Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 23:06
A po dzisiejszym meczu Pogoń wraca do Gutowa. Podobno z pod Łodzi jest bliżej do Gdyni...Żałosne. Więc nie wiem po co te maskarady z próbami załagodzenia konfliktów…

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 23:44
+ za race bo to najbardziej zaboli ptaka, miedziak dostal troche kasy od kibicow ale reszte to sam musi skombinowac.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Scarface
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 00:02
Cytat z wypowiedzi "trenera"
Pala, trener Pogoni: - Wynik nie jest ciekawy ani dla Górnika Zabrze ani dla Pogoni. Jednak wynik jest ciekawy, bo wszyscy z dołu tabeli przegrali. Obie drużyny zyskały po punkcie.
Nawet tego nie skomentuje bo nie chcę zaśmiecać forum niecenzuralnym językiem

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 00:14

Scarface napisał:  
Pala, trener Pogoni: - Wynik nie jest ciekawy ani dla Górnika Zabrze ani dla Pogoni. Jednak wynik jest ciekawy, bo wszyscy z dołu tabeli przegrali. Obie drużyny zyskały po punkcie.

A nie prawda panie trenerze bo Arka zremisowała :]

Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 00:30

Maly09 napisał:  

el_presidente napisał:  

Alain85 napisał:  
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam

Z komentarzy w tle wynika ze wielu ludziom obecna Pogon nie tylko nie przeszkadza, ale nawet im sie zupelnie podoba. Najwyrazniej tesknia za II liga do ktorej nieuchronnie zmierzamy.

zeby bylo jasne :)

mi sie tez nie podoba to co sie dzieje w Pogoni.
Ale to co miało miejsce dzis na stadionie to żenada . juz do tego nie bede wracał , bo szkoda słow , w koncu wiecie co zrobic aby bylo dobrze . Ja niestety nie wiem i dlatego koncze udział w tej dyskusji

Moim zdaniem już nikt z inicjatorów akcji którą kiedyś popierałem nie wie co robić. Obecne działania są żenujące. Czego wy chcecie, liczycie że uzdrowicie sytuacje, że jeszcze będzie lepiej... brak słów

Więcej nie bede tego komentował, bo serce się kraje jak czytam niektóre posty :/

Bo jest paru ludzi... Piraci
Scarface
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 00:36

Żyleta napisał:  

Maly09 napisał:  

el_presidente napisał:  

Alain85 napisał:  
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam

Z komentarzy w tle wynika ze wielu ludziom obecna Pogon nie tylko nie przeszkadza, ale nawet im sie zupelnie podoba. Najwyrazniej tesknia za II liga do ktorej nieuchronnie zmierzamy.

Ale to co miało miejsce dzis na stadionie to żenada . juz do tego nie bede wracał , bo szkoda słow , w koncu wiecie co zrobic aby bylo dobrze . Ja niestety nie wiem i dlatego koncze udział w tej dyskusji

Moim zdaniem już nikt z inicjatorów akcji którą kiedyś popierałem nie wie co robić. Obecne działania są żenujące. Czego wy chcecie, liczycie że uzdrowicie sytuacje, że jeszcze będzie lepiej... brak słów

Więcej nie bede tego komentował, bo serce się kraje jak czytam niektóre posty :/

A mnie się serce kraja jak widzę jak znudzony chłopczyk z walizką pieniędzy bawi sie NASZYM klubem zamiast grać w CM-a gdzie jest jego miejsce a gorsze od beznadziejnej walki jest tylko poddanie sie BEZ WALKI

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
skarbnik
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 01:18

Żyleta napisał:  

Maly09 napisał:  

el_presidente napisał:  

Alain85 napisał:  

Mialem nie pisac, obiecalem to sobie...Ale ja juz na prawde, nie moge...

