widziałeś jak grają? Uspokój się, Podbeskidzie to akurat jest poukładany zespół, średniak Iwszej ligii, przed startem sezonu obawiałem się ich 10x bardziej niż ŁKSu
Czasem naprawdę mam chęć wziąć tych ludków i ich rozstrzelać... tylko w jakimś meczu naszej drużynie powinie się noga to już zalewają nas swoimi wypocinami, a na meczu byłeś jeden z drugim że teraz tak po nich jedziesz ?
Tak jak pisałem w innym temacie pierwsze 2/3 mecze po przerwie zimowej są najgorsze, w nich nie liczy się styl tylko zdobycz punktowa, która póżniej może nakręcić piłkarzy to jeszcze lepszej gry. Ale tego ci "fachowcy" nie wiedzą.
Zapamiętajcie - tak wygląda kibic sukcesu, który na koniec sezonu będzie pierwszy na płocie machał szalikiem w przypadku awansu.
Remis cenny, tym bardziej, że zagrali po zakończeniu okresu przygotowawczego. Za 2-3 tygodnie będzie to wyglądać inaczej. A za tydzień wszyscy na stadion. Przywitajmy Marka K. z należytym szacunkiem
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/03/2010 21:44
No cóż.... każdy oczywiście wolałby 3 punkty, ale skoro nie można było zdobyć trzech to cieszmy się z jednego. Wynik ten pokazuje, że ta runda nie będzie spacerkiem i piłkarze muszą po prostu ten awans wywalczyć na boisku, nikt przed nimi nie będzie się kładł. Karuzela wreszcie zaczęła się kręcić, tak więc Panie i Panowie emocje czas zacząć
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/03/2010 22:15
popatrzcie na to z tej strony początek sezonu - gieksa win , gkp lose , podbeskidzie remis , a teraz remis , win , remis. Więc rundę rewanżową na razie gramy lepiej
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/03/2010 22:20
Ja sie ciesze z remisu.Podbeskidzie zawsze bylo groznym zespolem.Grali u siebie.Wiadomo ze zawsze moze jakis niesmak pozostac,ale po tym meczu remis to raczej 3 pkt a nie 0.Zobaczycie ze wygraja nie z jednym z czolowki.A zreszta teraz juz nie ma slabych druzyn,szczegolnie tych co graja u siebie i spinaja poslady na takie teamy jak Pogon,Widzew,Gornik czy Lks.Takze robimy swoje a bedzie dobrze
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/03/2010 22:33
Remis w Bielsku jest naprawdę dobrym wynikiem. Przed sezonem Podbeskidzie było jednym z kandydatów do awansu , a to ,że im jesień nie wyszła to inna sprawa. Wiosna może być zupełnie inna.
Nawet nie ma sensu tego tłumaczyć debilom. Każdy wierzył w zwycięstwo ale tutaj każdy mecz będzie najważniejszym dla wszystkich zespołów, jeśli piłkarze będą robić swoje to te wszystkie narzekające pokemony będą mogły wybiec na koniec sezonu na murawę i ściągać przepocone getry albo majty z zawodników
Murować to może nie, ale na pewno zagęścić środek pola i zwiększyć posiadanie piłki do maksimum. Przy wyjściu do ofensywy zawsze napastnik miał wsparcie, za to Pogoni pewnie ciężej było wyjść z szybką kontrą. Remis na terenie Podbeskidzia to dobry wynik, teraz czekamy na zwycięstwo z Flotą
Dokładnie , bo wyjazdów od cholery, a mamy trudnych przeciwników i z tego co widzę to muszą wygrać w Kozim Grodzie i Pruszkowie, myślę że i w Ostrowcu jest spora szansa na trzy punkty.No może w Ząbkach, gdzie już Dolcan może sobie odpuścić.W pozostałych spotkaniach będzie ciężko, ale nie znaczy to , że chłopaki dadzą radę i jakąś zdobycz punktową przywiozą.
Trzeba się postarać ,żeby zdobyć komplet punktów z meczów u siebie.
Dokładnie , bo wyjazdów od cholery, a mamy trudnych przeciwników i z tego co widzę to muszą wygrać w Kozim Grodzie i Pruszkowie, myślę że i w Ostrowcu jest spora szansa na trzy punkty.No może w Ząbkach, gdzie już Dolcan może sobie odpuścić.W pozostałych spotkaniach będzie ciężko, ale nie znaczy to , że chłopaki dadzą radę i jakąś zdobycz punktową przywiozą.
6 meczy u siebie i żaden z drużyną która odda Nam punkty, bo My to Pogoń. Ciężka Nas będzie teraz czekać przeprawa a do tego jeszcze PP z Sosnowcem, który wbrew pozorą nie będzie łatwym spacerkiem. Trzeba czekać i dać drużynie czas a przedewszystkim życ kolejnym następnym meczem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.