zaczyna sie frustracja-niedobrze. widac jak na dłoni ze cos nie trybi,chyba niepotrzebnie xzaczeło sie agdac o tym awansie. teraz srogo jestesmy powaleni na ziemie. obawiam sie ze to nie ostatnia porazka w tym stylu. jak to rzekł mój ojciec-utrzymanie jest wiec jeszcze jeden dwa takie mecze i koniec sezonu bedzie dla nas.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 15:17
Spokojnie, mecz jeszcze rwa , a poza tym nie przekreśla ten występ naszych szans. Są mecze w których nie wiem co robiłoby się to jak nie idzie to nie idzie....
Spokojnie, mecz jeszcze rwa , a poza tym nie przekreśla ten występ naszych szans. Są mecze w których nie wiem co robiłoby się to jak nie idzie to nie idzie....
problem w tym ze nam nie idzie od początku rundy. a mamy zdobywac punkty gdzie? w łodzi? a jeszcze wyjazd do łecznej, ząbek czy pruszkowa. optymizm i wiara to jedno ale po czymś takim...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 15:19
Zwolnijmy trenera, sprzedajmy zawodników, rozwalmy stadion, zacznijmy od nowa... Niektórych chyba powaliło. Jesteśmy beniaminkiem i traktujmy ten sezon jako okazję do zbudowania mocnej paki. Zbyt szybki awans też zdrowy nie jest, poza tym szanse jeszcze mamy całkiem duże. Trzeba tylko wziąć się w garść.
Olo strzelił - no i od razu posłuchali
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.