Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 14:36
ejjj bez kitu to jest poprostu chamstwo... Ja w szkole przeczytałam o tym i sie podjarałam tym... ale coś mi nie pasowało... bravo za kawał... mimo ze chamski...
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 16:52
Zeby te żarty mogły się obrócić w rzeczywistość!!!
Odnośnie Krzyśka, wróci wcześniej niż się tego spodziewamy!!!!
a nawiasem mówiąc słyszałem że Dąbrowski ma sprowadzić Ola do Pogoni i ma zagrać już w Poznaniu!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 10/04/2005 20:49
GKS Bełchatów przegral z Podbeskidziem 4:0, w pierwszym zagral Pilarz. Bramek nie widzialem i nie wiem czy popelnil jakis blad, ale puszczajac 4 bramy moze teraz dlugo na lawie posiedziec...oby nie. Szkoda ze kiedy dostal szanse, tak sie to potoczylo
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
GKS Bełchatów przegral z Podbeskidziem 4:0, w pierwszym zagral Pilarz. Bramek nie widzialem i nie wiem czy popelnil jakis blad, ale puszczajac 4 bramy moze teraz dlugo na lawie posiedziec...oby nie.
No ja właśnie widizałem te bramki i musze powiedzieć że Pilarz poprostu zagrał FATALNIE 2 bramki to pdały tak samo dalekie wrzutki w pole karne przed Pilarzem piłka kozłuje a Pilarz się tego niespodziewa i puszcza piłke obok rąk. Krótko mówiąc zagrał tak jak grał u nas jak byliśmy w 2 lidze czyli bardzo nerwowo i niepewnie i może na długo zasiąść na ławce Bełchatowa :- / szkoda
Odp: Krzysztof Pilarz - 10/04/2005 21:32
Potwierdzam - forma Pilarza w meczu z Podbeskidziem to tragedia. Osobiście nie było mnie w Bielsku, ale miałem relację z pierwszej ręki. Mogę się założyć, że w następnym meczu bronić będzie Olek Ptak.
GKS Bełchatów przegral z Podbeskidziem 4:0, w pierwszym zagral Pilarz. Bramek nie widzialem i nie wiem czy popelnil jakis blad, ale puszczajac 4 bramy moze teraz dlugo na lawie posiedziec...oby nie.
No ja właśnie widizałem te bramki i musze powiedzieć że Pilarz poprostu zagrał FATALNIE 2 bramki to pdały tak samo dalekie wrzutki w pole karne przed Pilarzem piłka kozłuje a Pilarz się tego niespodziewa i puszcza piłke obok rąk. Krótko mówiąc zagrał tak jak grał u nas jak byliśmy w 2 lidze czyli bardzo nerwowo i niepewnie i może na długo zasiąść na ławce Bełchatowa :- / szkoda
Tak to jest, jak sie bramkarza sadza na lawce, i wpuszcza raz na iles meczy. Trudno zeby nie gral nerwowo, bo przeciez wie ze, jak popelni blad to moze sie pozeganc z I skladem. W Szczecienei mu zaufali i popierali go w 100% i sie Krzysiu z czasem odwdzieczyl za te zaufanie.Krzysiu wiedzial nawet ze jak popelni blad to dalej bede na Niego stawiac a w Belchatowie Prosty przykald jak marnuje sie obiecujacego zawdonika w polsce
Tak to jest, jak sie bramkarza sadza na lawce, i wpuszcza raz na iles meczy. Trudno zeby nie gral nerwowo, bo przeciez wie ze, jak popelni blad to moze sie pozeganc z I skladem. W Szczecienei mu zaufali i popierali go w 100% i sie Krzysiu z czasem odwdzieczyl za te zaufanie.Krzysiu wiedzial nawet ze jak popelni blad to dalej bede na Niego stawiac a w Belchatowie Prosty przykald jak marnuje sie obiecujacego zawdonika w polsce
Przepraszam, ale co to za bzdury?? Co to jest za bramkarz, któremu nie służy rywalizacja? Czy to jest kurwa dziecko, z którym trzeba się obchodzić jak z jajkiem, aby przypadkiem nie zaczął wpuszczać szmat?
Do gry w piłkę trzeba mieć dwie rzeczy - umiejętności i głowę. Pilarz nie ma tego drugiego, zatem dobrym piłkarzem nie będzie. Proste? Proste... Jedną udaną rundę miał na przykład Giza z Cracovii, już go wszyscy widzieli w kadrze narodowej - a teraz? Zmieniony w przerwie z Łęczną, wygwizdany w sparringu z Radomiakiem, zmieniony w przerwie z Legią...
Coraz bardziej uwidacznia się, że zamiana Pilarza na Peskovicia była dobrym posunięciem ze strony klubu - szkoda, że na tą chwilę jednym z nielicznych dobrych posunięć...
Odp: Krzysztof Pilarz - 11/04/2005 12:21
Krzysiu jest takim piłkarzem ktory musi wiedziec ze na niego stawiaja a woadomo ze tam stawiaja na Ptaka, wogole na pozycji bramkarza nie moze byc zbyt duzej konkurencji bo bramkarz musi byc pewny patrzac jak jest w Liverpoolu Dudek ktory nie jest pewny i wiadomo jak zrobi blad to usiadzie na ławie to popelnia te bledy, reprezentacji broni dobrze
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815315 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.