Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:55
czy karny byl z dupy? wyraznie bylo widac ze zawodnik jest zahaczany noga

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Czarnie zagrali beznadziejnie, ale po bialych sie spodziewalem troche wiecej. Kazimierczak to wogole porazka. Jedynie podobala mi sie gra Amarala. Po pierwszej polowie wszyscy opadli z sil. Doping do polowy byl okej:] potem tylko piekielko cos dzialalo

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Panik grał na remis, a Serrao odpoczątku szykował się na atak. Ciekawe jakby to wyglądało gdyby Serrao został w Pogoni:)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

chrisxx napisał:  
Do 40 minuty jeszcze to jakoś wyglądało, a potem to tragedia. Przy rzucie rożnym chyba nikt do piłki nie skoczył! Przy pozostałych bramkach sędziowie zrobili swoje... Inna sprawa to taktyka, którą brazylijskie gwiazdki chyba szybko się od Panika nauczyli. 2 z przodu reszta w obronie...Cieniutko widzę tą gre...nie wykorzystaliśmy tego, że Amica zagrała słaby mecz.

zauwaz ze obrona grala na 30metrze ..
Amaral - widac ze mial przeszlosc, a niespdziewalem sie tylu po niego, rewelacja ..
Nanenca powinien wyjac chyba ta bramke z rogu ...
w nastepnym sezonie Pogon bedzie grala o pierwsza 3 jestem tego pewien w 99% ... reki nie dam ale cos tak mi sie zdaje ze jak beda angazowac w 100% sily oraz nie bede odpuszczac koncowek i zgraja sie to mzoe byc ciekawie ..
Do tych co lamentuja .. czego wy sie spodziewalisce ? ze w 1 meczu klepna Amice 5;0 ? .. troszke przesada chyba ..
Kazmierczak widac ze sie OPIERDALA ...

Podsumywujac ..
ZYRO KURWA, ZOLTA KURWA !

Jeszcze zostala sprawda dopingu ..
Cieszy ze tanczyl / rece caly stadion .. ja bym jeszcze proponowal "Caly stadion barwy w gore" ale to juz bedzie trzeba powiedziec Sandalowi, moze sie uda ..
Mlyn CHUJNIA jednym slowem jak na mnie ...
Spiew byl gorszy niz sedziowanie (?)
I wogle nieporozumieniem jest przerywanie piesni w srodku zeby pospiewac "Sedzia chuj" albo pogwizdac .... "A MY SWOJE !"
moznaby yliczyc na palcach 1reki ile osob spiewalo przez caly mecz .. (na mlynie niewiem jak gdzie indziej...)
spiewala prawa strona pewna ekipa + kolo gniazda i w gore kilka osob ..

eJay napisał:  
Panik po raz kolejny udowadnia, ze jest przypadkowym trenerem. Wystawia 1 napastnika do skladu i każe grać na remis od samego poczatku. Czysty idiotyzm. Pilkarze sa Bogu ducha winni, starali sie jako tako, ale taki Cleisson nie za wiele mogl pokazac skoro Bohumil P. postawil go na defensywnym pomocniku:/ Ciezko wskazac najlepszego pilkarza w naszych szeregach. Amica tez nie zagrala wielkiego meczu (do 40 minuty nie istniala). Ale byla zajebiscie skuteczna...

i tu sie zgodze w 99% bonajlepszym pilkarzem byl dla mnie Amaral ..

Ostatnio edytowany przez: Safe, 11 marca 2006, 21:03 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

eF^ napisał:  

- karny z dupy
- kartki z kosmosu
- gwizdanie nibyfauli
zalezy co rozumiesz pod pojeciem "zle" dla mnie sedziowanie stalo na miernym poziomie

Facet przesadzasz na sędziego zwalać i tak by było 3-0 będzie niestety coraz gorzej.

Pogoń To My!
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:56

Bosmaniak napisał:  
Tak pobieznie przyczytalem komentarze i musze powiedziec,ze wyniki sportowe w tej rundzie wisza mi jak nigdy,ale ciekaw jestem jak wygladala frekwencja.
Czy moglby ktos zdradzic ile wiary bylo??? tak na oko rzecz jasna

Około 14,571.

Podsumowując : Amaral - bdb mecz, Cleison - uważam że zagrał fatalnie , Cruz - słabiutko , Tavares - widziałem go w lepszej formie , Vladir - taki sobie , Batata 2 - taki sobie , Neneca - dobry mecz , Mateus - ładny strzał z wolnego , ogólnie średnio , Grzelak - troche poniżej swojego poziomu bdb ale wyróżniał się, Edi - najlepszy po Neneca i Amaralu , Elton - dobry był na początku później przygasł

ps prosze o wyrozumniałośc bo istnieje prawdopodobieństwo pomyłki przy rozpoznawaniu graczy

Bratan
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:00
Ef czyba troche przesadziłeś :]

Ostatnio edytowany przez: Bratan, 11 marca 2006, 21:06 [1 raz(y)]

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:01
wrzuccie na luz, nie napiasalem ze sedzia wypaczyl wynik, tylko jak wg. mnie sedziowal

Mateusz
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:06
Przez pierwsze 40 minut Pogoń grała dobrą piłkę.Kolejne minuty meczu - totalna żenada :/ Panik po raz kolejny pokazał jakim jest ''WSPANIAŁYM'' trenerem :/

P.s. Zmarzłem qrwa jak nigdy :D

Obrazek gif wstawiony na forum
Bratan
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:09
Wcale nie było wiadomo ze przegraja a jak już było dla kogoś wiadomo to chyba nie aż 3do0

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:10
"Ten zespół musi grać konsekwentnie w defensywie, bo z atakiem nie jest tak źle."

