Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 30/10/2016 18:07
Oprawa (pomysł i wykonanie) świetna - brawo. Race zawsze cieszą. Cieszy też taka ilość flag (niektóre to pewnie ponad 10 lat nie wisiały na stadionie).
Co do dopingu, to według mnie był co najmniej dobry. Skoro było go słychać przy Tarczyńskiego (przy zamkniętych oknach), to musiało tak być. Fajnie, że często włączały się pozostałe sektory. Tu na pewno pomocny był dobry wynik i gra piłkarzy. Cieszy też pojawienie się RAFka na gnieździe, oby częściej.
Ponarzekać można tylko na bębnienie (bywało u nas z tym znacznie lepiej) i nagłośnienie prowadzącego (z tym, to chyba zawsze dobrze nie było).
Życzę sobie i innym jak najwięcej takich meczy. Zależy to tylko od nas.
Liczba Ruchu dobra.
Edycja: @ Gryfino PS - nie zauważyłem, dzięki za wyjaśnienie.
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 31 października 2016, 10:18 [1 raz(y)]
Zgadzam się prawie ze wszystkim. Nie wiem czy zauważyłeś, ale bębniarz miał do dyspozycji tylko jedną pałkę. W takiej sytuacji wiele więcej nie mógł zrobić. Mecz ogólnie miazga. Jak za starych dobrych czasów
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 01/11/2016 14:49
Nasz Węgier po prostu cholernie mocno chce strzelić bramkę. Oglądając kulisy, to w niektórych scenach jak pokazywali go, widać takie jakby niezadowolenie. W czasie meczu też widać, że czasem mimo, że mógłby podać lepiej ustawionym, to sam zasuwa. Chłopak ma ambicje. Nam pozostaje tylko mu życzyć, aby w końcu się wstrzelił. Z ofensywy już praktycznie wszyscy mają po bramce oprócz niego. Pewnie jest to dla niego irytujące. Zacznie strzelać, będzie weselszy.
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 01/11/2016 21:36
Mi się wydaje, że jest ok. Widać z tych różnych obrazków, że żyje z drużyną, rozmawia, żartuje, nie jest jakimś odludkiem. Wiadomo, wodzirejem nie jest ale taki ma charakter. A że któryś tam z zawodników go nie lubi - żebyśmy tylko takie problemy mieli.
Aka to już nieźle po polsku mówi i rozumie. Nunes też chyba sobie radzi bo śpiewa pod młynem głośno i bezbłędnie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.