Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/03/2010 14:37
Pada deszcz, także janusze mogą zostać w domku.Jeśli chodzi o frekwencję, to mimo nie najlepszej gry Żabole rzadko kiedy pojawiają się w liczbie poniżej dziesięciu koła, a bywają w 20 dyszki.U nas to nie wygląda najlepiej.
Ja robię swoje i śmigam niedługo tam gdzie moje miejsce
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/03/2010 16:03
Tyle czekania i wreszcie zobacze na trybunach uśmiechnięte mordy "januszy" którzy z pełną gracją zajadać będą słonecznik
Mam nadzieję że DJ Wosik nie włączy przed meczem ejkona z głetą i ich Seksi Bicz...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/03/2010 16:12
najwazniejsze by w młynie bylo tak gorąco jak w piekle a reszty moze nie być nie wiem czym sie przejmujecie? Osobiscie mam wyjebane w reszte publiki ktora pokazała gdzie była jak nasza Pogoń grała w IV lidze, wiec moze skonczycie juz te brednie "mogloby być 10 tys". Pozdro dla wiecznie fanatycznych
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/03/2010 21:25
no cóż-takim wynikiem zagwarantowali sobie o połowe mniejszą frakfencje na koleny mecz. niestety zawód straszny remisami ekstraklasy nie zdobedziemy. nie ma co gadac ze jeszcze sie rozkreca-remisujemy z Flota ktorej zabralismy najlepszych graczy do tego zmasakrowanej kartkami. mozemy tez podziekowac indolencji Kowalowi,ktory mogł nas skaleczyć jakby strzelil z tej sytuacji. nowe nabytki kicha-niech mandrysz wroci do skladu bez Bojaskich i Klattow. jednak to chyba byly papierowe tygrysy.najlepszą formacją miał byc ponoc atak... jak szybko sie nie ograniemy to lipa,to zadna demagogia tylko fakt. od nas wszystko jeszcze poki co zalezy.
Janukiewicz,
kibice Floty - fajna oprawa,
kibice Pogoni - za ilość
Na minus:
pilkarze wszyscy (oprocz Janukiewicza) za na maxa kiepska gre, i nie dostosowanie sie do "meczu"
szczegolnie na minus: Pietruszka, Bojarski, DZIUBA!!!!!!!!!!!!
Wyroznienie:
pilkarze Floty, bo mogli nam spokojnie wbic 4 bramki - za co dzieki, ze sie nie udalo
Bardzo kiepskie spotkanie, wiele niecielnych podan, oraz olbrzymia ilosc "asystowania" rywalom, kilka razy zdarzylo sie to Jarunowi ale tez wiele razy wyczyscil bardzo dobrze
dziwi mnei zmiana Klatta, i wejscie Dziuby - kompletne nieporozumienie, widac ze Klatt chcial grac, czekam na prostopadle pilki, a wszystko szlo do Ola, ktory nie zachwycil, a sam dwa razy bał sie wsadzic noge/glowe
Zawadzki przyszedl z mysla rozgrywania w srodku pola, za malo za malo za malo.... musi wiecej gry wziasc na siebie bo umiejetnosci ma,
Petasz w II polowie kompletnie nie widoczny,
Wykonywanie rzutow roznych, ZERO zagrozenia, jakies dziwne zagrania
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/03/2010 21:34
Bardzo słabo. Złe zmiany, choć Pietruszka aż się prosił, to Bojar zupelnie nic nie grał. Flota mogła to wygrać. Pierwszy celny strzał w 72 minucie. Obrońcy kiwajacy się sami z sobą, bez środka, za mało gry do przodu. Trudno widzieć coś optymistycznego po tym meczu.
Na trybunach słabo jak na taką frekwencję. Zresztą po takiej blotnej kąpieli i grze trudno będzie o jej poprawienie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/03/2010 21:41
Poza Janukiewiczem ciężko kogoś wyróżnić. Praktycznie wszyscy zagrali dużo poniżej tego co potrafią. Jedyne logiczne wytłumaczenie, że mają obóz w nogach i długi rozbrat z ligowymi meczami - bo trudno wytłumaczyć, że wszyscy zagrali słabo czy przeszli obok meczu.
To, że nie straciliśmy gola to tylko zasługa Floty, mieli kilka naprawdę świetnych okazji.
Podobnie jak Junior w ogóle nie rozumiem zmian - absolutnie nic nie wniosły. Zamiast ściągać Klatta i Pietruszkę to bardziej do zmiany nadawał się Bojarski czy Petasz, którzy kompletnie w tym meczu zawiedli. Szkoda, że szansy nie dostał Rogalski...
Remis trzeba przyjąć i grać dalej. Oby już w Sosnowcu wyglądało to znacznie lepiej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.