Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:27
Gratuluje MW spektakularnej akcji i rozrośnięcia się grupy . Nie mówiąc już o gratulacjach dla kolegi Daniela za wzorowe rozkręcanie dopingu
Ach ta wierszówka. A "wypowiedz" Kasi to mix z forum. Z grubsza przeglądnęłam i nie natrafiłam na "słowo w słowo"
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:36
Moja odpowiedz dla Pana redaktorla tego artykulu bo zapewne to czyta..., bylego redaktora tej strony. Widze, ze nazwa Gazeta Wybiórcza zobowiązuje i wybiera se Pan to co mu sie podoba. Jak to mowia, z kim sie zadajesz tym sie stajesz. Zwracajam sie do Pana na Pan choc mam wrazenie, ze caly ten temat na forum byl nedzna prowokacja, i mam wrazenie, ze osoba o nicku Kaska26 uczestniczyla w jego pisaniu..
A juz kometarz z redakcji (nijakiego Polowniaka) podchodzi mi pod sponsorski... Mimo to odniose sie od niego. Ocenianie, ze doping na meczu z Gornikiem Leczna jest slaby uwazam za stronnicze. Oczywiscie w kometarzu nie wspomniane zostalo to, ze dzieki selekcji na meczu z Gornikiem w dopingu byly ograniczone do minimum. Pare razy do dopingu wlaczala sie spora czesc stadionu., z czym byl problem na meczu z Lechem.. itd. Ale czego ja wymagam od dziennikarzy z Gazety Wybiórczej... - rzetelnosci dziennikarskiej, dla nich to pojecie obce. Im ktos dluzej pisze dla tego dziennika, tym bardziej o tym zapomina.
A do pana Nieradki mam propozycje jak chce osiagnac cos w zawodzie dziennikarza niech lepiej zmieni redakcje, bo jak bedzie dalej pobieral nauki od kolegow z redakcji wybiorczej to minie sie ze swoim powolaniem.
Ps. To kolega H. moze byc w 2 miejscach jednoczesnie?
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 27 września 2006, 23:00 [2 raz(y)]
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:40
Z tą Kaskia to chyba jakaś grubasz afera...
Smierdzi mi tu strasznym wałkiem.
Czyzby komuś zalezalo na tym aby w złym swietle przedstawić MW czy moze sklocic ze sobą kibiców?
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:46
Przez chwile myslalem nawet , ze pod Kaske podszywal sie pan redaktor.Dopiero po chwili przypomnialem sobie ze w jej postach jest kilka bledow ortograficznych , ktorych pismak by nie popelnil.
Przez chwile myslalem nawet , ze pod Kaske podszywal sie pan redaktor.Dopiero po chwili przypomnialem sobie ze w jej postach jest kilka bledow ortograficznych , ktorych pismak by nie popelnil.
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 23:18
Aaa pier*** ich oni zawsze pisza o kibicach jak o najgorszych i co bysmy nie zrobili to zawsze jest cos zlego, nie dobrego... Selekcja bylo potrzebna i jest potrzebna i jak sie panienki czuja szykanowane to niech napisza sobie list do "przyjaciólki"...a nie sie zala i zala..i jeszcze jedno: Gazeta nie wolno ufac...!!!
Może wreszcie ktoś (JuN, CobraS, P.) pójdzie po rozum do głowy i zamknie ten temat?
Dlaczego maja zamknac? Wiadomo ze nikt nic nie zmieni gadaniem, ze tak nie powinno byc itd., ale temat moze zostac,w przyszlosci po meczach napewno sie przyda....
Bardzo dobrze że została wprowadzona selekcja dopingu owiele konkretniejszy sam nieposzedłem w tym meczu na piekło bo to co się działo na meczu z lechem to już była tragedia wczorajszy doping owiele wiele konkretniejszy i w 99% o POGONI a nie tak jak było tydzień temu że 99% było o przeciwniku i bluzgi ogólne mam nadzieję że selekcja zostanie utrzymana a poziom dopingu dzieki temu jeszcze bardziej niż wczoraj podniesie się pozdrawiam
Zgadzam się z Tobą Paweł, oby tylko na kolejnym meczu z Lechem (nie na wyjeździe, ale u siebie) czy Craxą też 99% dopingu było na Pogoń, co innego mecz z Łęczną, co innego z Lechem- to oczywiste.
