Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najgorsi piłkarze w historii Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SamAxe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7818 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 06/12/2005 13:48

borsuk napisał:  
Drumlak? Ciekawe..podaj mi prosze jakas agrumentacje co do twojego wyboru...A co do tych najgorszych pilkarzy to ja rowniez mam kilka typow: Tomasiewicz(chociaz czasami mial przeblyski np w meczu pucharowym z Lechem gdzie o ile dobrze pamietam obronil conajmniej jeden karny), Norko za caloksztalt, oczywiscie nasz slynny na caly swiat duet KaczUszko czyli M.Kaczorowski i Rafal Andruszko:D i jeszcze jeden ze "specjalistow" od rzutow karnych tylko nie pamietam czy byl to Fornalak czy Faltynski(zawsze ich mylilem) chociaz jeden i drugi do wirtuozow sie nie zaliczal:)..a moze najbardziej spektakularny transfer w Pogoni...Oleg Salenko? Z tym ze on faktycznie dlugo nie pogral:)Jak mi sie jeszcze jakies nazwiska przypomna to nie omieszkam napisac:)

Najbardziej sprkakularny transfer?
Oczywiście młodzieżowy mistrz świata z reprezentacją Brazylii - Adriano :D

elo
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 07/12/2005 10:10

borsuk napisał:  
Drumlak? Ciekawe..podaj mi prosze jakas agrumentacje co do twojego wyboru...A co do tych najgorszych pilkarzy to ja rowniez mam kilka typow: Tomasiewicz(chociaz czasami mial przeblyski np w meczu pucharowym z Lechem gdzie o ile dobrze pamietam obronil conajmniej jeden karny), Norko za caloksztalt, oczywiscie nasz slynny na caly swiat duet KaczUszko czyli M.Kaczorowski i Rafal Andruszko:D i jeszcze jeden ze "specjalistow" od rzutow karnych tylko nie pamietam czy byl to Fornalak czy Faltynski(zawsze ich mylilem) chociaz jeden i drugi do wirtuozow sie nie zaliczal:)..a moze najbardziej spektakularny transfer w Pogoni...Oleg Salenko? Z tym ze on faktycznie dlugo nie pogral:)Jak mi sie jeszcze jakies nazwiska przypomna to nie omieszkam napisac:)

Za nienawiść do Pogoni!

Obrazek jpg wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8953 dni

**

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 08/12/2005 22:46

elo napisał:  

borsuk napisał:  

Za nienawiść do Pogoni!

Aha no ok. jakas to argumentacja jest...ale po 1. co ma wspolnego nienawisc z jego gra podczas gdy byl pilkarzem Pogoni?A po 2 (choc moge sie mylic bo przestalem sledzic ten watek) ale nie przypominam sobie zeby Drumlak nienawidzil Pogoni.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
elo
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 09/12/2005 19:35

borsuk napisał:  

elo napisał:  

borsuk napisał:  

Za nienawiść do Pogoni!

Aha no ok. jakas to argumentacja jest...ale po 1. co ma wspolnego nienawisc z jego gra podczas gdy byl pilkarzem Pogoni?A po 2 (choc moge sie mylic bo przestalem sledzic ten watek) ale nie przypominam sobie zeby Drumlak nienawidzil Pogoni.

Temat nie jest sprecyzowany dlatego można w nim się wypowiadać odnośnie gry jaką prezentują piłkarze oraz oceniać ich pod względem zachowania na boisku (niekoniecznie w trakcie meczu), a także po wypowiedziach które udzielają w wywiadach itp.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7377 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 10/12/2005 17:28
Obecnie to Każmierczak i Milar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drwewniak i potykający się o własne nogi.

Kula
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 13/12/2005 22:28
Najgorsi piłkarze w historii Pogoni :

1.Łukasz Trałka
2.Adriano
3.Claudio Milar

Na początku Milar cos grał ale puzniej to juz MAsakra szkoda Gadać !!

