Miałem nadzieję że Miki po meczu w Sosnowcu przebije się do pierwszego składu. Zobaczymy co pokaże Rydzak na prawej obronie ale obawiam się że może być kiepsko.
Rydzak w pierwszej jedenastce, w tak ważnym meczu to duże zaskoczenie. Oby i tym razem trenerski nos Piotra Mandrysza nas nie zawiódł. Bardziej zdziwił mnie brak Mikiego w pierwszym składzie. Może Mandrysz liczy na to, że Lebedyński znowu będzie asem z rękawa, jeśli chodzi o zmiany?
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
czy ta ralcja z PR Szczecin bedzie non stop, czy tylko beda sie laczyli co kilka minut ?
zapewne czekają nas drobne przerywniki muzyczne tak jak w Halo Stadion, ale ręki sobie uciąć nie dam
Spotkanie Sandecji z Pogonią będziemy od godziny 14 transmitować w na naszej stronie internetowej. W Nowym Sączu jest nasz wysłannik Piotr Dykiert (Aby posłuchać transmisji kliknij w baner, który znajduje się po prawej stronie nad informacją).
O dziwo nie jesteśmy faworytem tego meczu. Portowcy tylko zwycięstwo!
Spotkanie Sandecji z Pogonią będziemy od godziny 14 transmitować w na naszej stronie internetowej. W Nowym Sączu jest nasz wysłannik Piotr Dykiert (Aby posłuchać transmisji kliknij w baner, który znajduje się po prawej stronie nad informacją).
Działa wam ta transmisja? Bo u mnie cisza i nic nie leci..
Działa wam ta transmisja? Bo u mnie cisza i nic nie leci..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/03/2010 14:00
wiadomo, Sandecja u siebie jeszcze nie przegrala w tym roku, nam na wyjazdach rewelacyjnie nie idzie i poczatek rundy w lidze tez nie najlepszy wiec zrozumiale decyzje buków. Ale to tylko lepiej dla graczy, maja okazje wiecej zarobic bo Pogoń to wygra
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.