No widze znów nastawienie na obrone bedzie na treningach eek?

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:11
Ja powiem tyle meczu nie oceniam . Ale OPRAWA była WYJEBANA (brawo dla was chłopaki ) . Debiutowały nowe 3 flagi , Wykonanie bardzo dobre . tyle odemnie pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Kula
Kibic
Na forum od 7823 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:12
Na Początku nie było żle ! Ale Druga Połowa To Była Katastrofa....

teraz ZObaczymy co Ptak POwie :) !

PS
Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:13

Beton_Ziom napisał:  
Ja powiem tyle meczu nie oceniam . Ale OPRAWA była WYJEBANA (brawo dla was chłopaki ) . Debiutowały nowe 3 flagi , Wykonanie bardzo dobre . tyle odemnie pozdrawiam

Ale jednak brakowało tej pirotechniki:)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Wg portali sportowych bylo 15 tys i tak chyba bylo.

www.sectorshop.net
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Bratan napisał:  
Wcale nie było wiadomo ze przegraja a jak już było dla kogoś wiadomo to chyba nie aż 3do0

Ja byłem pewny na 100% że przegrają i wiedziałem, że będzie 0-3 (mówiłem taki wynik przed meczem)

Pozdro.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:14
no i przegraliśmy stało sie ale jestem zły wielkie gwiazdy brazylijskie .Brawo dla Panika wystawia grzelaka na napadzie i poco były te głupie zapowiedzi że walczymy o mistrzostwo polski ,europejskie puchary a taka prawda jest że będziemy jedynie walczyć o utrzymanie sie

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Boberek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:14
ja az do rozpoczecia meczu ludzilem sie ze jakos to bedzie ale niestety z minuty na minute moje zludzenia gasly...

Najgorsze w tym wszystkim jest chyba to ze Amica miala bardzo prosta taktyke,czekac spokojnie na bledy Pogoni ktore bylo wiadomo ze prdedzej czy pozniej sie zdarza. i mimo ze sedziowanie pozostawailo wiele do zyczenia jak to zawsze bywa kiedy sedziuje Zyro to pretensje mozemy miec tylko do siebie ,przeciez nie mozna osiagnac wyniku nie stwarzajac zadnej dogodnej sytuacji -choc ta sytuacje z nieuznana bramka Ediego chetnie bym obejrzal jeszcze raz do gdybysmy prowadzili 1-0 roznie moglo by sie to spotkanie ulozyc ale tak gdybac to bysmy mogli i mogli.
oceniajac poszczegolnych zawodnikow to pozytywnie mozna ocenic tylko Amarala i Ediego no i moze troszke na wyrost Nenece ktorzy wyrozniali sie na tle slabizny reszty naszych grajkow.

poczekam jeszcze na mecz z Gornikiem za tydzien ale generalnie to juz sie boje tego co bedzie za dwa tygodnie w meczu z Wisla oby nie bylo kolejnego niehlubnego rekordu.

jedyny pozytyw to murawa ,frekwencja i horeo na poczatku meczu ...

P.S juz dawno mnie tak nie wypizgalo na meczu jak dzis....
co z tym chlopaczkiem co sie chyba spier... z plotu :>????

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Paweł85
Kibic
Na forum od 7282 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:16
Bardzo dobrze, jeśli nie zajeb... zagral Amaral... spodziewalem się pilkarza "gwiazdeczki" typu Adriano, ale zaskoczyl mnie pozytywnie. Po pierwszym meczu moim zdaniem ma szanse zostać "Makelele" Polskiej ligi :D. Cleison slabiutko, dwa, trzy razy szarpnąl jakąś akcję i na tym koniec. Neneca moim zdaniem slabiutki i cieszylbym się, jakby w następnym meczu zagral Pesković. Ogólnie przyzwoita gra do okolo 40minuty, a później slabiutko... i jedno mnie zastanawialo, dlaczego oni non stop grali w poprzek boiska, a nie do przodu??
Co bym zmienil w następnym meczu? Proponowalbym następujący sklad: Pesković- Valdir, Batata II, JULICMAR, Matheus- Mineiro, Cleison, Amaral, Grzelak- Edi, Elton(Wagner)

szoterol
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:19
On Chyba Na Głowe poleciał... :/ szkoda go i tez nie rozumiem debili ktorzy jeszcze zucali sniezkami w tamtą stronę....

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815271 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005