Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Leśny Dziadek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:10

Ziemiak napisał:  
Gdzie ty wczoraj na Legii oprawe widziałeś ? :D:D

wczoraj nie bylo... ale w tamtej rundzie byly co mecz, ale byl przynajmiej rorganizowany, glosny doping

HERRING POWER
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:12
Dobrze powiedział jeden z komentatorów ligi+, że tak naprawdę to Ptak wygonił kibiców ze stadionu ..

Cała Polska widzi, że pomysł z brazylijskim zaciągniem jest chybiony tylko nie nasz prezesik.

Przy okazji, byli gracze Pogoni w tej kolejce :

- Moskalewicz (Arka Gdynia) - ładna bramka
- Ława (Arka Gdynia) - bardzo ładna bramka
- Parzy (Wisła Płock) - ładna bramka (niesłusznie nieuznana)

Ostatnio edytowany przez: eF^, 10 marca 2007, 21:23 [3 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:15

D.A.W napisał:  

Ziemiak napisał:  
Gdzie ty wczoraj na Legii oprawe widziałeś ? :D:D

wczoraj nie bylo... ale w tamtej rundzie byly co mecz, ale byl przynajmiej rorganizowany, glosny doping

A unas nigdy tego nie było, taa...

Słabo ogarniasz te sprawy, wiec sie nie wypowiadaj.

Z daleka nie będzie widać.
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:20

Cytat:  
Gdy Pogoń zaczęła łapać rytm gry, gdy pod bramką „górników” dochodziło do coraz groźniejszych spięć, w 51 minucie grupa „kibiców” zaczęła rzucać na boisko zapalone race, co spowodowało przerwanie zawodów przez sędziego Mikołajewskiego. Należy tylko ubolewać z powodu kolejnych, nie mających nic wspólnego ze sportem zachowań w wydaniu młodych ludzi traktujących stadion jako miejsce do wyładowania agresji. Klub zostanie ukarany, grube pieniądze zamiast przeznaczyć na przykład na szkolenie młodzieży trzeba będzie zapłacić tytułem kar. Po prostu szkoda słów !

Cytat z Ofi!

Przepraszam może nie jestem w temacie ale gdzie tu się szkoli młodych piłkarzy?

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:21

oczko82 napisał:  
Albo jesteście tak zapatrzeni w to co mówi zarząd ( w te obietnice co rundę ) albo jesteście bandą tanich sprzedajnych ku...!

Przepraszam że się wtrące ale możesz sprecyzować słowo "Jesteście"???
Wytułmacz mi kiedy jest się "sprzedajną k..."To mnie najbardziej interesuje!
Bo jeśli masz pojęcie "sprzedajności" to wiesz że to mocne słowo i niektórzy nie łączą tego tylko ze sprawą Twojego wynaturzenia także sprecyzuj jak możesz.

No One Like Us....We don't Care...
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:24

Cytat:  

w Brazyli :D

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
G.
*zablokowany
Na forum od 7030 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:35

pinki15 napisał:  

Cytat:  
Gdy Pogoń zaczęła łapać rytm gry, gdy pod bramką „górników” dochodziło do coraz groźniejszych spięć, w 51 minucie grupa „kibiców” zaczęła rzucać na boisko zapalone race, co spowodowało przerwanie zawodów przez sędziego Mikołajewskiego. Należy tylko ubolewać z powodu kolejnych, nie mających nic wspólnego ze sportem zachowań w wydaniu młodych ludzi traktujących stadion jako miejsce do wyładowania agresji. Klub zostanie ukarany, grube pieniądze zamiast przeznaczyć na przykład na szkolenie młodzieży trzeba będzie zapłacić tytułem kar. Po prostu szkoda słów !

Cytat z Ofi!