Czlowieku, skoro nie podoba Ci sie to co sie dzieje teraz w Pogoni, to moze wymyslil bys jakis sposob by to zmienic? Zrozum jedna i podstawowa rzecz, wladze nigdy ale to NIGDY nie beda rozmawiac z kibicami, ha ! Moze i zaczna, jakies tam dysputy ale to bedzie walenie grochem o sciane lub puste obietnice, czlowieku niewidzisz tego?!
Zrobili z naszej Pogoni, punkt zbiorny bandy brazylijczykow ktorzy o graniu w pilke maja niskie pojecie, a tylko dlatego ze ktos zalapal na tym punkcie jakas faze. Rozumiesz to? Dla AP i innych mu podobnych kibice ktorzy przychodza na mecz nietylko po to by go obejrzec, ale rowniez wspierac druzyne dopingiem, oprawami itd, nic nie znacza rozumiesz?! Dlaczego? Bo sa tylko przeszkoda, bo widza co sie dzieje i nie daja sobie dmuchac w kasze! Jakby ludzie ktorzy walcza w tym momencie o dobro Pogoni, odeszli, to za miesiac czy dwa mialbys na stadionie samowolke pelna para, ludzi podkrecajacych jaki to Ptak jest dobry i wspanialy. Oni takich ludzi po prostu kupia, tak samo jak probowali kupic "walczacych" kasa z biletow. Sory stary, ale jakie dzialania mozna podjac w tym kierunku? Patrzec na to biernie? Niszczyc tradycje?
Kurwa tym ludziom wlasnie zalezy na barwach i tradycji tego klubu ktora jest teraz zaprzepaszczana przez jebanego zezola, pojmij to wreszcie, Ty i inni Tobie podobni ! Kurwa jego mac, cofnij sie pare lat wstecz! Druzyna przegrywala mecz za meczem, ale kurwa walczyli - moze i grac nie potrafili ale to byli PORTOWCY ktorzy walczyli! Nie bylo jakichs chorych pomyslow ze sciaganiem kontenera bambusow, nie identyfikuje sie z zadnym z nich i nigdy nie bede, indentyfikuje sie tylko i wylacznie z ludzmi ktorzy walcza, z barwami i z tradycja, ktora ogarnia agonia - Ta agonie probuja przerwac ludzie ktorym zalezy na tej druzynie, a robia to w ten a nie inny sposob tylko dlatego ze nie ma innego wyjscia, rozumiesz to? Co mozna zrobic? Blagac szanownego pana ptaszydlo o rozmowe? A moze miedziaka? I co to da!? Myslisz ze glos tych ludzi ma jakies znaczenie? :o Zastanow sie nad tym powaznie, Ty i Tobie podobni, co mozna zrobic?
Macie jakies zajebiste pomysly? Podbijcie do ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia, bo na necie pierdolic moze kazdy a w prawdziwym zyciu, siedzenie cicho pod miotla i komentowanie to sprawa codzienna, wiec powiem na koniec jedno: Ogarnijcie sie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
sensei_man
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 08:28
Ktoś tu wspomniał że i tak spadniemy do 2 ligi ... no fakt, pewnie i spadniemy, ale dajmy na to że wasze akcje dadzą jakiś skutek i Ptaszysko odejdzie ... co wtedy? 5 liga ? Herb i barwy nie ma czasem Ptak? Kto miałby to ciągnąć dalej ? Może lepiej poprostu liczyć na cud że w jednym z kontenerów będzie ktoś warty tyle co Edi albo więcej, i że sa sezon dwa, może uda się złożyć jakąś drużynę, sam już nie wiem co lepsze, 1(ew. 2 liga) z Ptakiem..czy w ogóle zniknicie Pogoni z futbollowej mapy Polski.

Cycek.
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 08:50

sensei_man napisał:  
Ktoś tu wspomniał że i tak spadniemy do 2 ligi ... no fakt, pewnie i spadniemy, ale dajmy na to że wasze akcje dadzą jakiś skutek i Ptaszysko odejdzie ... co wtedy? 5 liga ? Herb i barwy nie ma czasem Ptak? Kto miałby to ciągnąć dalej ? Może lepiej poprostu liczyć na cud że w jednym z kontenerów będzie ktoś warty tyle co Edi albo więcej, i że sa sezon dwa, może uda się złożyć jakąś drużynę, sam już nie wiem co lepsze, 1(ew. 2 liga) z Ptakiem..czy w ogóle zniknicie Pogoni z futbollowej mapy Polski.

Na chuj mu herb i barwy? przeniesie Pogoń do Brazylii? drużyne może i tak, ale herb, barwy i nazwa raczej mu sie nie przydadzą...

