SZCZECINSKA ALBO ZADNA!!!!!!!! to juz jest przeszlosc Ptaka nie ma w Pogoni a zawodnicy trenuja w Szczecinie wiec chyba powinnismy zmienic swoje obrazki . Co wy o tym uwazacie ??
Nie zmienię !
ok jak sobie chcesz ja tylko dalem propozycje
wrzuciłeś propozycje a zoba na swoj avatar..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
SZCZECINSKA ALBO ZADNA!!!!!!!! to juz jest przeszlosc Ptaka nie ma w Pogoni a zawodnicy trenuja w Szczecinie wiec chyba powinnismy zmienic swoje obrazki . Co wy o tym uwazacie ??
Nie zmienię !
nie zmieniamy avatarow
co ty masz z tym ptakiem? najpierw nick de los ptakos czy jakos tak teraz znowu musze jego gebe na forum ogladac
Nie zmienię !
nie zmieniamy avatarow
co ty masz z tym ptakiem? najpierw nick de los ptakos czy jakos tak teraz znowu musze jego gebe na forum ogladac
dobra wyluzuj zminie avatar i juz nie bedziesz musial sie na niego patrzec
- Nasi kibice uznają, że ceny są za wysokie – powiedział Grzegorz Smolny, współwłaściciel Pogoni Szczecin. – Zaznaczę jednak, że dzięki wpływom uda się zorganizować transport na mecze wyjazdowe. Kibice pojadą na każdy mecz, czy to autobusem czy pociągiem.
Teraz ta cena odrazu lepiej wygląda
Warto dodać jeszcze to:
"Bilety po 6 i 11 zł
Właściciele zajęli się pracą organizacyjną. Tworzą struktury klubu. W tej chwili wiadomo już ile zapłacą kibice za obejrzenie meczu. Wejściówki będą kosztowały 6 i 11 złotych. Każda złotówka ze sprzedanego biletu zostanie przeznaczona na rzecz kibiców.
Klub do sprzedaży wprowadzi również karnety, jednak nie wiadomo jeszcze, ile trzeba będzie za nie zapłacić. Grzegorz Smolny zapewnia, że ich cena wkrótce zostanie ustalona." [www.mmszczecin.pl/]
i to chyba powinno uciąć te całe lamentowanie nad sprawą biletów. Mamy upragnioną 4 lige wiec nie pozostaje nic innego jak stawic sie w komplecie na najbliższym meczu i pokazac ze i w 4 mozliwy jest komplet na stadionie i darcie mordy ile tylko wlezie
przed chwila wróciłem ze stadionu, bilet zakupiłem ale zmartwiła mnie trochę Pani kasjerka bo powiedziała że dziś sprzedali 120 biletów....
Gdy sie spojrzy przez okno to raczej taka ilość nie powinna dziwic...
Dobra kurwa nie marudzić! Deszczu sie boicie?! Chcieliście normalny klub a tera nie chce sie wam dupy ruszyć na mecz?! Jazda i mnie nie denerwować hehe
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775363 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.