Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MW_03
Młode Wilki
IP: zapisany
Na forum od 6134 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 14:23

Kisiel Portowiec napisał:  
Ja mam pytanko ile kosztuje bilet na mlyn? Tyle samo co normalnie ? 20 zl normalny 10 ulgowy czy inny cennik?

Tak, dokladnie tak jak piszesz. Bilety na młyn maja dodatkow z lewej strony podpis MŁYN- przy kupnie w kasie prosze zwracac na to uwage.

Obrazek png wstawiony na forum
Matiz
Kibic
Na forum od 8679 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 14:39
mam nadzieje ze dzisiaj nam sie wiecej osob na mlynie pojawi ale jak maja zamiar przyjsc osoby ktore nie beda spiewaly lub beda probowaly popsuc atmosfere to sie nie zjawiajcie wogole ! ! ! Do zobaczenia na trybunie ;p

Pogoń & Legia
Felek-MKS
Kibic
Na forum od 6129 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 14:47
Na yt jest filmik nagrywany z góry młyna i tam słychać jak te wszystkie tepe dzidy sie smieją i ich chlopczyki razem z nimi... zero dopingu na górze ... :/

Byliśmy tu, Jesteśmy, i zawsze będziemy.

Stąd jesteśmy i tu umrzemy. PS!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 20:24
Dziś zabawa na stadionie kapitalna, dużo fajnych pomysłów - kilkanaście razy podłączył się cały stadion i aż ciarki przechodziły. Nic tylko czekać na łódzkich gości, oj wtedy będzie się działo..

Kovalainen
Kibic
Na forum od 5975 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 20:49

eF^ napisał:  
Dziś zabawa na stadionie kapitalna, dużo fajnych pomysłów - kilkanaście razy podłączył się cały stadion i aż ciarki przechodziły. Nic tylko czekać na łódzkich gości, oj wtedy będzie się działo..

Chyba sie nie doczekasz bo przeciez gramy bez gosci w tym sezonie juz. bo trybuna w remoncie jest czy cos tam

NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6429 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 20:52
Ekipa z Pruszkowa odwiedzila nas i siedziala na sektorze gosci? chyba ze wiekszej liczby nie przyjma:|

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
DavidPS1948
Kibic
Na forum od 6174 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 21:15
A w tramwaju ze mną jechał "gościu i gościówa" w szalikach Legii i z nimi 1 kolo i szalikiem Pruszkowa^^

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 21:37
Dzięki wielkie dla wszystkich którzy dziś pojawili się na młynie i bawili w najlepsze.
Jak i wielkie podziękowania dla wszystkich którzy kupili bilety na młyn!

Ktoś w innym temacie wspomina o nagłośnieniu. Marta Klub dzięki, że go nam nie udostępniłyście, a Martuś niech Ci żal dupę ściska, jak Twoja praca jest nieudolna i nie potrafisz zapełnić stadionu Pogoni Szczecin, nie jakieś zapiekanki pyrzyce, tylko klubu z wielka tradycja i wyrobioną marką w Polsce, jesteś słabiutka i chyba Cię to boli, powyzywał bym Cie, ale po co, śmiać sie chce jak myśle, że ktoś kogo jedynym zajęciem jest praca dla Pogoni robi jakies konkursy z bułką, a w przerwie urządza festyn, a garstka osób wykonująca to za darmo, pokazuje Ci miejsce w szeregu. :)

Wielka prośba kupujcie bilety na MŁYN, jak najwięcej rozpowiadajcie znajomym, uważajcie przy zakupie czy dostajecie właściwy, o ile to możliwe kupujcie w przedsprzedaży dzień dwa wcześniej! Pokażmy, że bez nas nic nie znaczą, bo komuś się w głowie pomieszało chyba.

Pogoń To MY!!!

Z daleka nie będzie widać.
Matiz
Kibic
Na forum od 8679 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 21:59

ZetPe napisał:  
Dzięki wielkie dla wszystkich którzy dziś pojawili się na młynie i bawili w najlepsze.
Jak i wielkie podziękowania dla wszystkich którzy kupili bilety na młyn!

Ktoś w innym temacie wspomina o nagłośnieniu. Marta Klub dzięki, że go nam nie udostępniłyście, a Martuś niech Ci żal dupę ściska, jak Twoja praca jest nieudolna i nie potrafisz zapełnić stadionu Pogoni Szczecin, nie jakieś zapiekanki pyrzyce, tylko klubu z wielka tradycja i wyrobioną marką w Polsce, jesteś słabiutka i chyba Cię to boli, powyzywał bym Cie, ale po co, śmiać sie chce jak myśle, że ktoś kogo jedynym zajęciem jest praca dla Pogoni robi jakies konkursy z bułką, a w przerwie urządza festyn, a garstka osób wykonująca to za darmo, pokazuje Ci miejsce w szeregu. :)

Wielka prośba kupujcie bilety na MŁYN, jak najwięcej rozpowiadajcie znajomym, uważajcie przy zakupie czy dostajecie właściwy, o ile to możliwe kupujcie w przedsprzedaży dzień dwa wcześniej! Pokażmy, że bez nas nic nie znaczą, bo komuś się w głowie pomieszało chyba.

Pogoń To MY!!!

