Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Groclin 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
...MKS...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:03
z dochodów za biletyi bysmy dotarli najwyzej do 3 ligi i kto by nas utrzymywał? miasto? hahaha może bosman by został w co wątpie jeżeli chcemy budować drużynę to bez sponsora nie mamy szans

AlterEgo
Kibic
Na forum od 8229 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:09
Dobry Człowieku ... I co z tego?
Ja wole zdrowy klub w 3 (4) lidze niz tego dziwolaga, ktorego probuje nam wcisnac p. Ptak!

Obrazek gif wstawiony na forum
...MKS...
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:16
heh ja też bym taki zdrowy klub chciał niezakażony ptasią grypą ale nie chcę tez żeby Pogoń pałętała się po 5 lidze

Bzik
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:17
Ja to w zasadzie nie rozumiem czym wy sie tak bulwersujecie.Przegralismy mecz-nie pierwszy i nie ostatni a juz glosy by Ptak sie wyniosl.Nie rozumiem tego.OK,bulwers ze jest tylu "bambusow" no ale co w naszym klubie jest "nie zdrowego" ? Ze wlasciciel ma brazylijska wizje druzyny ? Ptak ma prawo decydowac w jakim kierunku ma isc druzyna,przeciez to on wyklada na wszystko kase a nie kibice.Przeciez niektorzy z brazilierow nie sa tacy zli :P Naprawde nie wiem co wam tak strasznie brazilijczycy przeszkadzaja,naprawde 3/4 kibicow Pogońi to skrajni nacjonalisci ??? Teraz juz trudno znalezc pilkarzy pokroju Matlaka ktorzy utozsamiaja sie z barwami.Jak byli POlacy to jednosc z klubem byla wieksza ? Tralka czy Labedzki utozsamiali sie z Pogonia czy ze Szczecinem ? nie bardzo...W dzisiejszej pilce nie ma druzyn opartych na wychowankach,pogudzcie sie z tym,czasy Dymka,Moskalewicza czy nawet Walburga juz nie wroca.Nie bierzcie mnie za wielkiego fana Ptaka bo nim nie jestem ale wiem ,ze w polskiej pilce strasznie trudno o sponsora a my takiego,gorszego czy lepszego ale jadnek mamy.

avelyn
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:30

Cytat:  
pogoni to skrajni nacjonalisci

zal dupe scicka jak sie czyta takie teksty

sluchaj, na rynku pracy zatrudnia sie obca sile w kilku wypadkach:
- nie ma rak do pracy
- nowa sila robocza jest tansza
- ma zblizone lub lepsze kwalifikacje

dwa z ostatnich punkotw nie sa na pewno spelnione (bo to czy jest wielu uzdolonionych pilakrzy to trudno zbadac:D)
ptaczek mowil, ze koszty wzrosly? gdzie tu ekonomicznosc skoro zadnych profitow nie ma?
umiejetnosci tez za lepsze nie maja, niby brazilianeiros, ale technicznie to nic nie pokazali (ahh te boskie zwody ulubienca prezesika- Cruza)
---
jednak trzeba cos robic z Pogonia, ale nie w tym kierunku, przeciez gra w pierwszym polroczu, za ktora tak liczni placza, ze odeszla byla tak samo syfiasta :)

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:40

mundek napisał:  
... ja i moja jak Ty to nazywasz "ideologia" zostanie.

niestety...

mundek napisał:  
Czekam tylko kiedy sektor 12 odwazy sie zasugerowac prezesowi wyprowadzke

Sam zasugeruj!

mundek napisał:  
Niedowiarkom jeszce raz przypominam ze z budzetem 2 milonowym mozna utrzymac "zdrowy" klub w II lidze.

Najpierw miej te 2 miliony, a potem sie zastanow na co one wystarcza...

Kto nie pije ten donosi....
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:49

muniek napisał:  

mundek napisał:  

niestety...

mundek napisał:  

Sam zasugeruj!

mundek napisał:  
Niedowiarkom jeszce raz przypominam ze z budzetem 2 milonowym mozna utrzymac "zdrowy" klub w II lidze.

hehehe ;) czyżby kolejny któremu ptak odpowiada? hehe najwyraźniej tak:D

Pogoń To My!
byku
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:51
I co z tymi 2 milionami bedziemy druzyna typu Odra wodzislaw ktora co roku walczy o utrzymanie,poglebia sie w ligowej szarzyznie i nie ma zadnych szans na nawiazanie walki o wyzsze cele ? Jednak wole Ptaka z ktorym przynajmniej nadzieja jest,ze mozemy byc w czolowce :P juz nie wspominajac, ze te 2 miliony to tak latwo zdobyc, ze hej...

