Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
s_portowiec
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 15:55

PogonFan napisał:  
Ja sie na tym nie znam ale... cos mi sie nie chce wierzyc, ze trawa moze sie zakorzenic w 7 dni... Czy to jest mozliwe??

Ps. Nawet jak jakims cudem to sie uda, to cxos mam rpzeczucie, ze po pierwsyzm emczu trawa bedzie do wymioany... bo zostanie wyniesiona przez pilkrzay... i co wtedy??? Koszt nowej trawy pokryje ZA??? czy miasto???

No chyba miasto nie jest aż takie głupie, żeby podpisywać umowę tylko na położenie trawy. Zapewne jest jakaś gwarancja np. dwuletnia, że wykonawca gwarantuje bezproblemowe korzystanie z murawy w tym okresie. Wykonawca może co najwyżej stwierzić, że w danej chwili murawa wymaga np. jeszcze tygodnia na ukorzenienie a wcześniejsze rozegranie zawodów to ryzyko zniszczenia murawy i wzięcie odpowiedzialności za jej dalszą użyteczność przez tego decydenta. Inaczej być nie może. Chociaż u nas .....

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 16:38

Randall McMurphy napisał:  

PogonFan napisał:  
Ja sie na tym nie znam ale... cos mi sie nie chce wierzyc, ze trawa moze sie zakorzenic w 7 dni... Czy to jest mozliwe??

Ps. Nawet jak jakims cudem to sie uda, to cxos mam rpzeczucie, ze po pierwsyzm emczu trawa bedzie do wymioany... bo zostanie wyniesiona przez pilkrzay... i co wtedy??? Koszt nowej trawy pokryje ZA??? czy miasto???

z tego co sie orientuje sa roznego rodzaju srodki do szybkiego ukorzenienia trawy, cos takiego ze mozna ``ja`` oszukac,tylko niewiem czy tego uzyja i czy to nie jest szkodliwe ale chyba nie,zakazane tez raczej nie a kiedys o tym wspominali.

sa sposoby i zbytnio szkodliwe nie sa. poczawszy os zapewnienia ciepla i sztucznego naswietlania po terapie hormonalna :D i tu pisze z hormonami absolutnie powaznie w koncu w jaki sposob bananki wytrzymuja podroz z ameryki? (a my to pozniej jemy):P a tak a propo zeby zielone pomidory zrobily sie czerwone wystarczy je potraktowac spalinami samochodowymi - stary sposob badylarzy :D

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 19:30
Gwarancje na tą murawe daje firma która to wykonuje w tym przypatku pird,,,, Zielona A.i są one wielo letnie dlatego dziwne że prezes wspomina coś że będzie się pytał Miasta czy mogą na tej murawie już grać gdyby był jakiś cudowny środek który by powodował że trawa zakorzeni się w ciągu paru dni pewnie wszyscy by go stosowali jak do tej pory takim złotym środkiem jest czas ,czyli około 3 tygodnie a jak fachowcy z Z.A mówią o jakimś oszukiwaniu trawy to się zastanawiam co a może kogo mają na mysli,bo narazie oszukują nas jeszcze pare dni temu mówili że trawa dojedzie we wtorek a teraz okazuje się ze dojedzie ale dopiero w ten który bedzie choć i to pewnie kolejne ich kłamstwo a dziś pan Kożminski pobił rekord głupoty mówiąc ze dochodzą go głosy że na takiej trawie mozna grać po trzech dniach od ułożenia pewnie można grac i po jednym ale co z tej murawy pozostanie

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 22:58
Jutro niedziela,ciekawe czy panowie beda mieli wolne(jak zawsze, bo za duza nie robią) zamierzam jutro to sprawdzic ;]

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 23:29
Bylem o 21 na stadionie,jupitery zgaszone,zero robotnikow,a na calym boisku rozlozone jakies biale plandeki(folie).

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
BTQ
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 01:47

kosmos22 napisał:  
Gwarancje na tą murawe daje firma która to wykonuje w tym przypatku pird,,,, Zielona A.i są one wielo letnie dlatego dziwne że prezes wspomina coś że będzie się pytał Miasta czy mogą na tej murawie już grać gdyby był jakiś cudowny środek który by powodował że trawa zakorzeni się w ciągu paru dni pewnie wszyscy by go stosowali jak do tej pory takim złotym środkiem jest czas ,czyli około 3 tygodnie a jak fachowcy z Z.A mówią o jakimś oszukiwaniu trawy to się zastanawiam co a może kogo mają na mysli,bo narazie oszukują nas jeszcze pare dni temu mówili że trawa dojedzie we wtorek a teraz okazuje się ze dojedzie ale dopiero w ten który bedzie choć i to pewnie kolejne ich kłamstwo a dziś pan Kożminski pobił rekord głupoty mówiąc ze dochodzą go głosy że na takiej trawie mozna grać po trzech dniach od ułożenia pewnie można grac i po jednym ale co z tej murawy pozostanie

