Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 21:29
Pogoń lepiej by grała gdyby z brazylijczyków graliby ci co w rundzie jesiennej czyli tavares,julcimar,edi.ptak postanowił inaczej...
jak mówi powiedzenie CO ZA DUŻO TO NIEZDROWO.
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Jak mozna chodzic na mecze dla atmosfery..ja tego nie rozumiem..czyli ze co ? jak idziesz to odwracasz sie tylem do boiska, spiewaszi sie patrzysz na reszte ludzi na piekielku? ..to lepiej wez kumpli i pospiewaj przy trzepaku..tez bedzie atmosfera
"ja tam chodze dla atmosfery jei dala ptaka / Brazylijczykow..
WIERZE W POGON ... "
Jak mozna chodzic na mecze dla atmosfery..ja tego nie rozumiem..czyli ze co ? jak idziesz to odwracasz sie tylem do boiska, spiewaszi sie patrzysz na reszte ludzi na piekielku? ..to lepiej wez kumpli i pospiewaj przy trzepaku..tez bedzie atmosfera
I co Shownie?? Jak tym razem zaczniesz tlumaczyc postawe brazylijskiej zbieraniny na ktora" jestesmy skazani"?? Kiedy bedzie lepiej?? A moze znowu bedziesz Ty i tobie podobni probowal wmowic mi, ze kieruje sie jakas nieistniejaca ideologia?? Jesli tak to odpowiadam juz teraz - Ptak odejdzie, brazyliana odejdzie, wiekszosc kibicow odejdzie, ale ja i moja jak Ty to nazywasz "ideologia" zostanie.
Wydaje mi się, że swoje zdanie już wypowiedziałem - skoro pijesz do mnie, to wypadałoby przedtem sprawdzić. Chyba to nie trudne?
Tą drużynę najpierw należało zobaczyć, a potem ocenić - tak też zrobiłem, w odróżnieniu od dużej części osób, które kierowały się tylko i wyłącznie narodowością graczy. Wnioski, tak jak już wcześniej pisałem: co najmniej siedmiu ludzi do wyjebania. Ale nie dlatego, że pochodzą z Brazylii. A dlatego, że są zwyczajnie zbyt słabi na I ligę.
W sumie nie rozumiem tak radykalnego podejścia do obecnej sytuacji - to jest poligon doświadczalny i nie można było oczekiwać niczego. Ktokolwiek spodziewał się, że przyjdzie 20-stu ludzi i z miejsca zacznie rządzić naszą ligą? Chyba nie, a przynajmniej nie na tym forum. Oczywiste było to, że spora część z tych zawodników się nie sprawdzi i wróci do Brazylii - tak też się stanie. A emocje są takie, jakbyśmy przegrywali po 0:10 w każdym meczu.
Kontener z towarem przyjechał, teraz trzeba przez ostatnie kolejki ostatecznie przejrzeć towar i odesłać z powrotem do Brazylii tę część, która okazała się miernej jakości. No i ja również mam nadzieję, że jeszcze Panik załapie się do tego kontenera.
Pocieszające też są wypowiedzi Ptaka, w których chyba zaczyna dostrzegać że ten eksperyment to niewypał i kapitan sterujący tym cyrkiem (przynajmniej w teorii) to też niewypał.
Pytanie tylko czy nauczy się na własnych błędach i zacznie budować drużynę rozsądnie i z pomysłem (szkielet drużyny na szczęście się ostał: Pesković, Julcimar, Kaźmierczak, Grzelak, Edi - do tego można dodać Amarala + 2-3 canarinhos jako uzupełnienia), czy też zaimportuje z Brazylii kolejny kontener z towarem niewiadomej jakości, który powciskają jego synalkowi różni cwaniacy pseudo-menedżerowie.
