Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:43
> Wszyscy pisza komentrze :D

No i cały czas jest zero wyświetlonych...jakoś mnie to nie dziwi...zaraz sami będą pisać pochwały na swój temat !!!

Precz z cenzurą !!!!!

Dziękuję :)
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:44
Birdy odlatujcie jak chcecie,mam was gdzieś.Baranowski wstyd-tak sie sprzedać-rzygać mi się chce.Wolność słowa!!!Trzymajcie się chłopaki -tak być nie może!!!Wracajcie do sieci!!!

Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:45
"wszyscy Ci którym leży na sercu dobro Klubu i Drużyny są Panie Antoni z Panem nie dajmy się zwariować! niech Pan się nie przejmuje tymi DUPKAMI niech Pan robi swoje i buduje nam lepszą, mocniejszą POGOŃ "
LOL [Ostatnio edytowane przez gryfus: 2004-08-22 21:46]

Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:45
Jest jeden komentarz,ale jaki........ :)

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:46
jest jeden komentarz oczywiscie taki jakiego sie chyba wszyscy spodziewali :) to sie nazywa zetelna strona :)

SZTANY GLANY
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:46
Oooo, są 2 komentarze :) Sądząc jednak po dacie wysłania tych dwóch, mój się nie ukaże - był wcześniejszy :D

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:48
Panie Antoni z Panem nie dajmy się zwariować! niech Pan się nie przejmuje tymi DUPKAMI niech Pan robi swoje i buduje nam lepszą, mocniejszą POGOŃ

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Zdelegalizować traktor.
putynek
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:49
Mam wrażenie że to dopiero początek "kłopotów" z Ptaszkiem - obym się mylił...

"Kto nie wierzy w cuda, nie jest realistą"
aaaa
Kibic
Na forum od 7821 dni

> "wszyscy Ci którym leży na sercu dobro Klubu i Drużyny są Panie Antoni z Panem
> nie dajmy się zwariować! niech Pan się nie przejmuje tymi DUPKAMI niech Pan robi
> swoje i buduje nam lepszą, mocniejszą POGOŃ "
LOL

heheheh uśmiałem się do łez, przecież to jest cyrk:)

pogon79
Kibic
Na forum od 7821 dni

Bekdas,Gordon a teraz zayd komunista z ryja do Lepera podobny!Za kogo on sie uwaza?!czy kibice ktorzy od 5 lat ponad milion razy odwiedzili V to dla tego zyda banda cwaniakow?!pytam co jest tu grane?!za kogo on sie uwaza?!mysli ze jak kupil KLAKIERA BARANOWSKIEGO to ze wszytskimi tak pojdzie?!walczmy chlopaki o swoje bo jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba krzyczec na stadionie KOCHAM LKS(tfu scierwo!) bo jak nie to zabiore zabawki i spier do zydowa!szantaz?!co bedzie dalej?!tak nie moze byc!inna sprawa to BARANOWSKI - zwykla tania kur...a,tyle lat w Szczecinie i sprzedal sie ptakowi,wlazi w dupsko bez wazeliny,nieudacznik od lat se morde wyciera POGONIA!!!won lachu stad,do lodzi ochlejusie jedz koszerna wode pic!!!jutro kupuje kawal przescieradla i nie bede chu.a na wisle oszczedzal!POZDRO dla FANOW POGONI i trzymajmy sie razem bo inaczej kila!!!

My Fani Pogoni Niebiesko Czerwoni za POGOŃ za MKS pójdziemy aż po życia kres!
dzm
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:51
pie**olony ptak niech sie buja!!! jak juz ktos napisal "najwyzszy czas zaczac od nowa" ja jestem za tym bo mam dosc juz tego ptaka,bede z Pogonia na kazdym jej meczu nawet w 5lidze!!! byle klub byl prowadzonych na czystych zasadach i przez powaznych ludzi! pozdro dla wszystkich prawdziwych kibicow Pogoni

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:53
> "wszyscy Ci którym leży na sercu dobro Klubu i Drużyny są Panie Antoni z Panem
> nie dajmy się zwariować! niech Pan się nie przejmuje tymi DUPKAMI niech Pan robi
> swoje i buduje nam lepszą, mocniejszą POGOŃ "
LOL

[Ostatnio edytowane przez

Sam pisał do siebie ,czy Baranowski poklikał? zly [Ostatnio edytowane przez Rezerwista71: 2004-08-22 21:54]