Ta jasne cud ... moze jak Chuck Noris pusci baka to trawa zakorzeni sie w ciagu kilku chwil.... juz nie moge czytac i widziec co oni wyprawiaja ... plakac sie chce na sama mysl ... jak w poznaniu, w warszawie ( poonia) ... maja juz murawy... ogladalem dzisaj meczy cracovii z polonia .. jak komentatorzy zachwalali nowa murawe az ( nic mi sie nie chcialo w tym momencie) wszedzie wszystko OK tylko nie w Szczecinie ... Reszte pozostawie bez komentarza ... :(:(:( ...

crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 01:54

MKSfaza napisał:  
Bylem o 21 na stadionie,jupitery zgaszone,zero robotnikow,a na calym boisku rozlozone jakies biale plandeki(folie).

teraz nie ma nic do roboty, bo piach wysypany i trzeba czekac na trawe. Tak wiec jutro nie ma co isc sprawdzac, bo i tak nic nie bedzie sie dzialo

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 10:09
Wczoraj robote zakończono przed godziną 18. Ciekawe czy dzisiaj będzie się coś działo na stadionie.
Wczoraj na pytanie: "Czy zdążycie do 7 marca?" jeden z robotników odpowiedział: "Jak nas nie wkurwią to zdążymy" :) No comments.

Melu
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 10:19
cos mi sie wydaje ze robotnicy z ZA postawili u bukmachera ze mecze w Szczecinie zostana przelozone
podobnie zrobili robotnicy ze stadionu wembley i oblowili sie niezla kasa
:) :) :) :)
pozdro

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8811 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 12:00
Rozwój roślin można nieco przyśpieszyć poprzez dodatek kwasu diberelinowego. Jest to naturalny stymulator wzrostu roślin. Stosowany jest zresztą w sadownictwie. Ale czy coś takiego przyśpieszy na tyle zakorzenienie się trawy?

Polska nARKA! Polska
kibic24
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 12:08
co do murawy ,wiadomo wszystko czego dotknie sie milosciwie nam panujacy prezydent jurczyk niezamienia sie w zloto i tak bedzie pewnie i tym razem.

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 12:10
Jutro poznamy decyzje czy pierwsze mecze, które powinniśmy grać u siebie gramy na wyjazdach. Mimo że zostało baaardzo mało czasu, jestem optymistą.

Szczecińska albo żadna!
Krasny
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 12:24

Melu napisał:  
cos mi sie wydaje ze robotnicy z ZA postawili u bukmachera ze mecze w Szczecinie zostana przelozone
podobnie zrobili robotnicy ze stadionu wembley i oblowili sie niezla kasa

No niebardzo sie obłowili, bo buki sie zorientowały i wycofały zakłady.
Co do tematu to jestem pewien, że bedą chcieli przełożyć oba mecze a w razie niepowodzenia zagramy we wronkach. Nie licze juz na to, że sie wyrobią.

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 13:15
ale ci co zdążyli postawić, mieli wypłacane ;)

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 13:19
Odbiegając od tematu troszkę to ... bodajze wczoraj Lechprzetestowal juz nowa podgrzewana murawe... Przypomne, ze w Poznaniu i Szczecinie zaczynali praktycznie w tym samym czasie...

PS. Na Sparingu Wisly 10 000 z Belchatowem....

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 13:21

Power napisał:  
Jutro poznamy decyzje czy pierwsze mecze, które powinniśmy grać u siebie gramy na wyjazdach. Mimo że zostało baaardzo mało czasu, jestem optymistą.

Ja też jestem optymistą :D myśle że sie uda ;)

Zbyszek
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 15:05
pada śnieg To już koniec ~!!!!!!!!!!!!!

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 15:06

Zbyszek napisał:  

jaki koniec? przeciez na stadionie rozlozona jest folia

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 15:09

Zbyszek napisał:  

a na prawobrzezu sloneczko : )

EDIT:
a na prawobrzezu snieg : (

Ostatnio edytowany przez: Safe, 26 lutego 2006, 15:43 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/02/2006 16:02

KloceK napisał:  

Zbyszek napisał:  

a na prawobrzezu sloneczko : )

EDIT:
a na prawobrzezu snieg : (

heheheh az z krzesla spadlem jak to przeczytalem <lol>

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815312 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005