Teraz jak sobie obejrzałem skrót, to ciekawi mnie dlaczego Panik zniósł akurat Ze Roberto. Przy 1-szym golu był jedynym, który próbował jeszcze ratować sytuację (reszta stała jak kołki), przy drugim golu zawinili inni, a przede wszystkim Julcimar. Zaś samobój był z kategorii nieszczęśliwych, gdyby piłki nie wbił Ze Roberto, to zrobiłby to zawodnik Groclinu, który biegł za nim. W międzyczasie Ze Roberto zdążył uratować 100% sytuację Zahorskiego.
W międzyczasie Ze Roberto zdążył uratować 100% sytuację Zahorskiego
A sytuacja ta była stworzona jeśli dobrze pamiętam po dziecinnej stracje Julcimara (takie błędy oglądamy na meczach trampkarzy)...
Ze Roberto popełnie jeszcze błędy no ale uważam że jest on solidnym obrońcą który powinien dostać szanse ..
"ja tam chodze dla atmosfery jei dala ptaka / Brazylijczykow..
WIERZE W POGON ... "
...
Tak dokladnie. Odrwacam sie plecami i wkladam cale serce w doping. To zle ?
A jak na gniezdzie stoi M. P. S. czy kto inny to tez musi patrzec na boisko ....
''jebac pseudo pilkarzy,dzialaczy,trenerow''
PS Oczywiscie patrze na murawe ale bez (chodz i jej tak wiele nei zaznalem, nie zdazylem ogladac ''PRAWDZIWEJ POGONI'', moze zdazylem ale zwg. na wiek nie pamietam.) wiekszego ''podniecenia''
Pozdro
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 17/04/2006 11:08
Klocek ja zawsze myslalem ze doping jest dla pilkarzy a nie dla samej przyjemnosci z dopingowania. Ale robisz jak chcesz.. a jesli Ci sie nie podobaja pilkarze, dzialacze i trenerzy w Pogoni to po co przychodzisz na mecze? skoro idziesz tylko dopingowac to lepiej idz gdzies gdzie ludzie Ci sie podobaja..na siatke czy gdzies..
Jedni chodza na Pogoń, bo mają to we krwi, są związani emocjonalnie z tradycją klubu jak i ikonami np. Florian Krygier.
Drudzy chodzą na mecze, bo są kibicami, interesują się sportem, chcą przeżyć emocje.
Trzeci idą bo taka jest moda.
Kolejni idą bo są spragnieni sukcesów....
Każdy sposob dobry!! Nie dzielmy sie na gorszych i lepszych, nie wytykajmy komuś, ze ten uprawia swoją ideologię, badz wierzy w sukces jakiegoś biznesmena. Im dalej bedziemy brnąć w to gówno, tym gorzej bedzie na stadionie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 17/04/2006 12:00
Byku jak ty miales nadzieje ze przyjedzie 20 brazylijczykow i wygra lige to... Wiekszosc sie smial z eksperymentu Ptaka, hehe ale ty miales nadzieje. piłkarzy wybierał Ptak dlatego sie nie zdziwilem, gdyby wybieral ich Piekarski to i tak bym sie nie zdziwil bo 20 sie nigdy nie sprawdzi.
Po co Ptak obiecuje!!! ze beda. Jak nie straca sami plki, to nikt im nie odbierze. I UEFF'A w tym roku ci piłkarze obiecywali. Mowili ze przyjechali tu odniesc sukces, ze nie na nauke ale pokazac jak sie gra po brazylijsku.
Widzialem tutaj taka wypowiedz "przejzec towar i do Brazylii" Ilez mozna tak kompletowac druzyne? Przyszlo 20 odejdzie 13 i spowrotem 13 i znowu czekac az sie zgraja. NIE LOGICZNE!!!
Jeszcze jedno spiewamy na meczu "Po chuj wy gracie..." a teraz Po chuj wy to spiewacie jak na forum ich bronicie razem z Ptakiem?
Ptak to jest chory psychicznie czlowiek. Porownuje swoj zakup do zakupow w Arsenalu. Co z tego ze tam jak graja obco krajowcy to z bliskich krajow, i kazdy najtanszy jest drozszy, niz najdrozszy w Pogoni.