I jeszcze jedno, jeśli w dopingu nie zaangażuje się całego stadionu, to na wiele się to nie zda- mimo wszystko mam nadzieję, że ten nasz doping się poprawi.
Pozdro
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 23:59
A najgorsze jest w tym wszystkim to ze dziewczyny ziomkow z MW albo dobre znajome i tak beda wchodzic na 12 i sie obijac, a selekcja powinna byc ale wiekowa bo co do plci to nic nie zdziala bo zarowno dziewczyny jak i faceci spiewaja albo nie.
POGONI potrzebny doping a nie podzialy!!!!!!!!!!!!
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 00:03
Ten komentarz gazety jest najlepszy normalnie wyjebało mnie z butów kolejny dowód na to, że mizerne redaktorki nie znają się w ogóle na tym o czym piszą (a na pewno w sprawach kibicowskich).
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
- To niesprawiedliwe - uważa fanka Kasia, która doświadczyła szykan. - Pogoni kibicuję od dziecka i nie czuję się gorsza od chłopaków. Na "dwunastce" zawsze śpiewałam i pomagałam drużynie. Jestem dyskryminowana ze względu na płeć.
Jerzy Połowniak
tak, malolaci tez sa dyskryminowani za plec . Tez mi sie wydaje ze redaktorzyna zaczerpnal wypowiedz prosto z interneru, co moze swiadczyc dodatkowy oczywiscie bledny komentarz, jakby byla dyskryminacja kobiet to by sie tam kilka nie znalazlo, a wiec nie chodzi o plec. jednno jest pewne kasia26 zostala gwiazda nie tylko internetu i tu jej kariera sie konczy...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 28/09/2006 00:47
P. Kasi gratuluje zablysniecia. Ja takze jestem osobiscie oburzona selekcja pani Kasiu! jestem zagorzala zwolenniczka umieszczenia pod zegarem siedzen dla niepelnosprawnych, stworzenie strefy dla niemowlat z bujanymi krzeselkami oraz wydzielenia miejsca dla karmiacych matek. Zalecam tez gratisowe race idealnie pasujace do damskiej torebki. Tylko zglosze to do jakze doinformowanych redaktorow. I pewnie tez zablysne i pewnie tez obetra oni moje lzy i dadza mi wsparcie.
Nie dajmy sie dyskryminowac pani Kasiu!!!!. Bo cholera jasna jeszcze tam nas nie bylo i jeszcze w to sie nie wpieprzylysmy z tymi naszymi durnymi babskimi wydumanymi pretensjami. Zalecam Tobie p. Kasiu- by nie poczula sie pani dyskryminowana- prace w kopalni, dzwiganie ciezarow, prace na budowie... A moze nie godzi sie pani ze swoja plcia, skoro na sile chce p. cos udowadniac?
PS. zaznaczam, ze pewna czesc jest ironiczna - w razie, gdyby ktos chcial blysnac niczym na onecie....
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
P. Kasi gratuluje zablysniecia. Ja takze jestem osobiscie oburzona selekcja pani Kasiu! jestem zagorzala zwolenniczka umieszczenia pod zegarem siedzen dla niepelnosprawnych, stworzenie strefy dla niemowlat z bujanymi krzeselkami oraz wydzielenia miejsca dla karmiacych matek. Zalecam tez gratisowe race idealnie pasujace do damskiej torebki. Tylko zglosze to do jakze doinformowanych redaktorow. I pewnie tez zablysne i pewnie tez obetra oni moje lzy i dadza mi wsparcie.
Nie dajmy sie dyskryminowac pani Kasiu!!!!. Bo cholera jasna jeszcze tam nas nie bylo i jeszcze w to sie nie wpieprzylysmy z tymi naszymi durnymi babskimi wydumanymi pretensjami. Zalecam Tobie p. Kasiu- by nie poczula sie pani dyskryminowana- prace w kopalni, dzwiganie ciezarow, prace na budowie... A moze nie godzi sie pani ze swoja plcia, skoro na sile chce p. cos udowadniac?
PS. zaznaczam, ze pewna czesc jest ironiczna - w razie, gdyby ktos chcial blysnac niczym na onecie....
Pozdro
Jeżeli chodzi o artykuł to wiele on nie może zmienić. Mam nadzieje, że selekcja będzie nadal, a ci co się z nią zgadzali będą się zgadzać i na odwrót niezależnie od tego czy przeczytają ten "artykuł"
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793623 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.