Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/07/2012 12:56
A ja swoje bez napastnika to ja to czarno widzę. Kurdę przydałby się bramkostrzelny napastnik i to bardzo. Niech sprawdzą tego Bilińskiego który ostatnio grał w Wiśle Płock co im szkodzi ? A jak by się sprawdził to by go zakontraktowali.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/07/2012 13:25
Mogli Chałasa ściągnąć... Chłopak poszedł do bydgoskiego wszawiszy i w meczu sparingowym z Lechem Rypin strzelił 2 bramki... Trzeba było go brać. Nie chciałby za wiele a bramkostrzelny jest.
Mnie tam Chałas nie przekonuje,nie wiem co ludzie w nim widzą a Lech Rypin to co za poziom i wyznacznik.
Co do samych sparingów,to one tak na prawdę nie wiele obrazują,raz piłkarzyki nie mają motywacji by zapieprzać na 100% co za tym idzie nie wkłada się wszędzie nogi,jest mega dużo eksperymentów i jak trenerzy mówią,forma ma przyjść na sezon ligowy.
A ile warte są te mecze pokazał mecz przed Euro Włochy - Rosja w Italii (0:3) .Tak się wszyscy zachwycali ruskimi a gdzie jedni i drudzy skończyli każdy sam widział.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/07/2012 14:20
Na obóz pojechało 4 napastników a Djousse zagrał cały mecz to ciekawe kto wystąpi w meczu z Cracovią? Na szpicy jest jeszcze Zwoliński , Traore no i Wiśniewski ale pewnie on bardziej na pomoc jest przymierzany jak coś. A druga sprawa to ciekawe co z Dąbrowskim że Szałka sprawdzał trener na stoperze czyżby się nie dogadali w sprawie kontraktu który miał być podpisany do końca tygodnia
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/07/2012 15:56
Dąbrowski ma ślub dlatego nie gra,co do napastnik to po co te lamenty dziś w sparingu Djouuse nie strzelił bo mu piłka nie siedziała a jutro może 5 bramek załadować jak będzie miał dzień(z tego co sobie przypominam to sparing przed runda wiosenna były zajebiste i jak wypadliśmy na wiosnę każdy wie)do zobaczymy może Traore nas przekona swoją grą w dzisiejszym sparingu.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/07/2012 16:05
Skład na Cracovię: Radosław Janukiewicz - Peter Hricko, Emil Noll, Hernani, Zawodnik testowany 1, Wojciech Golla, Bartosz Ława, Edi Andradina, Zawodnik testowany 2, Zawodnik testowany 3, Mouhamadou Traore
strasznie tajemnicza ta ofi
1 min
Rozpoczęli. W Pogoni od początku trzech testowanych zawodników z zagranicy. Na razie bez nazwisk.
strona oficjalna klubu ekstraklasy nie podaje nazwisk testowanych pilkarzy!
w tym klubie chyba juz nic mnie nie zdziwi, no chyba, ze na lawce albo w polu zobacze smolnego
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/07/2012 16:33
Specjalnie nie podali nazwisk, żeby nie kusić Barcelony do podprowadzenia nam graczy. Może w lidze piłkarze będą grać w maskach ? Co za żenada i to w klubie z Ekstraklasy.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.