Znając życie udało by się załatwić, żebyśmy zaczynali od 4 ligi - a przykład GKS Katowice pokazuje, że przy wsparciu kibiców i miasta szybko można powrócić do formy ( po 5 tys. ludzi na meczach, tamten sezon 4 liga, a obecnie pierwsze miejsce w swojej grupie 3 ligi).

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 09:47

Scarface napisał:  

ha:D ja juz wczoraj chcialem pisac o "zwycięskim remisie";)
na temat meczu sie nie wypowiadam bo nie bylem. z reszta chyba nie ma o czym mowic i najlepszym komentarzem bedzie brak komentarza albo minuta ciszy...

Ostatnio edytowany przez: tribu, 11 marca 2007, 10:09 [1 raz(y)]

100% PD
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 10:40

sensei_man napisał:  
Ktoś tu wspomniał że i tak spadniemy do 2 ligi ... no fakt, pewnie i spadniemy, ale dajmy na to że wasze akcje dadzą jakiś skutek i Ptaszysko odejdzie ... co wtedy? 5 liga ?

Tak na dobrą sprawę, to Pogoń już dawno powinna w tej 5-ej lidze się znaleźć. A dokładniej w momencie, kiedy wpływy z giełdy przestały płynąć do Pogoni - może wtedy dziś byśmy mieli normalny, zdrowy klub (choć może jeszcze nie w 1 lidze).

Ale tak się nie stało i klub był "ratowany" poprzez oddawania na łaskę lub niełaskę (pseudo)sponsorów.

1) Bekdas - owszem plany miał ambitne, wynik sportowy miał znakomity, ale doprowadził za to klub do kompletnej ruiny.
2) Gondor - człowiek, który nie miał pojęcia o piłce nożnej, o ekonomii trochę miał. Efekt był taki, że na zgliszczach nie dało się już nic zbudować i spadliśmy.
3) Ptak - najgorszy z nich wszystkich, bo ma masę dziwnych irracjonalnych pomysłów. Klub stał się w jego rękach zabawką. Ma zupełnie gdzieś kibiców, poziom absurdu w jego (i jego wasali) działaniach osiągnął skalę niesamowitą.
Na ekonomii może się zna, ale nie sportowej, bo przy całej polityce transferowej (jak sam mówił liczył na promocję brazylijczyków i ich sprzedaż) nie sprzedał jeszcze chyba ani jednego brazylijczyka. A najwięcej kasy dostał za... Pawła Magdonia.
No i gdyby miał o tym jakieś pojęcie, to wiedział by, że to kibice tworzą potencjał marketingowy klubu - im ich więcej tym większa kasa z biletów, tym lepsza atmosfera wokół klubu, tym więcej innych sponsorów itp.

Wydaje się, że Pogoń w takiej formie (oddawana na łaskę pseudosponsorów) nie ma już żadnej przyszłości jako klub. Czeka nas tylko i wyłącznie zaczynanie od zera. Oraz konsekwencje z tym związane.

Pytanie tylko, czy ma to być jak najszybciej (bo i tak będzie, nie oszukujmy się), czy chcemy odwlekać ten moment podtrzymując jednocześnie klub w agonii?

Bieniu
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 11:27

Scarface napisał:  

Niedługo wszyscy z dołu tabeli wygrają jakiś mecz i wtedy będzie, że niedługo my też coś wygramy, może to będzie jakiś mecz w pucharze polski :)

el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 12:16

sensei_man napisał:  

Liczyc na cud? i patrzec jak wszystko to co bylo zwiazane z Pogonia odchodzi w niebyt? Nie mozna sie ludzic ze grupa fanow ŁKSu z "wizjonerem" z puszczy amazonskiej na czele osiagnie jakikoliwek sukces. Mieli juz swoja szanse ktora trwala wyjatkowo dlugo. Efekt jest taki, ze gdyby nie herb i barwy to ludzie zapomnieliby ze to wciaz Pogon -- nigdy nie myslalem ze powstanie w Szczecinie druzyna z ktora przestane sie identyfikowac. Naprawde mam w dupie czy kolejny Sriago, Diago, czy inny parob z brazylijskiej wioski blysnie w koncu forma czy nie. To nie sa PORTOWCY !!!

