Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:51
kazdy kibic ma jakis poglad na gre i przedstawianie roznych propozycji ustawien to nie narzekanie Wisniowiecki a jak Ci to nie odpowiada to przerzuc sie na inne forum bo na forum kibicow takie opinie beda sie pojawiac. poza tym kurwa nie trudno sie domyslec ze kazdy widzialby tu Mikiego w ataku skoro strzelil jedyne bramki w rundzie wiosennej z napastnikow...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
tak ? a znasz wydolność Mikiego ? czy go nic nie boli? rozumiem że gadałeś z rana z nim o tym i Ci się żalił że nie gra? Załóż sobie temat co mi w zyciu nie wyszlo co bym pozamieniał itd. Oglądałem ostatnio wywiad z Majewskim z Notthingam i on powiedział : u Nas możeesz zagrać 3 najlepsze mecze w życiu a w czwartym będziesz siedział bo.. sam się domyśl.
Chyba forum jest po to żeby wyrażać swoje zdanie nawet jeśli chodzi o skład i nie nazwał bym tego marudzeniem..Wiadomo że są emocje i każdy mysli ze zrobiłby to lepiej..Ostatnio Miki wypowiediał sie dla wybiorczej ze jest gotowy w 100% wiec dla mnie kibica to wystarcza ale Mandrysz ma prawo robić co zechce. A jeśli Mikołaj jest Twoim koleżką to uchyl rąbka tajemnicy jeśli cos mu dolega.Pozdro.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:58
Patrząc na chłodno - mecz przypomina spotkanie obu drużyn w Szczecinie, gdzie Sandecja grała a my bramki ładowaliśmy. Mandrysz może ma koncepcje z Klattem w I połowie, a później w II dochodzi świeży Miki. Teraz nie ma czego bronić i oby Miki z Rogalskim weszli od początku II połowy.
Wracając do Bojarskiego, który cały czas w I składzie gra, to zapewne ma pewien kredyt zaufania u Mandrysza i jak go w pełni wykorzysta to pewnie będzie ławe grzał. Oby jak najszybciej tak było
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.