Aha no ok. jakas to argumentacja jest...ale po 1. co ma wspolnego nienawisc z jego gra podczas gdy byl pilkarzem Pogoni?A po 2 (choc moge sie mylic bo przestalem sledzic ten watek) ale nie przypominam sobie zeby Drumlak nienawidzil Pogoni.
Drumlak? Ciekawe..podaj mi prosze jakas agrumentacje co do twojego wyboru...A co do tych najgorszych pilkarzy to ja rowniez mam kilka typow: Tomasiewicz(chociaz czasami mial przeblyski np w meczu pucharowym z Lechem gdzie o ile dobrze pamietam obronil conajmniej jeden karny), Norko za caloksztalt, oczywiscie nasz slynny na caly swiat duet KaczUszko czyli M.Kaczorowski i Rafal Andruszko i jeszcze jeden ze "specjalistow" od rzutow karnych tylko nie pamietam czy byl to Fornalak czy Faltynski(zawsze ich mylilem) chociaz jeden i drugi do wirtuozow sie nie zaliczal..a moze najbardziej spektakularny transfer w Pogoni...Oleg Salenko? Z tym ze on faktycznie dlugo nie pogralJak mi sie jeszcze jakies nazwiska przypomna to nie omieszkam napisac
Za nienawiść do Pogoni!
Aha no ok. jakas to argumentacja jest...ale po 1. co ma wspolnego nienawisc z jego gra podczas gdy byl pilkarzem Pogoni?A po 2 (choc moge sie mylic bo przestalem sledzic ten watek) ale nie przypominam sobie zeby Drumlak nienawidzil Pogoni.
Temat nie jest sprecyzowany dlatego można w nim się wypowiadać odnośnie gry jaką prezentują piłkarze oraz oceniać ich pod względem zachowania na boisku (niekoniecznie w trakcie meczu), a także po wypowiedziach które udzielają w wywiadach itp.
Na początku Milar cos grał ale puzniej to juz MAsakra szkoda Gadać !!
Milar to dla ciebie najgorszy pilkarz w histori Pogoni? chyba zartujesza, czasami wydaje mi sie ze niektorzy co dopiero zaczeli chodzic na Pogon od tego sezonu, a pamietasz takich zawodnikow jak:
-Kalenga
-Lewczenko
-Rodriquez
-Salenko
-Saranovic
-Gokmen
Chyba za mlody jestes ale zaznaczam ze Milar jest wsrod nich istnym rodzynkiem i talentem! i kazdego bije na glowe to wyobraz sobie co oni soba reprezentowali.
p.s Wymienilem tylko Napastnikow do reszta szkoda slow , szkoda czasu
Na początku Milar cos grał ale puzniej to juz MAsakra szkoda Gadać !!
najgorsi to chyba Ci ktorzy non stop są słabi i mizerni...
Trałka miał swoje dobre momenty...
Adriano no cóz.. byli gorsi
Milar ? szacunek dla Ciebie chlopie
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 18/12/2005 22:08
No Może Z Milarem troche Przesadzilem macie racje !
no ale Adriano co on pokazał tak naprawde nic nie pokazał i jest mizerny !
trałka miał swoje momenty raz czy dwa cos tam zagral ale puzniej bylo juz fatalnie no ale są Gorsi od niego !
dla mnie najlepszy piłkarz w historii...dać go do takiej kategori jaka jest w tym temacie...to czyste bluznierstwo.Zresztą panów spod numeru 2 i 5 także
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Obecnie to Każmierczak i Milar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drwewniak i potykający się o własne nogi.
jako DREWNIAKA to Ty ludziku chyba niewidzialeś Studzińskiego w akcji...mocny był...co dochodził do piłki to jak kłoda leżał i zawsze...był faul
...ale osobiście nie uwaza go za najgorszego
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 20/12/2005 18:04
Popatrzcie na posta Randalla McMUrphy.... Ron Jeremy po prostu skopiowal sobie to co on napisal i wyrwal to z kontestu.. ja to tak rozumiem... a jak jest inaczej to krzyz na droge tobie Don....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766046 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.