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:53
manifestacja musi byc a wszystkie opinie piszemy na [email protected] tylko wiecie dobitnie ale COOLturka musi byc bo nam jeszcze pol druzyny sprzeda ptasior
popieram Pogoń.v.pl a oficjele jebac i nie dawac komentarzy bo i tak odrzuca
P.S. dla chlopakow z v.pl szacunek i wielkie dzieki za te 5 lat

[Ostatnio edytowane przez JamroH MKS: 2004-08-22 21:55 [Ostatnio edytowane przez JamroH MKS: 2004-08-22 21:57]

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
ch.
Kibic
Na forum od 8475 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:55
Baranowski nie rób wioski i zrozum w koncu człowieku ze nie masz przed soba tłuków bez szkoły którymi mozesz manipulowac i przekupywac byle lizakiem.
Tym tekstem (oficjalka) skompromitowałes sie juz na maxa i na bank nie pomogłes sprawie!
To ze po odlocie Ptaka jestes skonczony w Szczecinie wiemy.
My jednak nie bedziemy tak jak ty lizac dupy Ptakowi i zwarzac na kazdy czyn i słowo bo mamy swój honor!

Wszystko jeszcze zdarzyc sie moze ale teraz usun sie klakierze w cien bo działasz na wszystkich jak płachta na byka!

Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:56
Nie chce mi się tego komentowac...zachowanie Ptaka jest żałosne i prostackie.... Uwłaczanie godności redaktora naczelnego równiez. JPJ!!!

"CSWD" i to się nie zmieni....
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:56
Jaki on jest kurwa zalosny!Az mi sie nie chce tego komentowac.Juz nie pierwszy raz grozi odejsciem.A zeby odchodzic z takiej blachostki?
PTAK ODLATUJ JA ZA TOBA NIE BEDE PLAKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:57
hehehe ,przecierz to oczywiste ze nie wydrukuje nie przychylnych komentarzy, ale przecierz nie trzeba od razu jechac po calosci ,mojego komentarza tez nie wydrukowali a tylko wyjasnilem im znaczenie slowa manipulacja, moja idea jest taka zeby slodzic zyzolowi, znaczy sie przeslodzic, czyli piszac uwielbienia w rzeczywistosci wytyka sie bledy (gdzies cos kiedys slyszalem o takiej akcji ,nie wiem czy to bylo w czasie wojny czy prl-u ale cos takiego juz chyba kiedys bylo),a zeby nie bylo nieporozumien to proponuje podpisywac komentarze jako NEGATYW :D:D:D

Ps Wlasnie wyslalem "slodziutki" komentarz , mam nadzieje ze nie przeslodzilem

Buhahahahaha wydrukowali to ,nie moga jednak ten cenzor to malo rozumu w glowie ma

Zawsze popieralem dzialania pana prezesa i teraz takze go popieram. Swoje poparcie chcialbym wyrazic malym cytatem "Lubudubu lubudubu ,niech zyje nam ,prezes naszego klubu, niech zyje nam"
Negatyw

--------------------------------------------------------------------------------

PS Lubudubu lubudubu ....

[Ostatnio edytowane przez seeedzik: 2004-08-22 22:04]

[Ostatnio edytowane przez seeedzik: 2004-08-22 22:06] [Ostatnio edytowane przez seeedzik: 2004-08-22 22:08]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 21:58
Heheh, seeedzik, dobre - dosłownie chwilkę przed ujrzeniem Twojego postu to samo przyszło mi do głowy :) Panie Antku, kochamy Pana! :)

Zdelegalizować traktor.
aaaa
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 22:00
> Heheh, seeedzik, dobre - dosłownie chwilkę przed ujrzeniem Twojego postu to samo
> przyszło mi do głowy :) Panie Antku, kochamy Pana! :)

hehe Antek zamknij jeszcze ze dwa serwisy, zrób to dla nas, zamknij onet i WP a my wtedy będzie CIę kochać jeszcze bardziej niż teraz choć nie wiem czy bardziej niż teraz można, Ty nasz dobroczyńco:) [Ostatnio edytowane przez aaaa: 2004-08-22 22:01]

Daro81
Kibic
Na forum od 8171 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 22:01
Jednym słowem SKANDAL! Szacunku do Ptaszyska nie mialem i nigdy miec nie bede, jak sie cos nie podoba to dla mnie moze WYPIERDALAC...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892172 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005