no tak. ja rozumiem o co Ci chodzi i masz racje. mi chodzilo o to ze u nas murawe tez jakos w tym terminie zaczeli robic jak na Lechu tylko ze u nich byla kompetentna firma ktora wyrobila sie w terminie a u nas ZA sie obija od poczatku prac. gdyby sie postarali tak jak w Poznaniu to bysmy tez juz dawno mieli trawke ladna na stadionie a tak to gowno mamy...
piszecie ze wczoraj tak dlugo sie swiatla palily, popoludniu ide na stadion i jestem ciekawy jak tam postepy od wczoraj
RAFek ale na Lechu murawe tez wymieniali zaczeli jakos podobnie jak u nas, ale u nich juz murawa dawno jest a u nas robota daleko w polu. w Poznaniu plyte robili chyba 3 tygodnie jak dobrze pamietam. i tam im pogoda nie przeszkadzala.
a jakby sie uparli i byli taka "firma" jak ZA to by im pogoda przeszkadzala nawet w laniu betonu i spawaniu bo u nas wszyscy i wszystko jest winne tylko nie oni.
W Poznaniu murawę robili zaraz po meczu z nami, więc styczniowe mrozy w niczym układającym nie przeszkodziły. Gdyby zrobili ją wówczas u nas, też by nie mieli problemów z mrozem.
no tak. ja rozumiem o co Ci chodzi i masz racje. mi chodzilo o to ze u nas murawe tez jakos w tym terminie zaczeli robic jak na Lechu tylko ze u nich byla kompetentna firma ktora wyrobila sie w terminie a u nas ZA sie obija od poczatku prac. gdyby sie postarali tak jak w Poznaniu to bysmy tez juz dawno mieli trawke ladna na stadionie a tak to gowno mamy...
piszecie ze wczoraj tak dlugo sie swiatla palily, popoludniu ide na stadion i jestem ciekawy jak tam postepy od wczoraj
jak wrocisz to opisz wrazenia bo tez mialem dzis isc ale mam kilka spraw do zrobienia w domu
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 19:58
zdjecia juz sa u JuNa
na murawie jak bylem o 16:30 to nowa warstwe ziemi sypali...z reszta zobaczycie na fotach jak zwykle wiecej osob bylo na trybunach niz pracujacych na murawie
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 24/02/2006 20:41
byłem dzisiaj na stadionie o koło godziny 15. w tym czasie na murawie nie było nikogo z "pracowników" po 10 minutach przechodził jakis many i zapytałem go gdzie wszyscy okazało sie ze sa na obiedzie... na moje pytanie kiedy maja zamiar kłas trawe powiedział ze najwczesniej w srode bo dopiero wtedy ma zostac przywiezion... zdziwiony zapytałem go dlaczego dopiero w srode przeciez miała byc w poprzedni wtorek... na to on odpowiedział... przecież ona jedzie do nas z Holandii no coment CZESKI FILM
zdjecia juz sa u JuNa
na murawie jak bylem o 16:30 to nowa warstwe ziemi sypali...z reszta zobaczycie na fotach jak zwykle wiecej osob bylo na trybunach niz pracujacych na murawie
prawda wiecej osob przygladalo sie tej pracy z trybun niz robotnikow ktozy ja robili.Tez bylem w tym czasie z kolesiem na stadionie 2 wywrotki wysypywaly piasek 2 robotnikow cos tam sciemnialo z lopata a spychac rozmieszczal ziemie.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 09:55
Wczoraj doszło do spotkania przedstawicieli miasta z "Zieloną Architekturą", która prowadzi prace na stadionie Pogoni.
Na początku przyszłego tygodnia zapadnie ostateczna decyzja, co do rozegrania pierwszych meczów rundy wiosennej na obiekcie im. Floriana Krygiera. Z kierownikiem robót spotkał się też prezes Pogoni.
- Firma twierdzi, że chyba zdążymy - mówi Zbigniew Koźmiński. - Oznacza to, że nadal nie wiemy, czy murawa będzie gotowa na 7 marca, czyli do dnia meczu z Zagłębiem. Poprosiliśmy zatem Zieloną Architekturę o opinię na piśmie.
Pismo to zostanie następnie skierowane do miasta, które ma dać odpowiedź, czy w przypadku zakończenia robót pozwoli piłkarzom grać na świeżo ułożonej murawie.
Szansa na zakończenie prac nadal bowiem istnieje. We wtorek ma przyjechać pierwszy transport trway z Holandii. Tego samego dnia najprawdopodobniej rozpocznie się jej układanie. Już w poniedziałek należy spodziewać się konkretnych decyzji.
- Tego dnia musimy już wiedzieć, co robić - kończy Koźmiński. Źródło: Głos Szczeciński
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 25/02/2006 12:14
Firma twierdzi, że chyba zdążymy - mówi Zbigniew Koźmiński. Już nie wiem z kogo się śmiać czy z tej niby firmy z Wawy czy z naszego prezesika do meczu z Zagłębiem zostało 10 dni trawa w najlepsze rośnie jeszcze w Holandi a ten pierdzieli coś że może zdążą
Ps. Nawet jak jakims cudem to sie uda, to cxos mam rpzeczucie, ze po pierwsyzm emczu trawa bedzie do wymioany... bo zostanie wyniesiona przez pilkrzay... i co wtedy Koszt nowej trawy pokryje ZA czy miasto
Ja sie na tym nie znam ale... cos mi sie nie chce wierzyc, ze trawa moze sie zakorzenic w 7 dni... Czy to jest mozliwe??
Ps. Nawet jak jakims cudem to sie uda, to cxos mam rpzeczucie, ze po pierwsyzm emczu trawa bedzie do wymioany... bo zostanie wyniesiona przez pilkrzay... i co wtedy Koszt nowej trawy pokryje ZA czy miasto
z tego co sie orientuje sa roznego rodzaju srodki do szybkiego ukorzenienia trawy, cos takiego ze mozna ``ja`` oszukac,tylko niewiem czy tego uzyja i czy to nie jest szkodliwe ale chyba nie,zakazane tez raczej nie a kiedys o tym wspominali.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815259 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.