Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 13:51

RAFek napisał:  

trib napisał:  

RAFek ale na Lechu murawe tez wymieniali;) zaczeli jakos podobnie jak u nas, ale u nich juz murawa dawno jest a u nas robota daleko w polu. w Poznaniu plyte robili chyba 3 tygodnie jak dobrze pamietam. i tam im pogoda nie przeszkadzala.
a jakby sie uparli i byli taka "firma" jak ZA to by im pogoda przeszkadzala nawet w laniu betonu i spawaniu;) bo u nas wszyscy i wszystko jest winne tylko nie oni.

W Poznaniu murawę robili zaraz po meczu z nami, więc styczniowe mrozy w niczym układającym nie przeszkodziły. Gdyby zrobili ją wówczas u nas, też by nie mieli problemów z mrozem.

no tak. ja rozumiem o co Ci chodzi i masz racje. mi chodzilo o to ze u nas murawe tez jakos w tym terminie zaczeli robic jak na Lechu tylko ze u nich byla kompetentna firma ktora wyrobila sie w terminie a u nas ZA sie obija od poczatku prac. gdyby sie postarali tak jak w Poznaniu to bysmy tez juz dawno mieli trawke ladna na stadionie a tak to gowno mamy...
piszecie ze wczoraj tak dlugo sie swiatla palily, popoludniu ide na stadion i jestem ciekawy jak tam postepy od wczoraj:P

100% PD
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 15:37

trib napisał:  

RAFek napisał:  

trib napisał:  

RAFek ale na Lechu murawe tez wymieniali;) zaczeli jakos podobnie jak u nas, ale u nich juz murawa dawno jest a u nas robota daleko w polu. w Poznaniu plyte robili chyba 3 tygodnie jak dobrze pamietam. i tam im pogoda nie przeszkadzala.
a jakby sie uparli i byli taka "firma" jak ZA to by im pogoda przeszkadzala nawet w laniu betonu i spawaniu;) bo u nas wszyscy i wszystko jest winne tylko nie oni.

W Poznaniu murawę robili zaraz po meczu z nami, więc styczniowe mrozy w niczym układającym nie przeszkodziły. Gdyby zrobili ją wówczas u nas, też by nie mieli problemów z mrozem.

no tak. ja rozumiem o co Ci chodzi i masz racje. mi chodzilo o to ze u nas murawe tez jakos w tym terminie zaczeli robic jak na Lechu tylko ze u nich byla kompetentna firma ktora wyrobila sie w terminie a u nas ZA sie obija od poczatku prac. gdyby sie postarali tak jak w Poznaniu to bysmy tez juz dawno mieli trawke ladna na stadionie a tak to gowno mamy...
piszecie ze wczoraj tak dlugo sie swiatla palily, popoludniu ide na stadion i jestem ciekawy jak tam postepy od wczoraj:P

jak wrocisz to opisz wrazenia bo tez mialem dzis isc ale mam kilka spraw do zrobienia w domu

kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 18:33
Moze by ktoś napisał co nowego na stadionie czy już układają tą trawke,bo jak nie to może być problem żeby na mecz z Wisłą się wyrobili

chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 19:37
Mnie bardzo interesuje co oni robią na stadionie jeszcze o 19.30 światło sie pali ,może ktoś wie ??

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 19:58
zdjecia juz sa u JuNa:)
na murawie jak bylem o 16:30 to nowa warstwe ziemi sypali...z reszta zobaczycie na fotach:) jak zwykle wiecej osob bylo na trybunach niz pracujacych na murawie

100% PD
crisone79
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 20:41
byłem dzisiaj na stadionie o koło godziny 15. w tym czasie na murawie nie było nikogo z "pracowników" po 10 minutach przechodził jakis many i zapytałem go gdzie wszyscy okazało sie ze sa na obiedzie... na moje pytanie kiedy maja zamiar kłas trawe powiedział ze najwczesniej w srode bo dopiero wtedy ma zostac przywiezion... zdziwiony zapytałem go dlaczego dopiero w srode przeciez miała byc w poprzedni wtorek... na to on odpowiedział... przecież ona jedzie do nas z Holandii no coment CZESKI FILM

Pogoń TYLKO Szczecińska
maluch69
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 21:06
Chyba niosa ta trawe, albo przez Brazylie ja wioza:P

miejsce na Twoja reklame.
chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 21:35
Oni tą trawe to chyba budaprenem przykleją żeby na 7 Marca się wyrobić :-/

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 21:35
Wrocilem dopiero co ze stadionu i jeszcze robia a dokladnie to klada jakas biala folie na usypana ziemie ale po co to to nie wiem.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 21:40

trib napisał:  
zdjecia juz sa u JuNa:)
na murawie jak bylem o 16:30 to nowa warstwe ziemi sypali...z reszta zobaczycie na fotach:) jak zwykle wiecej osob bylo na trybunach niz pracujacych na murawie

prawda wiecej osob przygladalo sie tej pracy z trybun niz robotnikow ktozy ja robili.Tez bylem w tym czasie z kolesiem na stadionie 2 wywrotki wysypywaly piasek 2 robotnikow cos tam sciemnialo z lopata a spychac rozmieszczal ziemie.