Ostatnio edytowany przez: Plus, 17 kwietnia 2006, 12:06 [1 raz(y)]
Klocek ja zawsze myslalem ze doping jest dla pilkarzy a nie dla samej przyjemnosci z dopingowania. Ale robisz jak chcesz.. a jesli Ci sie nie podobaja pilkarze, dzialacze i trenerzy w Pogoni to po co przychodzisz na mecze? skoro idziesz tylko dopingowac to lepiej idz gdzies gdzie ludzie Ci sie podobaja..na siatke czy gdzies..
3. nikomu nic nie bede sugerowal bo znam swoje miejsce w szeregu, w przeciwienstwie do Ciebie. a i tak jestem przekonany ze Twoja brazyliana predzej czy pozniej odjedzie do innego miasta. mam nadzieje ze ty razem z nia. wtedy dopiero zacznie sie panika, bo dzis to jest jeszcze luzna dyskusja
piepszysz jak potluczony i mam prawo wyrazic na ten temat swoje zdanie, wstawki o jakims miejscu w szeregu mozesz sobie darowac bo zupelnie nie wiem o co Ci chodzi, piszesz o luzniej dyskusji a zachowujesz sie jakbys pozjadal wszyskie rozumy
4. te 2 milony juz sa, oswiecenii ludzie wyklada je miasto - z oplat targowych, bosman, inni mniejsi sponsorzy i c+. wychodzi nawet wiecej niz 2.
oczywiscie pieniadze sa teraz tylko czy beda pozniej? tu jest sedno w ktorym sie roznimy: Ty "masz" 2 miliony ktore juz dzielisz a ja ich nie mam bo np 3 lidze nie bedzie C+, Bosman jesli cos da to napewno nie tyle ile treraz a oplaty targowe moga sie skonczyc zaraz po wyborach samorzadowych, na drobnych sponsorow mozna liczyc tak jak ostanio na pogoda
PS. nie przypominam sobie zebym dawal jakikolwiek popis w pisaniu bajek przed sezonem, niepisalem o pucharach, mistrzostwach, pieknej grze, zawojowaniu ligi czy przystojnych pilkarzach... Nie trafione jak wiekszosc Twoich zarzutow w moja strone.
Ostatnio edytowany przez: muniek, 17 kwietnia 2006, 12:46 [1 raz(y)]
Byku jak ty miales nadzieje ze przyjedzie 20 brazylijczykow i wygra lige to... Wiekszosc sie smial z eksperymentu Ptaka, hehe ale ty miales nadzieje. piłkarzy wybierał Ptak dlatego sie nie zdziwilem, gdyby wybieral ich Piekarski to i tak bym sie nie zdziwil bo 20 sie nigdy nie sprawdzi.
Po co Ptak obiecuje!!! ze beda. Jak nie straca sami plki, to nikt im nie odbierze. I UEFF'A w tym roku ci piłkarze obiecywali. Mowili ze przyjechali tu odniesc sukces, ze nie na nauke ale pokazac jak sie gra po brazylijsku.
Widzialem tutaj taka wypowiedz "przejzec towar i do Brazylii" Ilez mozna tak kompletowac druzyne? Przyszlo 20 odejdzie 13 i spowrotem 13 i znowu czekac az sie zgraja. NIE LOGICZNE!!!
Jeszcze jedno spiewamy na meczu "Po chuj wy gracie..." a teraz Po chuj wy to spiewacie jak na forum ich bronicie razem z Ptakiem?
Ptak to jest chory psychicznie czlowiek. Porownuje swoj zakup do zakupow w Arsenalu. Co z tego ze tam jak graja obco krajowcy to z bliskich krajow, i kazdy najtanszy jest drozszy, niz najdrozszy w Pogoni.
Kto ich k**** broni , zostań już w tym Nowogardzie
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 17/04/2006 12:29
Sorry moze zle napisalem ze wszyscy. Moja wina uogoleninie. Jednak znajduja sie na tym forum tacy ktorzy bronia Ptaka i jego transferow.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802752 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.