PS
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 21:22

ku(L)a napisał:  

1.Łukasz Trałka
2.Adriano
3.Claudio Milar

Milar to dla ciebie najgorszy pilkarz w histori Pogoni? chyba zartujesza, czasami wydaje mi sie ze niektorzy co dopiero zaczeli chodzic na Pogon od tego sezonu, a pamietasz takich zawodnikow jak:
-Kalenga
-Lewczenko
-Rodriquez
-Salenko
-Saranovic
-Gokmen

Chyba za mlody jestes ale zaznaczam ze Milar jest wsrod nich istnym rodzynkiem i talentem! i kazdego bije na glowe to wyobraz sobie co oni soba reprezentowali.

p.s Wymienilem tylko Napastnikow do reszta szkoda slow , szkoda czasu

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 21:41

ku(L)a napisał:  

1.Łukasz Trałka
2.Adriano
3.Claudio Milar

najgorsi to chyba Ci ktorzy non stop są słabi i mizerni...
Trałka miał swoje dobre momenty...
Adriano no cóz.. byli gorsi
Milar ? szacunek dla Ciebie chlopie :o

Ron
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 22:08
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
4) Probierz
5) Majdan

Na forum od 7822 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 22:08
No Może Z Milarem troche Przesadzilem macie racje !
no ale Adriano co on pokazał tak naprawde nic nie pokazał i jest mizerny !
trałka miał swoje momenty raz czy dwa cos tam zagral ale puzniej bylo juz fatalnie no ale są Gorsi od niego !

PS
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 22:16

Ron Jeremy napisał:  
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
4) Probierz
5) Majdan

co zes zarl tez chce miec takie fazy :):):):)

Better dead than red!
Gucio
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 22:59

Ron Jeremy napisał:  
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
4) Probierz
5) Majdan

dla mnie najlepszy piłkarz w historii...dać go do takiej kategori jaka jest w tym temacie...to czyste bluznierstwo;).Zresztą panów spod numeru 2 i 5 także;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 19/12/2005 09:16

Ron Jeremy napisał:  
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
4) Probierz
5) Majdan

Kasztelan? Lesniak? Majdan?......skad sie biora tacy ludzie,co pisza takie bzdury przeciez to sa legendy Pogoni

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Z.I.P
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 19/12/2005 11:57

Randall McMurphy napisał:  

Ron Jeremy napisał:  
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
4) Probierz
5) Majdan

Kasztelan? Lesniak? Majdan?......skad sie biora tacy ludzie,co pisza takie bzdury przeciez to sa legendy Pogoni

Widocznie ten ktoś nie wie co oznaczają te nazwiska dla Pogoni skoro je wypisuje.

Wszystkie Harde Bandy Zjednoczone W Siłe Anty policyjnej Propagandy Nie Zabijaj Prawdy...HG ZIP
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 19/12/2005 13:00

Krzyś napisał:  
Obecnie to Każmierczak i Milar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drwewniak i potykający się o własne nogi.

jako DREWNIAKA to Ty ludziku chyba niewidzialeś Studzińskiego w akcji...mocny był...co dochodził do piłki to jak kłoda leżał i zawsze...był faul :D
...ale osobiście nie uwaza go za najgorszego

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 19/12/2005 17:51
Studzinski choc z Koszalina chyba to swoj chlopak byl
choc byl mocno drewniany byl jakos tak choc troche lubiany :)
nadrabial sercem i ambicja jak wiekszosc tamtej ekipy

Better dead than red!
1973
Kibic
Na forum od 7823 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 19/12/2005 21:14

Ron Jeremy napisał:  
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
5) Majdan

aaaa2

Petar
Kibic
Na forum od 8205 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 20/12/2005 15:56
Rodriquez - hmm no nie wiem czy mozna sie z tym zgodzic, z tego co pamietam strzelal bramki w kazdym meczu sparingowym przed sezonem, tylko poprostu nie szlo mu juz w lidze :D

Porto
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 20/12/2005 16:14

Ron Jeremy napisał:  
1) Leśniak
2) Szypowski
3) Kasztelan
4) Probierz
5) Majdan

no to chyba sie z Choinki urwales :o
Pozdrawiam

AM
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 20/12/2005 18:04
Popatrzcie na posta Randalla McMUrphy.... Ron Jeremy po prostu skopiowal sobie to co on napisal i wyrwal to z kontestu.. ja to tak rozumiem... a jak jest inaczej to krzyz na droge tobie Don....

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766046 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005