| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:54
silver_woman19-- To gdzie i o której ty bylas?? Ja z senseiem bylismy w liderze po poludniu i kolejek nie bylo wielkich
sensei spox tylko ja pewnie tez jutro wieczorkiem bede troszke chodzil dziwnie(moj brat przyjeżdza [Ostatnio edytowane przez volve: 2004-06-02 20:56]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 21:42
Słuchałem meczu w radiu trzymając kable w rękach , bo mi świnka morska pogryzła. Jak strzelili na 1:1 to prawie rozwaliłem walkmana Ale jak Parzy dał na 1:2 to byłem w stanie oddać mu swoją kobietę (na jedną nockę) I LIGA I LIGA MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Co do bilecików to jak byłem w kasie wczoraj o 14:30 to na 5 sektor były tylko rzędy 15 i wyższe. A na 6-7 Pani z przykrościa powiedziała ze juz raczej nie bedzie. W niedzielę komplecik wpadnie.Kulturalny doping!!!!! Uczcijmy I LIGĘ i Stadion im. Pana Floriana Krygiera. [Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-06-02 21:45]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 21:46
> bez kitu.Ja dzisiaj bylam po bilety i stalam w dluuuugiej kolejce.Bilety
> roschodza sie jka cieple buleczki....hahah oby bylo nas jak najwiecej
Bo bedzie jak na Polsce 10 tyś pikników kazdy kto potrafi dopingować przez 90 min. musi isc na sektro 11 i 12 takze sektroy boczne bo kilka razy widzialem jak ktos pisal ze sam spiewa na 6 czy jakism innym to chodz na mlyn nie bedziesz sam ! bo jak nie pokazemy sie w zajebistym dopingu w niedziele to w 1 lidze bedziemy cieniem Legi, Lecha itp. mówiem WAM
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 22:06
Wreście jesteśmy pewni że 1 liga nasza!!! Teraz już świętujemy a apogeum świętowania w niedziele na Twardowskiego! Jaki jestem szcześliwy, a jeszcze 5minut przed końcem meczu się obawałem ,ale Parzy zapieczętował awans i teraz tylko 1liga 1liga 1liga MKS ...!!!!
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6