Święte słowa uważajcie na tych darmozjadów którzy bilety sprzedają bo dziś byłem z kolesiem i gdybyśmy sie nie ogarnęli po odejściu od kasy to weszlibyśmy na zwykłej wejściówce bo mimo iż mówiliśmy że chcemy na młyn babka próbowała nam wcisnąć zwykły bilet ale się nie daliśmy :) aż żal sie robi tych frajerów ! ! ! a poza tym dzisiaj było zajebiście i wielkie uznanie dla chłopaków sie należy za super prowadzenie już dawno tak super nie było oby tak dalej...
I jeszcze jedno żeby może więcej ludzi z nami szło na grunwald przez miasto tak jak my dziś... szkoda tylko że policja psuła całą zabawe. Do zobaczenia następnym razem :)

POGOŃ TO JEST POTĘGA POGOŃ NAJLEPSZA JEST.......

Pogoń & Legia
Piona!
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:01

ZetPe napisał:  

A najlepiej kupujcie bilety w punktach SKPS. Fala, Turzyn, Ultra Shop, Red Box. Tam was nikt nie przytnie ;)

Fincz
Kibic
Na forum od 6214 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:09
Dokladnie, kolega mi mowil jak musial się 3 razy upominać o bilet na młyn bo babka w kasie wciskała mu normalny.

Dzisiaj przednia zabawa na sektorze :)
Szacun dla bębniarza,bo bylo widać,że chwilami wysiadał ale dawał rade. :)
(P)ozdro :]

Red is bad
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 6216 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:10

Klr napisał:  

ZetPe napisał:  

A najlepiej kupujcie bilety w punktach SKPS. Fala, Turzyn, Ultra Shop, Red Box. Tam was nikt nie przytnie ;)

dokładnie, też wspomniałem aż 2 razy ze chcemy na młyn a i tak dała baba zwykły musiałem zwrocić uwage po raz kolejny. doping ,atmosfera , zabawa ... SUPER !!! niech żałują tylko Ci którzy nie przyszli. brawa dla Gnazdowych i bębniarza ... do następnego

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
eM
Kibic
Na forum od 7360 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:30

ZetPe napisał:  
Ktoś w innym temacie wspomina o nagłośnieniu. Marta Klub dzięki, że go nam nie udostępniłyście,

Martuchna , zaskakujesz mnie coraz bardziej. Myślałem ze po twoich akcjach z wchodzeniem na forum pod nickami Tinky Winky czy kark_max , nie wspominając już o ogłoszeniu na infoludku czy slynnych konkursach kanapkowych bardziej nie jesteś w stanie sie skompromitować. A jednak! Myliłem się.
Brak nagłośnienia , utrudnienia w kasach z kupnem biletu na młyn?
Pani dyrektor , czas zejść na ziemie , widze że tonący brzytwy sie chwyta , prawda jednak jest okrutna , twoja praca to dno , miej chociaż troche honoru i zwolnij miejsce dla kogoś bardziej kreatywnego.Zamiast psuć atmosfere w klubie idz lepiej z Krzystkiem pływające ogrody budować, może wyrobicie sie do 2050 roku.
Przykro mi ale szpec od markietingu z ciebie kiepski.

Ostatnio edytowany przez: eM, 12 września 2009, 22:42 [4 raz(y)]

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:41
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?

Martuchna do dymisji!

TheBebzons
Kibic
Na forum od 6414 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:42

PL napisał:  

Martuchna do dymisji!

W kasie od Salezjan nie wiem czy takowe w ogole są..

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:44

Bebzon napisał:  

PL napisał:  

Martuchna do dymisji!

CO oznacza twoj post- rozwin

TheBebzons
Kibic
Na forum od 6414 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:46

PL napisał:  

Bebzon napisał:  

PL napisał:  

Martuchna do dymisji!

CO oznacza twoj post- rozwin

Kupując bilet za 20 zloty nie pada np. pytanie czy tez sugestia ze są dwa różne rodzaje takowych.Nie próbowałem kupować "na młyn" wiec nie chce mówić,ale... brak informacji to brak informacji ;)

p.s w sumie to warto sie zainteresowac sprawa,ostnio kupilem bilet "na mlyn" bezposrednio od zainteresowanych a w kasie nigdy nie wspomnieli slowem o takiej opcji.

Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:49

Cytat:  
Ambitna i pracowita do przesady. Zawodowo elastyczna
źródło Pogońszczecin.info

Te cechy chyba nie pasują do Martuchny.
Martuchna do dymisji! Czerwona kartka

Mam nadzieje, że niektórzy starsi kibice przekonają się do przyjścia na młyn po dzisiejszym meczu.
Dziś atmosfera i doping był na wysokim poziomie. Ale może być jeszcze lepiej. Wszyscy na młyn! :)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7765 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:51
Marta czytaj

Do kurwy nędzy jaki marketingowiec sra do własnego gniazda? Tak zachęcacie do przychodzernia na stadion? Lecąc w wała z własnymi kibicami? Ludzie się zaczną od was odwracać (znaczna część już się odwróciła) a wtedy nawet jakbyście cuda-wianki tam robili w tym marketingu to i tak nie zyskacie poparcia ludzi bo jesteście tylko bandą zakłamanych nieudaczników, którzy nie mogą znieść, że SKPS jest lata świetlne przed Wami w tworzeniu dobrej atmosfery i reklamy meczów Pogoni z tą różnicą, że oni robią to z przyjemności i chęci zrobienia czegoś dla swojego ukochanego klubu a Wy trzepiecie za to grubą kasę...

Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 22:52
a mi szkoda dzis jednego.... szkoda że nie było kamerki na młynie..... :P w kronice dziś nas nawet pokazali jak robimy ten pociąg :D

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758519 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005