Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 14:39
mam nadzieje ze dzisiaj nam sie wiecej osob na mlynie pojawi ale jak maja zamiar przyjsc osoby ktore nie beda spiewaly lub beda probowaly popsuc atmosfere to sie nie zjawiajcie wogole ! ! ! Do zobaczenia na trybunie ;p
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/09/2009 20:24
Dziś zabawa na stadionie kapitalna, dużo fajnych pomysłów - kilkanaście razy podłączył się cały stadion i aż ciarki przechodziły. Nic tylko czekać na łódzkich gości, oj wtedy będzie się działo..
Ktoś w innym temacie wspomina o nagłośnieniu. Marta Klub dzięki, że go nam nie udostępniłyście, a Martuś niech Ci żal dupę ściska, jak Twoja praca jest nieudolna i nie potrafisz zapełnić stadionu Pogoni Szczecin, nie jakieś zapiekanki pyrzyce, tylko klubu z wielka tradycja i wyrobioną marką w Polsce, jesteś słabiutka i chyba Cię to boli, powyzywał bym Cie, ale po co, śmiać sie chce jak myśle, że ktoś kogo jedynym zajęciem jest praca dla Pogoni robi jakies konkursy z bułką, a w przerwie urządza festyn, a garstka osób wykonująca to za darmo, pokazuje Ci miejsce w szeregu.
Wielka prośba kupujcie bilety na MŁYN, jak najwięcej rozpowiadajcie znajomym, uważajcie przy zakupie czy dostajecie właściwy, o ile to możliwe kupujcie w przedsprzedaży dzień dwa wcześniej! Pokażmy, że bez nas nic nie znaczą, bo komuś się w głowie pomieszało chyba.
Święte słowa uważajcie na tych darmozjadów którzy bilety sprzedają bo dziś byłem z kolesiem i gdybyśmy sie nie ogarnęli po odejściu od kasy to weszlibyśmy na zwykłej wejściówce bo mimo iż mówiliśmy że chcemy na młyn babka próbowała nam wcisnąć zwykły bilet ale się nie daliśmy aż żal sie robi tych frajerów ! ! ! a poza tym dzisiaj było zajebiście i wielkie uznanie dla chłopaków sie należy za super prowadzenie już dawno tak super nie było oby tak dalej...
I jeszcze jedno żeby może więcej ludzi z nami szło na grunwald przez miasto tak jak my dziś... szkoda tylko że policja psuła całą zabawe. Do zobaczenia następnym razem
dokładnie, też wspomniałem aż 2 razy ze chcemy na młyn a i tak dała baba zwykły musiałem zwrocić uwage po raz kolejny. doping ,atmosfera , zabawa ... SUPER !!! niech żałują tylko Ci którzy nie przyszli. brawa dla Gnazdowych i bębniarza ... do następnego
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Ktoś w innym temacie wspomina o nagłośnieniu. Marta Klub dzięki, że go nam nie udostępniłyście,
Martuchna , zaskakujesz mnie coraz bardziej. Myślałem ze po twoich akcjach z wchodzeniem na forum pod nickami Tinky Winky czy kark_max , nie wspominając już o ogłoszeniu na infoludku czy slynnych konkursach kanapkowych bardziej nie jesteś w stanie sie skompromitować. A jednak! Myliłem się.
Brak nagłośnienia , utrudnienia w kasach z kupnem biletu na młyn?
Pani dyrektor , czas zejść na ziemie , widze że tonący brzytwy sie chwyta , prawda jednak jest okrutna , twoja praca to dno , miej chociaż troche honoru i zwolnij miejsce dla kogoś bardziej kreatywnego.Zamiast psuć atmosfere w klubie idz lepiej z Krzystkiem pływające ogrody budować, może wyrobicie sie do 2050 roku.
Przykro mi ale szpec od markietingu z ciebie kiepski.
Ostatnio edytowany przez: eM, 12 września 2009, 22:42 [4 raz(y)]
Czy komus jeszcze sie zdazyly podobne historie w kasie z biletami?
Martuchna do dymisji!
W kasie od Salezjan nie wiem czy takowe w ogole są..
CO oznacza twoj post- rozwin
Kupując bilet za 20 zloty nie pada np. pytanie czy tez sugestia ze są dwa różne rodzaje takowych.Nie próbowałem kupować "na młyn" wiec nie chce mówić,ale... brak informacji to brak informacji
p.s w sumie to warto sie zainteresowac sprawa,ostnio kupilem bilet "na mlyn" bezposrednio od zainteresowanych a w kasie nigdy nie wspomnieli slowem o takiej opcji.
Ambitna i pracowita do przesady. Zawodowo elastyczna
źródło Pogońszczecin.info
Te cechy chyba nie pasują do Martuchny.
Martuchna do dymisji!
Mam nadzieje, że niektórzy starsi kibice przekonają się do przyjścia na młyn po dzisiejszym meczu.
Dziś atmosfera i doping był na wysokim poziomie. Ale może być jeszcze lepiej. Wszyscy na młyn!
Do kurwy nędzy jaki marketingowiec sra do własnego gniazda? Tak zachęcacie do przychodzernia na stadion? Lecąc w wała z własnymi kibicami? Ludzie się zaczną od was odwracać (znaczna część już się odwróciła) a wtedy nawet jakbyście cuda-wianki tam robili w tym marketingu to i tak nie zyskacie poparcia ludzi bo jesteście tylko bandą zakłamanych nieudaczników, którzy nie mogą znieść, że SKPS jest lata świetlne przed Wami w tworzeniu dobrej atmosfery i reklamy meczów Pogoni z tą różnicą, że oni robią to z przyjemności i chęci zrobienia czegoś dla swojego ukochanego klubu a Wy trzepiecie za to grubą kasę...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758519 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.