Poprostu żałosne... Szkolenie młodych piłkarzy? Gdzie? Na Boisku piaskowym z masą szkła i innych gównien, tam szkolicie młodych Pogoniarzy? Co do meczu - Grali lepiej niż w meczu z Łódzkim Klubem Sportowym ale zawsze pozostaje niedosyt... Race hmmm... nie ma już chyba innego wyjścia , Ci ludzi poprostu nie rozumieją niektórych spraw i żaden z nas tego niestety nie zmieni , Akcje na Vipaach - myśle ,że to była lekka przesada ponieważ siedzą tam też zwykli ludzi nie mający nic wspólnego z chorą polityką Klubu , młode dzieci i... Pani Doda :D No ale było , trudno . Pozdrawiam ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:36

D.A.W napisał:  

a ty jestes tak slepy, ze nie mozesz nawet poprawnie odczytac mojego postu... czy ja cos pisalem o ptaku? nie i nie bede komentowac jego dzialan, bo to co on robi to kazdy widzi... wkurwia mnie tylko, ze piszecie ze ptaka macie w dupie licza sie barwy i tradycje a gowno robicie zeby je podtrzymac... umiecie tylko narzekac!

Niedawno lecial mecz Lecha...wczoraj Legii...az serce sie kraja jak patrzy jak kibice tam sie bawia, jakie sa tam oprawy...ale tu oczywiscie musi pozostac szczecinska rzeczywistosc

Przypomnij sobie, że cyt:"szczecińska rzeczywistość" była kiedyś wzorem dla reszty Polski!

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:42

pinki15 napisał:  

"Zapomnieli" dopisać, że chodzi o brazylijską młodzież.

Ale ta propaganda pracuje pełną parą. Kolejnego meczu nie udało się wygrać, to teraz zwalają winę na kibiców. Żałosne...

P.S. Dzięki tym racom i karze za nie, do Polski przyjedzie 1/5 brazylijczyka mniej w najbliższym oknie transferowym ;)

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 10 marca 2007, 21:52 [2 raz(y)]

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:44
cyt z ofi..Po wznowieniu gry piłkarze Pogoni z trudem próbowali złapać właściwy rytm i tylko szczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że w bramce „górników” piłka nie wylądowała po strzałach Ediego czy Celebana.

O kor... wzruszylem sie.Czarne nie strzelilo gola przez min przerwy wq grze ojejku..Kto k.. pisze te bzdury na ofi bo sie rzygac cchce

,,Vi är överallt,,- POGON
Maly09
Kibic
Na forum od 8596 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:50

Rychu napisał:  

Maly09 napisał:  
Co do meczu , z mojego pkt widzenie , mecz byl slaby , bylo kilka przeblyskow w grze Pogoni , ale to za malo aby wygrac nawet ze slabym Górnikiem .Powiem tez ze nie moge zrozumiec dlaczego Panik , woli w obronie zawodnika z 2 niz Julcimara .

Ten z numerem 2 grał nawet dobrze. Ale tylko dlatego że cała druzyna była słaba.

w sumie masz racje 90% podanń trafiała albo na aut , albo do przeciwnika .A kunsz techniki pokazał pod koniec meczu wywracajac Sie o własne nogi :)

Alain85 - tu troche przesadziłem z tym trenerem , w sumie po meczu kłóciłem sie ze znajomym. i z tad w glowie mi został ten panik
a co do tego ze widac ze jestem prawdziym kibicem Pogoni - to uwierz mi na pewno nie jestem tak prawdziwym jak ty .

Janie Pawle II - [*]
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:54

spagetti napisał:  
cyt z ofi..Po wznowieniu gry piłkarze Pogoni z trudem próbowali złapać właściwy rytm i tylko szczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że w bramce „górników” piłka nie wylądowała po strzałach Ediego czy Celebana.