Zając-Pogodno
Kibic
Na forum od 7301 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 19:52

mundek napisał:  
- Ptak odejdzie, brazyliana odejdzie, wiekszosc kibicow odejdzie, ale ja i moja jak Ty to nazywasz "ideologia" zostanie
Ile jeszce wstydu bedziemy musieli sie najesc? Niedowiarkom jeszce raz przypominam ze z budzetem 2 milonowym mozna utrzymac "zdrowy" klub w II lidze. Niech "ideologia" wezmie gore nad "praktykami" owczesnych wladz. Bez tozsamosci nie da sie zbudowac niczego dobrego w Szczecinie.

Dobrze myślisz i piszesz tylko to nic nie zmieni. Musimy zacząć działać. Nie jest nas w koncu tak mało i razem możemy stworzyć wiele. Nie zapominajmy o słowach naszego nauczyciela śp Floriana " w klubie powinni grać wychowankowie ze Szczecina, potem zawodnicy z województwa a na końcu reszta".
Jeszcze raz powtarzam: Ptak ma tylko pieniądze i nic poza tym!

[/cytat]Bo inaczej pewnego razu obudzimy się z palcem w ...... i wtedy będzie za późno

Potwierdzam. Jedno serce, jeden klub, jedna miłość.

OLD BOYS POGODNO
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:00

Dejvi napisał:  

muniek napisał:  

mundek napisał:  

niestety...

mundek napisał:  

Sam zasugeruj!

mundek napisał:  

Nie poprostu jestem realista i nie gadam glupot ze za 2 miliony to bedzie git. Pogadac sobie przy swiatecznej wodce to kazdy potrafii gozej pozbierac nawet te dwie banki, zmontowac druzyne itp. Bajek nie pisze bo sa od tego lepsi

Kto nie pije ten donosi....
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:03

muniek napisał:  

Dejvi napisał:  

muniek napisał:  

mundek napisał:  

niestety...

mundek napisał:  

Sam zasugeruj!

mundek napisał:  

Nie poprostu jestem realista i nie gadam glupot ze za 2 miliony to bedzie git. Pogadac sobie przy swiatecznej wodce to kazdy potrafii gozej pozbierac nawet te dwie banki, zmontowac druzyne itp. Bajek nie pisze bo sa od tego lepsi

No przykład mamy Odra która zawsze miała takie grosze i sobie radziła a on nie musi zbierać bo i tak nie jest w stanie a jakiś sponsor się pewnie znajdzie z tymi chociaż 2milionami. Ale najpierw musi odejść ten idiota;)

Pogoń To My!
mundek
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:13
do byku:
I co z tymi 2 milionami bedziemy druzyna typu Odra wodzislaw - a czym rozni sie obecnie "nasza druzyna" od Odry, oprocz tego ze ptak wydaje 20 milionow (smiech na cala Polske za 20 milionow) a odra 2:]?

do muniek:

1. gdybys byl realistom to nie podniecalbys sie przed sezonem brazyliskimi zakupami Ptaka, a czekal spokojnie na efekty, ktore bdzis mamy
2."...niestety..." chlopie zawsze mozesz zrobic wiecej niz ja, nie tylko podniecac sie zakupami ptaka
3. nikomu nic nie bede sugerowal bo znam swoje miejsce w szeregu, w przeciwienstwie do Ciebie. a i tak jestem przekonany ze Twoja brazyliana predzej czy pozniej odjedzie do innego miasta. mam nadzieje ze ty razem z nia;). wtedy dopiero zacznie sie panika, bo dzis to jest jeszcze luzna dyskusja
4. te 2 milony juz sa, oswiecenii ludzie:) wyklada je miasto - z oplat targowych, bosman, inni mniejsi sponsorzy i c+. wychodzi nawet wiecej niz 2.
5. widze ze niektorzy bardzie przekladaja gre w pierwszej lidze nad normalizacje w naszym klubie. ja zawsze bylem wyznawca zasady "nic za wszelka cene", a juz na bank nie za cene szargania honorem klubu.
5. a epitety z wodkom sobie daroj

Pozdrawiam!

ja kocham Pogon
mundek
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:31
i jeszce do munka
"Bajek nie pisze bo sa od tego lepsi " - popis w pisaniu bajek to dales przed rozpoczeciem rundy. i chcialem jeszcze zapytac jak postepy w nauce portugalskiego?:) hehe
Pozdrawiam wszystkich fanow Amarala;)

ja kocham Pogon
Zając-Pogodno
Kibic
Na forum od 7301 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:32
Mniej piszmy a więcej róbmy.

Wesołych świąt.