Obrazek gif wstawiony na forum
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 22:08
tak jak wczoraj o tej porze swiatła sie pala :D

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 23:22
Czyli co teraz sie do roboty wzieli? 23.30 a oni zapierniczają na stadionie eh... jutro tam jade i zobacze co tam jest grane.

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 23:38

chicago napisał:  
Czyli co teraz sie do roboty wzieli? 23.30 a oni zapierniczają na stadionie eh... jutro tam jade i zobacze co tam jest grane.

tez tam jutro bede..... juz mnie to zaczyna wyprowadzac z rownowagi :[

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 01:31

Valdes napisał:  

chicago napisał:  

tez tam jutro bede..... juz mnie to zaczyna wyprowadzac z rownowagi :[

tak jak mowilem mieszkam 200m od stadionu to wpadne i lukne i znowu opisze sytuacje co sie zmienilo oczywiscie jesli nie wyprzedzi Mnie Trib:)

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 09:13

Zbylu napisał:  
tak jak mowilem mieszkam 200m od stadionu to wpadne i lukne i znowu opisze sytuacje co sie zmienilo oczywiscie jesli nie wyprzedzi Mnie Trib:)

trib ma wolne do poniedzialku;) takze to jest Twoja chwila prawdy;)

100% PD
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 09:55
Wczoraj doszło do spotkania przedstawicieli miasta z "Zieloną Architekturą", która prowadzi prace na stadionie Pogoni.
Na początku przyszłego tygodnia zapadnie ostateczna decyzja, co do rozegrania pierwszych meczów rundy wiosennej na obiekcie im. Floriana Krygiera. Z kierownikiem robót spotkał się też prezes Pogoni.
- Firma twierdzi, że chyba zdążymy - mówi Zbigniew Koźmiński. - Oznacza to, że nadal nie wiemy, czy murawa będzie gotowa na 7 marca, czyli do dnia meczu z Zagłębiem. Poprosiliśmy zatem Zieloną Architekturę o opinię na piśmie.
Pismo to zostanie następnie skierowane do miasta, które ma dać odpowiedź, czy w przypadku zakończenia robót pozwoli piłkarzom grać na świeżo ułożonej murawie.
Szansa na zakończenie prac nadal bowiem istnieje. We wtorek ma przyjechać pierwszy transport trway z Holandii. Tego samego dnia najprawdopodobniej rozpocznie się jej układanie. Już w poniedziałek należy spodziewać się konkretnych decyzji.
- Tego dnia musimy już wiedzieć, co robić - kończy Koźmiński. Źródło: Głos Szczeciński

kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 12:14
Firma twierdzi, że chyba zdążymy - mówi Zbigniew Koźmiński. Już nie wiem z kogo się śmiać czy z tej niby firmy z Wawy czy z naszego prezesika do meczu z Zagłębiem zostało 10 dni trawa w najlepsze rośnie jeszcze w Holandi a ten pierdzieli coś że może zdążą

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 12:17
Ja sie na tym nie znam ale... cos mi sie nie chce wierzyc, ze trawa moze sie zakorzenic w 7 dni... Czy to jest mozliwe??

Ps. Nawet jak jakims cudem to sie uda, to cxos mam rpzeczucie, ze po pierwsyzm emczu trawa bedzie do wymioany... bo zostanie wyniesiona przez pilkrzay... i co wtedy??? Koszt nowej trawy pokryje ZA??? czy miasto???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 14:14

trib napisał:  

Zbylu napisał:  

trib ma wolne do poniedzialku;) takze to jest Twoja chwila prawdy;)

nie ma co juz opisywac teraz czekaja na trawe i beda ja ukladac wiec nie niewiele sie wydazy:)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 14:59

PogonFan napisał:  
Ja sie na tym nie znam ale... cos mi sie nie chce wierzyc, ze trawa moze sie zakorzenic w 7 dni... Czy to jest mozliwe??

Ps. Nawet jak jakims cudem to sie uda, to cxos mam rpzeczucie, ze po pierwsyzm emczu trawa bedzie do wymioany... bo zostanie wyniesiona przez pilkrzay... i co wtedy??? Koszt nowej trawy pokryje ZA??? czy miasto???

z tego co sie orientuje sa roznego rodzaju srodki do szybkiego ukorzenienia trawy, cos takiego ze mozna ``ja`` oszukac,tylko niewiem czy tego uzyja i czy to nie jest szkodliwe ale chyba nie,zakazane tez raczej nie a kiedys o tym wspominali.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815259 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005