Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:55
Czarnie zagrali beznadziejnie, ale po bialych sie spodziewalem troche wiecej. Kazimierczak to wogole porazka. Jedynie podobala mi sie gra Amarala. Po pierwszej polowie wszyscy opadli z sil. Doping do polowy byl okej potem tylko piekielko cos dzialalo
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:55
Panik grał na remis, a Serrao odpoczątku szykował się na atak. Ciekawe jakby to wyglądało gdyby Serrao został w Pogoni
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
zauwaz ze obrona grala na 30metrze ..
Amaral - widac ze mial przeszlosc, a niespdziewalem sie tylu po niego, rewelacja ..
Nanenca powinien wyjac chyba ta bramke z rogu ...
w nastepnym sezonie Pogon bedzie grala o pierwsza 3 jestem tego pewien w 99% ... reki nie dam ale cos tak mi sie zdaje ze jak beda angazowac w 100% sily oraz nie bede odpuszczac koncowek i zgraja sie to mzoe byc ciekawie ..
Do tych co lamentuja .. czego wy sie spodziewalisce ? ze w 1 meczu klepna Amice 5;0 ? .. troszke przesada chyba ..
Kazmierczak widac ze sie OPIERDALA ...
Podsumywujac .. ZYRO KURWA, ZOLTA KURWA !
Jeszcze zostala sprawda dopingu ..
Cieszy ze tanczyl / rece caly stadion .. ja bym jeszcze proponowal "Caly stadion barwy w gore" ale to juz bedzie trzeba powiedziec Sandalowi, moze sie uda ..
Mlyn CHUJNIA jednym slowem jak na mnie ...
Spiew byl gorszy niz sedziowanie (?)
I wogle nieporozumieniem jest przerywanie piesni w srodku zeby pospiewac "Sedzia chuj" albo pogwizdac .... "A MY SWOJE !"
moznaby yliczyc na palcach 1reki ile osob spiewalo przez caly mecz .. (na mlynie niewiem jak gdzie indziej...)
spiewala prawa strona pewna ekipa + kolo gniazda i w gore kilka osob ..
i tu sie zgodze w 99% bonajlepszym pilkarzem byl dla mnie Amaral ..
Ostatnio edytowany przez: Safe, 11 marca 2006, 21:03 [1 raz(y)]
Podsumowując : Amaral - bdb mecz, Cleison - uważam że zagrał fatalnie , Cruz - słabiutko , Tavares - widziałem go w lepszej formie , Vladir - taki sobie , Batata 2 - taki sobie , Neneca - dobry mecz , Mateus - ładny strzał z wolnego , ogólnie średnio , Grzelak - troche poniżej swojego poziomu bdb ale wyróżniał się, Edi - najlepszy po Neneca i Amaralu , Elton - dobry był na początku później przygasł
ps prosze o wyrozumniałośc bo istnieje prawdopodobieństwo pomyłki przy rozpoznawaniu graczy
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:06
Przez pierwsze 40 minut Pogoń grała dobrą piłkę.Kolejne minuty meczu - totalna żenada :/ Panik po raz kolejny pokazał jakim jest ''WSPANIAŁYM'' trenerem :/
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:11
Ja powiem tyle meczu nie oceniam . Ale OPRAWA była WYJEBANA (brawo dla was chłopaki ) . Debiutowały nowe 3 flagi , Wykonanie bardzo dobre . tyle odemnie pozdrawiam
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:14
no i przegraliśmy stało sie ale jestem zły wielkie gwiazdy brazylijskie .Brawo dla Panika wystawia grzelaka na napadzie i poco były te głupie zapowiedzi że walczymy o mistrzostwo polski ,europejskie puchary a taka prawda jest że będziemy jedynie walczyć o utrzymanie sie
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:14
ja az do rozpoczecia meczu ludzilem sie ze jakos to bedzie ale niestety z minuty na minute moje zludzenia gasly...
Najgorsze w tym wszystkim jest chyba to ze Amica miala bardzo prosta taktyke,czekac spokojnie na bledy Pogoni ktore bylo wiadomo ze prdedzej czy pozniej sie zdarza. i mimo ze sedziowanie pozostawailo wiele do zyczenia jak to zawsze bywa kiedy sedziuje Zyro to pretensje mozemy miec tylko do siebie ,przeciez nie mozna osiagnac wyniku nie stwarzajac zadnej dogodnej sytuacji -choc ta sytuacje z nieuznana bramka Ediego chetnie bym obejrzal jeszcze raz do gdybysmy prowadzili 1-0 roznie moglo by sie to spotkanie ulozyc ale tak gdybac to bysmy mogli i mogli.
oceniajac poszczegolnych zawodnikow to pozytywnie mozna ocenic tylko Amarala i Ediego no i moze troszke na wyrost Nenece ktorzy wyrozniali sie na tle slabizny reszty naszych grajkow.
poczekam jeszcze na mecz z Gornikiem za tydzien ale generalnie to juz sie boje tego co bedzie za dwa tygodnie w meczu z Wisla oby nie bylo kolejnego niehlubnego rekordu.
jedyny pozytyw to murawa ,frekwencja i horeo na poczatku meczu ...
P.S juz dawno mnie tak nie wypizgalo na meczu jak dzis....
co z tym chlopaczkiem co sie chyba spier... z plotu :>?
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:16
Bardzo dobrze, jeśli nie zajeb... zagral Amaral... spodziewalem się pilkarza "gwiazdeczki" typu Adriano, ale zaskoczyl mnie pozytywnie. Po pierwszym meczu moim zdaniem ma szanse zostać "Makelele" Polskiej ligi . Cleison slabiutko, dwa, trzy razy szarpnąl jakąś akcję i na tym koniec. Neneca moim zdaniem slabiutki i cieszylbym się, jakby w następnym meczu zagral Pesković. Ogólnie przyzwoita gra do okolo 40minuty, a później slabiutko... i jedno mnie zastanawialo, dlaczego oni non stop grali w poprzek boiska, a nie do przodu??
Co bym zmienil w następnym meczu? Proponowalbym następujący sklad: Pesković- Valdir, Batata II, JULICMAR, Matheus- Mineiro, Cleison, Amaral, Grzelak- Edi, Elton(Wagner)
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 21:19
On Chyba Na Głowe poleciał... :/ szkoda go i tez nie rozumiem debili ktorzy jeszcze zucali sniezkami w tamtą stronę....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815271 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.