Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 22/07/2009 12:14
No cóż , kiedyś do mojej sąsiadki przyjechali znajomi ze Śląska . Pewnego dnia założyli klapki , stroje plażowe , spakowali torbę i zapytali się cyt." którym tramwajem najszybciej nad morze ? " Albo Tomasz Kamel zazdroszczący mieszkańcom Szczecina ciepłej pogody , gdyż mogą się przejść na plażę i poopalać
Prezentacja odbędzie się jednak w najbliższy poniedziałek
No cóż , kiedyś do mojej sąsiadki przyjechali znajomi ze Śląska . Pewnego dnia założyli klapki , stroje plażowe , spakowali torbę i zapytali się cyt." którym tramwajem najszybciej nad morze ? " Albo Tomasz Kamel zazdroszczący mieszkańcom Szczecina ciepłej pogody , gdyż mogą się przejść na plażę i poopalać
nie chce nowego tematu zakladac wiec tutaj napisze.. Dzisiaj jest prezentcja Pogoni w hali SDS?(18?)
Prezentacja odbędzie się jednak w najbliższy poniedziałek
dziekuwa , a o ktorej godzinie wiadome ;>?
Napewno poda oficjalka, chodz o przenoszeniu prezentacji na poniedzialek sie dzisiaj dowiedzialem
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
No cóż , kiedyś do mojej sąsiadki przyjechali znajomi ze Śląska . Pewnego dnia założyli klapki , stroje plażowe , spakowali torbę i zapytali się cyt." którym tramwajem najszybciej nad morze ? "
I co powiedziałeś im, że dojadą nad morze tramwajem nr 10. Tylko że on bardzo rzadko kursuje
No cóż , kiedyś do mojej sąsiadki przyjechali znajomi ze Śląska . Pewnego dnia założyli klapki , stroje plażowe , spakowali torbę i zapytali się cyt." którym tramwajem najszybciej nad morze ? "
I co powiedziałeś im, że dojadą nad morze tramwajem nr 10. Tylko że on bardzo rzadko kursuje
i przystanki są niewidzialne, no ale żeby nie offtopować to na forum gieksy coś jeszcze pisali że już dawno nie wygrali meczu na inaugurację więc trzeba ich tradycję podtrzymać i skopać im dupę na boisku i dopingiem, w końcu mecz w tv to tym bardziej trzeba się pokazać z jak najlepszej strony
i przystanki są niewidzialne, no ale żeby nie offtopować to na forum gieksy coś jeszcze pisali że już dawno nie wygrali meczu na inaugurację więc trzeba ich tradycję podtrzymać i skopać im dupę na boisku i dopingiem, w końcu mecz w tv to tym bardziej trzeba się pokazać z jak najlepszej strony
Ciężko im będzie jak dobrze pamiętam to w Szczecinie wygrali dosłownie 1 raz w ostatnich 40 latach.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Ciężko im będzie jak dobrze pamiętam to w Szczecinie wygrali dosłownie 1 raz w ostatnich 40 latach.
Ta pamiętna inauguracja rundy wiosennej za Bekdasa. Wszyscy nastawieni na spokojny meczyk, a tu jakiś Moskała strzela 2 bramki
Oby stadion wypełnił się tak jak wtedy.
Ta pamiętna inauguracja rundy wiosennej za Bekdasa. Wszyscy nastawieni na spokojny meczyk, a tu jakiś Moskała strzela 2 bramki
Oby stadion wypełnił się tak jak wtedy.
A honorową bramkę wtedy z karnego Dźwigała, chyba wtedy debiutował w Pogoni Batata, ale kontuzję szybko odniósł.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 22/07/2009 22:33
Ech niezapomniane 6:0, 7:2, 4:2 , też niesamowity mecz w Katowicach 4:5.Gieksa wygrywała 4:1 nasi doprowadzili do 4:4 i niestety potem brama dla Nich.Generalnie jednak leży nam Gieksa( szczególnie u nas).Musi być dobrze i będzie.
Dalej niż poza 1990 rok nie sprawdzałem , ale myślę , że jeszcze przynajmniej 3 wyjazdowe wygrane GKS-u nad Pogonią by się 'znalazły' . Żeby jeszcze 'odświerzyć' pamięć takim osobom jak Olaf napiszę , że duża część pozostałych spotkań Pogoń-GKS (po 1990 roku) kończyła się remisami.
Tak wysoka wygrana jak 7-2 na pewno jest godna uwagi , ale nie można na niej opierać stwierdzenia , że dany klub Pogonii 'leży'.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/07/2009 20:55
Mam do was pytanie będzie można u was kupić bilet w dniu meczu w kasach na trybune gości?A jak nie to gdzie powinnem sie udać żeby spokojnie obejrzeć mecz bez żadnych spięć i ile kosztuje bilet?
Z góry thx za odp.
Mam do was pytanie będzie można u was kupić bilet w dniu meczu w kasach na trybune gości?A jak nie to gdzie powinnem sie udać żeby spokojnie obejrzeć mecz bez żadnych spięć i ile kosztuje bilet?
Z góry thx za odp.
nasz stadion jest inaczej zbudowany niz wasz , u nas nie ma osobnego wejscia na sektor gosci , zatem kup sobie norlany bilet dla miejscowych , wbij sie na stadion i czmychnij sobie do swoich
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/07/2009 21:58
Wolałbym normalnie na legalu kupić bilet do naszych bo na pewno nasi bedą otoczeni przez policje więc przejście nie wchodzi w gre.A gdzie wy macie młyn(prowadzicie doping) bo tam raczej nie chciałbym trafić ;p A daleko macie z pkp na wasz stadion? Fajnie jak by jeszcze ktoś kto ma pojęcie czy jest szanss wejścia z naszymi mi napisał.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/07/2009 22:03
Ku....a stary pisze ci kolo ze normalnie wejdziesz do swoich ..nie ma opcji ze policja cie nie puści jak pokażesz dokument na którym bedzie adres zameldowania "katowice" Młyn jest na 12 i to jest troche daleko od sektora gości więc sie nie martw .z PKP na stadion jest 20minut tramwajem . A skąd mamy wiedziec czy masz możliwość wejścia ze swoimi ?? co za pytania . Jedź ze swoimi to z nimi wejdziesz .
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/07/2009 22:10
Tak masz racje wróce z nad morza do Katowic żeby jechać do was na szpil potem wróce do katowic i pojade nadal na urlop <brawo>.Dzięki za odpowiedz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.