Akcje takie jak z racami czy monetami rzucanymi VIPom w twarz przywracaja mi wiare w ten Klub, ktory tworza kibice a nie pseudodzialacze. Z takimi kibicami Pogon chocby i spadla do VIII ligi, jest skazana na sukces. A kazdy kolejny sposnsor bedzie teraz wiedzial, ze to nie jest poligon doswiadczalny ale miejsce uswiecone tradycja.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 12:16
Bieniu: przecie z pucharu juz dawno odpadliśmy :]

Bieniu
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 12:34
Zawsze może byc jakis puchar w regionalnym turnieju np. o puchar wojta gminy Rewal pod nazwa Pogon Pogorzelica albo jakis turniej amatorski w brazyli :)

Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 12:42
Ja uważam że te race rzucane na boisko to głupota.i co to da?że porzucacie race na boisko?ptak sie przestraszy?ok.rzuciliscie,zobaczymy jaka bedzie reakcje.napewno bedzie kara,ale to oni płaca.ja nie popieram patka,bo to co zrobił z Pogoni to szkoda gadac a płakać.odsraszył kibiców ze stadionu.gdymy nawet Pogoń była w środku tabeli to by przychodziło 13-15 tys.na emcze,a tak...ale moze sie cos zmieni.trzeba wierzyc w utrzymanie.a takkim zachwaniem nic sie nei zdziała i nie pomaga.arka raczej zdegradują,łeczna słaba,płock,górnik.ale szkoda tego emczu bo słabszej druzyny niz gornik chyba nie ma...z kim chce sie wygrac jak nie z gornikiem u siebie,ale trudno.najprawdopodobie pala wyleci.z tej druzyny czy to pala czy ktos inny nic nie rozbi ale nie lubie czechów przez panika.okaze sie kto bedzie nastepny.ja licze na Baniaka.i jescze raz nie popieram tych rac.moze inny przychdza ogladac mecz a nie rzucac race i jeszce stadion zmakna.dla innych to obojetne bo tam ptak czy cos jakis protest.ja i wiele innych osob chce ogladac mecze i wspierac nawet murzynow o walke o utrzymanie.a i wiekszoc i ja tez nie gwizdała na ptaka czy kgos ale na te zachowanie z racami.byly race,pokazalismy niezadowolenie i co jeszce?spalic stadion?tyle wystaczy.teraz czas na ruch zarzadu

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 13:21
Zen ale tych co zorganizowali ten protest nie interesuje zbytnio, że ktoś przychodzi oglądać sam mecz? czy dopingować tą drużynę te osoby próbują coś dobrego zrobić walczą o normalność a, że niektórzy tego nie kumają to ich sprawa i niech najlepiej się zamkną bo i tak nikt ich nie posłucha :)

Pogoń To My!
Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 13:29
Teraz zarząd pewnie wymyśli żeby mecze odbywały się bez kibiców na stadionie.
Ale wracając do tematu wielki plus za te race chłopaki teraz tylko żałuje, że nie byłem na tym meczu ale to już inna historia.
Cały zarząd, PTAK wam w dupe !!!!!!!!!

Promocja
Kibic
Na forum od 7280 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 14:28

Dejvi napisał:  
Zen ale tych co zorganizowali ten protest nie interesuje zbytnio, że ktoś przychodzi oglądać sam mecz? czy dopingować tą drużynę te osoby próbują coś dobrego zrobić walczą o normalność a, że niektórzy tego nie kumają to ich sprawa i niech najlepiej się zamkną bo i tak nikt ich nie posłucha :)

hoho to nierwiem gdzie siedziałeś bo jak akcja z racami była to byłem na 16 albo 17 i było moze ze 2 osoby co mówiły po chuj..a te race a durzo osob ciskało na ptaka i na aluminiowego

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 11/03/2007 14:47
Pogoń-Górnik: mecz i jego okolice:

* Fotki z meczu Pogoń - KSG

* Areszt zamiast meczu

* Fałszywe bilety na mecz

Jeszcze kilka fotek, tym razem z bloga:

* Brazylijska Pogoń - Duma Pomorza?

Ostatnio edytowany przez: ch., 11 marca 2007, 17:12 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784132 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005