Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 02/11/2006 11:18
No to zapowiada się wprost przewspaniale. Nasz ukochany prezes nie zważając na to, że jego pomysł z brazylijską Pogonią idzie o kant dupy rozbić ciągnie to dalej. Do tego (znowuuuuu) powrót Panika, i co za tym idzie popisy techniczne nowych brazylijskich gwiazd, które mają zostać sprowadzone w miejsce tych co teraz grają.
Jedyny plus tego to to, że usunie sie wielu zbędnych brazylijczykó którzy nic nie grali.
plus tralke i labedzia
btw. moze kontener gwiazd ktory ma przybyc bedzie lepszy od tego ktory wroci do kraju kawy
ale pilkarzy sie przewinelo przez ostatnie pare lat ze ho ho
Ja bym ich pilkarzami nie nazywal, co najwyzej marnymi grajkami z brazyli szukajacy szczescia i kariery w egzotycznym dla nich kraju. Wiekszosc z obecnego skladu do wywalenia, powinni zostac nastepujacy pilkarze: Edi, Amaral, Lilo , Grosicki i na bramke powinien wrocic Bartek Fabiniak tu lista sie niestety konczy:/ marnie to wyglada
"Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi"
Ja zycze Fabiniakowi jednego.A niech mu wypali ten transfer do Kielc.Trafi do normalnego klubu gdzie moze sie rozwijac.Ciezko to mowic ale w obecnej Pogoni moze sobie tylko zniszczyc kariere
Prezes Pogoni Szczecin stwierdził, że sam podejmuje strategiczne dla klubu decyzje i nie jest ograniczany w tym zakresie przez Antoniego Ptaka. Pytany o to, czy trener Mariusz Kuras będzie jeszcze prowadził drużynę w styczniu - Waszak odpowiedział, że ma taką nadzieję, ale teraz nie ma jeszcze żadnej oficjalnej decyzji w tej sprawie.
Po co ten Waszak wogóle się odzywa? Przecież każdy wie, że jeśli chodzi o tego rodzaje decyzje w klubie, to od niego zależy tyle co nic. Tak to tylko gada, że to plotki. Ptak i tak zrobi po swojemu, a Waszak po raz kolejny wyjdzie na idiotę.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 7 listopada 2006, 13:00 [1 raz(y)]
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 22/11/2006 12:51
Mam wrazenie ze we wczorajszym meczu Portowcy nie grali w strojach Lotto. Moze ktos zauwazyl w jakich? Oznacza to chyba ze problemy z nowa umowa z Lotto wciaz trwaja.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 22/11/2006 13:05
Niestety ale ten klub jest już chyba tylko na papierze , Ptak spalił ziemię i tylko prawdziwe trzęsienie ziemi przywróciło by normalność ale Antka raczej to przerasta... Dawno takiego bagna nie było zarówno i na boisku i na trybunach . Gdzie była ta wczorajsza atmosferka towarzysząca meczom Pogoni z Lechem ? Czułem się jak na sparingu czy wewnętrznej gierce treningowej. Dobrze że ten sezon się skończył bo szkoda moich nerwów i mysle ze nie tylko moich .
Mam wrazenie ze we wczorajszym meczu Portowcy nie grali w strojach Lotto. Moze ktos zauwazyl w jakich? Oznacza to chyba ze problemy z nowa umowa z Lotto wciaz trwaja.
Z tego co widzialem to mieli stroje firmy "DiRoberto"
Niestety ale ten klub jest już chyba tylko na papierze , Ptak spalił ziemię i tylko prawdziwe trzęsienie ziemi przywróciło by normalność ale Antka raczej to przerasta... Dawno takiego bagna nie było zarówno i na boisku i na trybunach . Gdzie była ta wczorajsza atmosferka towarzysząca meczom Pogoni z Lechem ? Czułem się jak na sparingu czy wewnętrznej gierce treningowej. Dobrze że ten sezon się skończył bo szkoda moich nerwów i mysle ze nie tylko moich .
