| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 01/06/2004 15:02
a ja tak ostatnio sobie rozkminilem ze moznaby kilka pomyslow wykorzystac na zasilanie budzetu na oprawy naprzyklad zlotowa do biletu i smsy i jeszcze cos tam ;] mysle ze byloby dobrze wtedy . pozdro p.s. jestem tu nowy ale kibiuje od malego
|
:tdo13:...::: PiĽtA StRoNa ŚwIaTa --> PoGoŃ SzCzEcIn :::...:tdo13:
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 02/06/2004 18:37
cygaro bycie nowym nie uwalnia do tego, by przeczytać sobie cały wątek od początku do końca - o tej pieprzonej złotówce była już setki razy mowa i myślę, zę nie ma co już dalej tego roztrząsać. Jeśli idzie o SMS, to w tym sezonie było już coś takiego, ale chyba niebzyt się sprawdziło, skoro nie ma już kontynuacji. W każdym razie trzeba poszukiwac jakichś altenatywnych sposobów popzyskiwania funduszy, choćby przez ostatnio proklamowane klikanie w bannery reklamowe (choć i to nie jest takie do końca pewne źródło dochodów). Także kombinuj dalej Pozdro!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 02/06/2004 21:17
zachęcam do
> wsysłania smsów na relacje live Pogóń-Podbeskidzie
kolejna okazja żeby zasilić
> budżet opraw meczowych!
Ostatni raz to zamówiłam!! Juz drugi raz nie przychodziły mi powiadomienia o wyniku meczu(z Cracovi taz mi nie przychodziły!!)!!
|
powrot prawowitego wlasciciela konta
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 09/06/2004 22:57
może by zorganizowac jakąś akcje żeby przesyłać projekty bluz i koszulek i wybrac po jednym najlepszym, nastepnie zebrac wszystkich chetnych ktorzy kupili by koszulke lub bluze o 20zloty drozej niz wyprodukowanie jednej i te 20zloty z kazdej sztuki poszlo by na oprawy........hmmm moze zly pomysl ale jedyny jaki mi przyszedl na mysl:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 25/06/2004 15:35
Powinno sie dogadac z klubem 50gr od biletu spokojnie wystarczy!! za 10000 zl mozna napewno juz nawet fajna oprwe zrobic!! A napewno bylo by tez przez to wiecej kibicow i relacji w TV! Te pieniadze by im sie wrocily
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8