O kor... wzruszylem sie.Czarne nie strzelilo gola przez min przerwy wq grze ojejku..Kto k.. pisze te bzdury na ofi bo sie rzygac cchce

Gdyby nie ta przerwa Pogoń wygrałaby 14:0. Elton już szykował się do przewrotki a tu nagle race wpadły na boisko. Cały plan spalony :/ No i niestety remis.

ps co do "ekspertów" płaczących nad zmianami L. Pali : Marcelo już od 65 minuty łapały skurcze , Edi - młodzieniaszkiem nie jest - może nie miał już sił

el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:57

Alain85 napisał:  
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam

Z komentarzy w tle wynika ze wielu ludziom obecna Pogon nie tylko nie przeszkadza, ale nawet im sie zupelnie podoba. Najwyrazniej tesknia za II liga do ktorej nieuchronnie zmierzamy.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:59
Ochorna po meczu tak bardzo wczuła się w klimat i tak bardzo zapędziła się utrudnianiu dziennikarzom rozmów z piłkarzami, że do szatni nie chciala wpuścić trenera... no własnie trener Pala... konfilkt z Amaralem jest, to co działo się w szatni, to że, Amaral został dziś w Hotelu to wsyztko potwierdza... szkoda że, Branowski kłamie na konfie mówiąc, że nic się nie dzieje, po czym Julicimar przyznaje że, konfilkt jest...

I trochę dziwi brak reakcji na zachowanie Górnika po meczu, Górnik szalał sobie po sektorze, wyrywał nasze krzesełka... chyba czekano aż się zmęczą i sami się uspokoją...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 22:09

el_presidente napisał:  

Alain85 napisał:  
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam

Z komentarzy w tle wynika ze wielu ludziom obecna Pogon nie tylko nie przeszkadza, ale nawet im sie zupelnie podoba. Najwyrazniej tesknia za II liga do ktorej nieuchronnie zmierzamy.

Niektóre z komentarzy : " Jak można było ich wpuścić" "A ochrona stoi" "Policje z pałami na nich"

hahaha

Maly09
Kibic
Na forum od 8596 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 22:10

el_presidente napisał:  

Alain85 napisał:  

zeby bylo jasne :)

mi sie tez nie podoba to co sie dzieje w Pogoni.
Ale to co miało miejsce dzis na stadionie to żenada . juz do tego nie bede wracał , bo szkoda słow , w koncu wiecie co zrobic aby bylo dobrze . Ja niestety nie wiem i dlatego koncze udział w tej dyskusji

Janie Pawle II - [*]
pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7138 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 22:15
ma ktos moze wiecej filmikow z meczu??

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 22:21

Maly09 napisał:  

el_presidente napisał:  

Alain85 napisał:  

zeby bylo jasne :)

mi sie tez nie podoba to co sie dzieje w Pogoni.
Ale to co miało miejsce dzis na stadionie to żenada . juz do tego nie bede wracał , bo szkoda słow , w koncu wiecie co zrobic aby bylo dobrze . Ja niestety nie wiem i dlatego koncze udział w tej dyskusji

marudzisz....przydaloby sie wiecej rac albo wrzucac co jakis czas po 5-6 i wreszcie moze by mecz przerwali...przeciez i tak spadniemy w tym sezonie do 2 ligi to co za roznica czy bedziemy sie biernie przygladac jak beda dostawac od kazdego w dupsko czy tez bedzie w tym nasz udzial. race na +

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 22:29

Randall McMurphy napisał:  

marudzisz....przydaloby sie wiecej rac albo wrzucac co jakis czas po 5-6 i wreszcie moze by mecz przerwali...przeciez i tak spadniemy w tym sezonie do 2 ligi to co za roznica czy bedziemy sie biernie przygladac jak beda dostawac od kazdego w dupsko czy tez bedzie w tym nasz udzial. race na +

W pelni popieram: jak spadac to z wielkim hukiem. Poza tym to jest jakby nie bylo kwestia honoru WSZYSTKICH kibicow Pogoni -- nie mozna nie reagowac w obliczu takiej kpiny i serii zniewag. Jak to sie mowi: wyjatkowe okolicznosci wymagaja wyjatkowcyh dzialan.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 22:43
Tragikomedia - czyli komentarz do meczu.

Akcja z racami na wielki +.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784131 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005