Przed nami finał LM,już niebawem zmierzymy się z ŁKSem,który jest bardzo mocny,dla nas to Wielka życiowa szansa zrobić coś niesamowitego,druga strona nie śpi a specjalną taktykę na ten pojedynek chcemy zachować w tajemnicy do końca...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 26/02/2011 19:07
Zachowanie klubu, rzekłbym chujowe.Wcześniej odwołują sparing z Iną, przepraszając kibiców że już nie zobaczą zespołu przed ligą, chcąc uniknąć kontuzji przed ŁKS.A tu nazajutrz grają sobie "po cichu" z Zawiszą.Po co te kłamstwa, tym bardziej że to tylko sparing, a mecz z łódzkimi to nie finał LM.Dla mnie to zakpienie ze swoich kibiców.Moze my też zapowiemy że na ŁKS robimy zajebisty doping,ale po przyjściu na stadion sobie "po cichu"posiedzimy.Nie wiem czego Płatek się obawiał?Bo chyba nie wysłanników z Łodzi.A może chciał nam oszczędzić tej żenady która na tym sparingu była(jego zachowanie i gra zespołu).Cała akcja z tym sparingiem po raz kolejny pokazuje "profesjonalną"polityke klubu.Ale nie będę już narzekał.Oby od meczu z Łks było już tylko lepiej
Zachowanie klubu, rzekłbym chujowe.Wcześniej odwołują sparing z Iną, przepraszając kibiców że już nie zobaczą zespołu przed ligą, chcąc uniknąć kontuzji przed ŁKS.A tu nazajutrz grają sobie "po cichu" z Zawiszą.Po co te kłamstwa, tym bardziej że to tylko sparing, a mecz z łódzkimi to nie finał LM.Dla mnie to zakpienie ze swoich kibiców Moze my też zapowiemy że na ŁKS robimy zajebisty doping,ale po przyjściu na stadion sobie "po cichu"posiedzimy.Nie wiem czego Płatek się obawiał?Bo chyba nie wysłanników z Łodzi.A może chciał nam oszczędzić tej żenady która na tym sparingu była(jego zachowanie i gra zespołu).Cała akcja z tym sparingiem po raz kolejny pokazuje "profesjonalną"polityke klubu.Ale nie będę już narzekał.Oby od meczu z Łks było już tylko lepiej
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 05/05/2011 23:13
Może się okazać, że będzie całkiem dobry sparing. Union to nie jest, aż taka zła drużyna.
Heart's też gra z nimi sparing, więc przy okazji też mogli by załatwić sparing z naszymi piłkarzykami
najbardziej zastanawia mnie gra lewandowskiego i co tak naprawde pokazal Wisniewski.. mam nadzieje ze Pogon tv zrobi jakis dlugi filmik
Lewandowski na bardzo duży plus. Nie boi się pójść na przebój, zagrać niekonwencjonalnie, strzelić w trudnej pozycji - jak na ten wiek chłopak ma spore umiejętności. Man of the match - Edi. Na tle wszystkich innych zawodników trzech drużyn, któe dziś miałem okazję oglądać to facet wygląda jakby był z innej planety.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 09/07/2011 14:55
W pierwszej połowie pomimo gorszego wyniku lepiej to wyglądało na boisku, dużo więcej składnych akcji Pogoni. Bramki dla Kotwicy to takie farcianki, pierwsza czarny niepokryty mógł zrobić co chciał (nie wiem kto tam odpowiadał za jego krycie), w drugiej katastrofalnie Grocholski.
Na plus: Kucharski (pewny punkt defensywy, ładna bramka), Djousse (na początku sceptycznie byłem do niego nastawiony, ale dobrze technicznie się prezentuje plus bramka), Edi, Pietruszka, Frączczak, Aka.
Na minus: Grocholski (słaby w obronie, dużo błędów i niecelnych podań), Petasz (poza 1 strzałem groźnym z wolnego nic specjalnego, dużo strat - nawet Edi cały czas na niego się darł bo tak nieporadnie grał), Rogalski (nie wiem co się z nim stało, od jakiegoś czasu gra straszną kaszanę na skrzydle), Klat (!! - masakra, zero zagrożenia dla bramki rywala, z niego już chyba pożytku mieć nie będziemy, warto by było jakiegoś napastnika jeszcze zakontraktować póki można).
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 09/07/2011 15:09
Hrymowicz nie grał więc chyba odchodzi z Pogoni? A co z tymi bułgarami? bo też ich nie widać w składach. A ten cały Pepe z Kotwicy to on taki dobry czy nasza obrona taka słaba że gość 2 bramki strzelił zespołowi mającemu ambicje ekstraklasowe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.