tez mialem wrazenie ze to sparing...w dodatku na stadionie Lecha. Dno pod kazdym wzgledem.2 liga czeka na nas
Z tego co widzialem to mieli stroje firmy "DiRoberto"
To ponoć taki odłam czy odpad po Lotto...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 22/11/2006 14:27
prawda jest taka ze od przyjscia Gondora prawdziwy duch Pogoni umieral. Na chwile ( w 2 lidze) cos sie ruszylo ale szybko okazalo sie ze moze byc tylko gorzej ostatnie 3 sezonyn to powolne umieranie naszej Pogoni, malo kto wytrzymal by taka nienormalna sytuacje jaka panuje w naszym klubie. Teraz smialo mozna mowic ze duch Pogoni umarl zostalo tylko "cialo" w dodatku czarne i czeka nas tylko droga w dol ... smutne ale parwdziwe ... ze szczytu na sam dol
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 22/11/2006 16:10
Właśnie! Chociaż ciężki jest czas...
W takich momentach powinnismy trzymać się razem, bez niepotrzebnych sporów. Chociaż ptaszysko zniszyło wiele rzeczy, nie zniszczy nigdy naszej miłości do Pogonii, szczecińskiej Pogonii! którą mamy w sercach!
Baranowski i pozostali pracownicy klubu kolejny raz dali do zrozumienia, że swoją pracę traktują jak kaprys. I po raz kolejny dali przykład, że w Pogoni nie dzieje się dobrze. Już nikt nawet nie próbuje ukrywać widocznych mankamentów.
skoro to kaprys to nikt ich tu nie trzyma..wypierdalać ze Szczecina..tak bedzie dobrze zarówno dla nich jak i dla nas..
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 22/11/2006 22:45
jak juz w innym temacie napisalem: A.P.jest jak Midas z tym ze tamten czego sie nie dotknal to zamienial w zloto a ten czego sie nie dotknie to zamienia w gowno...
btw. meble w pokoju wymieniam takze porzadkujac rupiecie wszelkie znalazlem stary bardzo plakat ŁKSu z lat swietnosci(robiony przed meczem z ManU) jeszcze zanim powyzej wymieniony osobnik wszystkiego nie spierdolil
jak juz w innym temacie napisalem: A.P.jest jak Midas z tym ze tamten czego sie nie dotknal to zamienial w zloto a ten czego sie nie dotknie to zamienia w gowno...
btw. meble w pokoju wymieniam takze porzadkujac rupiecie wszelkie znalazlem stary bardzo plakat ŁKSu z lat swietnosci(robiony przed meczem z ManU) jeszcze zanim powyzej wymieniony osobnik wszystkiego nie spierdolil
hehe z Trzeciakiem, Saganem, Wyparło i Kłosem?? też gdzieś chyba mam taki
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 22/11/2006 23:07
Piękny, zadaszony, nowoczesny stadion,na trybunach komplet 30 tysięcy kibiców, gra w Pucharach, w granatowo bordowych kompletach Umbro grają utalentowani młodzi piłkarze ... już niedługo zgłoszą się po nich największe kluby...
... tak pewnie sobie śni Antoni Ptak na brazylijskiej plaży
Mamy - jesień, szarą, brudną - taką samą jak stadion; nijaką jak drużyna, której nie ma; nieprzewidywalną jak zarząd klubu; pewną jak kibice, którzy wciąż przychodzą oglądać zgliszcza.
Odcinając się od wszelkich animozji - jak człowiek, który jakiś tam sukces w biznesie osiągnął, może traktować klub, któego jest właścicielem. Każdy chyba wie, że obecnie klub piłkarski to nic innego jak właśnie przedsiębiorstwo i tak powinno być traktowane - no chyba, że jest w likwidacji - ale o czymś takim należało by poinformować...
wielokrotnie zastanawiam się jak to jest możliwe w Kielcach, Bełchatowie - gratulację za Mistrza Jesieni - dlaczego gratuluję - bo w tym klubie pokazali, że polscy piłkarze potrafią grać w piłkę...
czy Szczecin to ziemia przeklęta ?
żal serce ściska - i niemoc - czy kiedyś u nas będzie normalnie ??
Dziwię się tylko sponsorom Pogoni - płacą za produkt, który nie reprezentuje żadnych wartości marketingowych...przecież mogli by wywrzeć presję na radośnie zarządzających...może to byłby jakiś sposób?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.