"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:23
nie drwijcie, ja dziekuje za to zdjecie! ze mam firefoxa to i mam adblocka który reklamy blokuje i za chuj nie czailem OCB! ale w IE wszystko jest;]! dzieki
nie drwijcie, ja dziekuje za to zdjecie! ze mam firefoxa to i mam adblocka który reklamy blokuje i za chuj nie czailem OCB! ale w IE wszystko jest;]! dzieki
piwo wisisz
moze być;]!
może być też poncz w środe na syfnowcu, jak wolisz ;]
pzdr!
spoko
na ta chwile wole 3pkt aby przyjechaly do ukochanego miasta
miałem to samo , wystarczy wyłączyć adblocka i działa na ff , ehhh...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:32
Dadzą rade. Piłkarzyki wiedzą o co grają w tym sezonie. W tym meczu cisnęli i cisnąć będą do końca. Jeszcze kilka razy piłka przekroczy linie bramkową Sandecji
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Dadzą rade. Piłkarzyki wiedzą o co grają w tym sezonie. W tym meczu cisnęli i cisnąć będą do końca. Jeszcze kilka razy piłka przekroczy linie bramkową Sandecji
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:35
Nie lamentować tak od razu kur.. ja pier.. ale lipa. Bramke stracili, ale atakowali i atakowac beda i na pewno jeszcze zawalcza nasze chlopaki!! jeszcze jest troche meczu!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.