelkie inne pliki graficzne.
a ja w wakacje kolo zamku Książąt Pomorskich zerwalem vlepe GKS Łęczna.
To jakas nowa ekipa w Lecznej powstala
u nas vlep widzewa tez jest duzo
Nom u mnie tez(Nadarzyn), na kazdym przystanku czerwony napis sprayem "Widzew" po czesci zneutralizowane a vlepy zaklejone naszymi, co ciekawe to kazda vlepe Pogoni mi tutaj zrywaja Ale ja caly czas daje nowe(choc tymczasem skonczyly mi sie, trzeba bedzie zakupic nowa porcje arkuszy
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/09/2005 21:54
Ja za to koło zamku widziałem jakiś czas temu vlepe Gieksy Katowice, a na słupie koło Galaxy Piasta Gliwice, obie zneutralizowane.
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/09/2005 22:16
w Dziwnowie ukazała się mi vlepa Śląska Wrocław ale zaraz pojawiła się w jej miejsce vlepa naszej kochanej Pogoni Szczecin
pozdro.
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 20/09/2005 12:25
jak bym miał tak co dzień pisać jaka vlepke gdzie zerwałem lub komu dałem czy gdzie wklejłem to łochocho ale ostatnio dość nietypowa endemiczna sytuacja w pociągu relacji Kraków Płaszów -Szczecin otóż bardzo dużo vlepek w jednym tylko wagonie akurat w nim sie znajdowałem widziałem tam vlepki nienaruszone i znajdujące sie koło siebie w dośc bliskiej odległości Lecha (bułgarska,ultras i inne) cracovii, ŁKSu, Polonii B, Wisły K , Legii zdrapane, chyba prawie wszystkie zdrapałem ogulnie w pociągach najwięcej vlepek widze Widzewa Lecha i cracovii ale zdażają sie też różne ciekawe vlepki innych ekip wszystko zależy jakim pociągiem sie jedzie w Włókniarzu zawsze sie znajdzie jakąś vlepke Widzewa
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810872 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.