OLD BOYS POGODNO
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:38

byku napisał:  
I co z tymi 2 milionami bedziemy druzyna typu Odra wodzislaw ktora co roku walczy o utrzymanie,poglebia sie w ligowej szarzyznie i nie ma zadnych szans na nawiazanie walki o wyzsze cele ? Jednak wole Ptaka z ktorym przynajmniej nadzieja jest,ze mozemy byc w czolowce :P juz nie wspominajac, ze te 2 miliony to tak latwo zdobyc, ze hej...

wiekszosc chyba by wolala zeby bylo tak jak w Wodzislawiu bo poziomy obu zespolow sa bardzo zblizone......pozdro

Szczecińska albo Zadna
byku
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 20:50
chodzilo o to ,ze u nas jest nadzieja przed kazdym sezonem ,ze bedzie lepiej a tam nawet nadzieji nie ma - male ale zawsze pocieszenie ;]

stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 21:03
Gdybyśmy grali składem z jesieni tylko wzmocnionym zawodnikami którzy teraz doszli to mogła by być ciekawa ekipa .. Napewno mocniejsza niż ta co jest teraz :
Peskovic - Matlak Julcimar Batata Michalski - Grzelak Amaral Kaźmierczak Lilo - Edi - Elton
Rezerwowi : Fabiniak , Magdoń , Tavares , Daniel , Milar , Łabędzki , Parzy , Wilhiam (czy jak to się tam pisze ..)

Co do piłkarzy którzy obecnie grają w Pogoni to myśle że : Neneca , Batata 8 (jak on jest gwiazdą czegokolwiek w jakiejkolwiek z lig w Brazylii to ja im współczuje) , Cleison (nie zaaklimatyzował się ) , Junior , Matheus , Valdir , Fabio , Fabinho, Junior , Wagner , Anderson - 11 zawodników na 16 sprowadzonych .. to chyba jakieś nie porozumienie ..

Bardzo słusznym było danie przez kibiców do zrozumienia co myślą o tym wszystkim . Patrząc na wymienionych zawodników nasuwa się jeden wniosek .. Sprawdzili się Ci nieco młodsi .. no i AMaral który miał być gwiazdą no i pokazuje to na boisku.

grzela07
Kibic
Na forum od 7256 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 21:11

stahu napisał:  
Gdybyśmy grali składem z jesieni tylko wzmocnionym zawodnikami którzy teraz doszli to mogła by być ciekawa ekipa .. Napewno mocniejsza niż ta co jest teraz :
Peskovic - Matlak Julcimar Batata Michalski - Grzelak Amaral Kaźmierczak Lilo - Edi - Elton
Rezerwowi : Fabiniak , Magdoń , Tavares , Daniel , Milar , Łabędzki , Parzy , Wilhiam (czy jak to się tam pisze ..)

Co do piłkarzy którzy obecnie grają w Pogoni to myśle że : Neneca , Batata 8 (jak on jest gwiazdą czegokolwiek w jakiejkolwiek z lig w Brazylii to ja im współczuje) , Cleison (nie zaaklimatyzował się ) , Junior , Matheus , Valdir , Fabio , Fabinho, Junior , Wagner , Anderson - 11 zawodników na 16 sprowadzonych .. to chyba jakieś nie porozumienie ..

Bardzo słusznym było danie przez kibiców do zrozumienia co myślą o tym wszystkim . Patrząc na wymienionych zawodników nasuwa się jeden wniosek .. Sprawdzili się Ci nieco młodsi .. no i AMaral który miał być gwiazdą no i pokazuje to na boisku.

JA sie z Tobą nie zgadzam. Valdir, Junior, Neneca, Mateus, Ze Roberto tez są ciekawi. Po za tym ja bym Batate 1 postawil na środku pomocy. No i jeszcze jedno..gdyby byl u nas Milar to by na 100% bral z Edim w ataku. Umial strzelac bramki i mimo wszystko teraz by sie przydal.

manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 21:14

Zając-Pogodno napisał:  
Mniej piszmy a więcej róbmy.

Wesołych świąt.

Ta madre slowa, nie wiem dlaczego ale podczas czytania twojego posta natchnela mnie mysl hasla, zdania ktore charakteryzowalo by naszych kibicow.. ;]

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 21:17
eee?
Czy oplaca sie klocic jak pojebani ? Pogon nas jednoczy, a nie na odwrot, prawda ?
niektorzy lubia ptaka - i niech tak zostanie ...
ale ze kurwa chodzi sie na 12 nie spiewac no ot juz kurwica sterzela lekko mowiac ...
ja tam chodze dla atmosfery jei dala ptaka / Brazylijczykow..
WIERZE W POGON ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802750 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005