Gdy Pogoń zaczęła łapać rytm gry, gdy pod bramką „górników” dochodziło do coraz groźniejszych spięć, w 51 minucie grupa „kibiców” zaczęła rzucać na boisko zapalone race, co spowodowało przerwanie zawodów przez sędziego Mikołajewskiego. Należy tylko ubolewać z powodu kolejnych, nie mających nic wspólnego ze sportem zachowań w wydaniu młodych ludzi traktujących stadion jako miejsce do wyładowania agresji. Klub zostanie ukarany, grube pieniądze zamiast przeznaczyć na przykład na szkolenie młodzieży trzeba będzie zapłacić tytułem kar. Po prostu szkoda słów !
Cytat z Ofi!
Przepraszam może nie jestem w temacie ale gdzie tu się szkoli młodych piłkarzy?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Albo jesteście tak zapatrzeni w to co mówi zarząd ( w te obietnice co rundę ) albo jesteście bandą tanich sprzedajnych ku...!
Przepraszam że się wtrące ale możesz sprecyzować słowo "Jesteście"
Wytułmacz mi kiedy jest się "sprzedajną k..."To mnie najbardziej interesuje!
Bo jeśli masz pojęcie "sprzedajności" to wiesz że to mocne słowo i niektórzy nie łączą tego tylko ze sprawą Twojego wynaturzenia także sprecyzuj jak możesz.
Gdy Pogoń zaczęła łapać rytm gry, gdy pod bramką „górników” dochodziło do coraz groźniejszych spięć, w 51 minucie grupa „kibiców” zaczęła rzucać na boisko zapalone race, co spowodowało przerwanie zawodów przez sędziego Mikołajewskiego. Należy tylko ubolewać z powodu kolejnych, nie mających nic wspólnego ze sportem zachowań w wydaniu młodych ludzi traktujących stadion jako miejsce do wyładowania agresji. Klub zostanie ukarany, grube pieniądze zamiast przeznaczyć na przykład na szkolenie młodzieży trzeba będzie zapłacić tytułem kar. Po prostu szkoda słów !
Cytat z Ofi!
Przepraszam może nie jestem w temacie ale gdzie tu się szkoli młodych piłkarzy?
Poprostu żałosne... Szkolenie młodych piłkarzy? Gdzie? Na Boisku piaskowym z masą szkła i innych gównien, tam szkolicie młodych Pogoniarzy? Co do meczu - Grali lepiej niż w meczu z Łódzkim Klubem Sportowym ale zawsze pozostaje niedosyt... Race hmmm... nie ma już chyba innego wyjścia , Ci ludzi poprostu nie rozumieją niektórych spraw i żaden z nas tego niestety nie zmieni , Akcje na Vipaach - myśle ,że to była lekka przesada ponieważ siedzą tam też zwykli ludzi nie mający nic wspólnego z chorą polityką Klubu , młode dzieci i... Pani Doda No ale było , trudno . Pozdrawiam
a ty jestes tak slepy, ze nie mozesz nawet poprawnie odczytac mojego postu... czy ja cos pisalem o ptaku? nie i nie bede komentowac jego dzialan, bo to co on robi to kazdy widzi... wkurwia mnie tylko, ze piszecie ze ptaka macie w dupie licza sie barwy i tradycje a gowno robicie zeby je podtrzymac... umiecie tylko narzekac!
Niedawno lecial mecz Lecha...wczoraj Legii...az serce sie kraja jak patrzy jak kibice tam sie bawia, jakie sa tam oprawy...ale tu oczywiscie musi pozostac szczecinska rzeczywistosc
Przypomnij sobie, że cyt:"szczecińska rzeczywistość" była kiedyś wzorem dla reszty Polski!
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:44
cyt z ofi..Po wznowieniu gry piłkarze Pogoni z trudem próbowali złapać właściwy rytm i tylko szczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że w bramce „górników” piłka nie wylądowała po strzałach Ediego czy Celebana.
O kor... wzruszylem sie.Czarne nie strzelilo gola przez min przerwy wq grze ojejku..Kto k.. pisze te bzdury na ofi bo sie rzygac cchce
Co do meczu , z mojego pkt widzenie , mecz byl slaby , bylo kilka przeblyskow w grze Pogoni , ale to za malo aby wygrac nawet ze slabym Górnikiem .Powiem tez ze nie moge zrozumiec dlaczego Panik , woli w obronie zawodnika z 2 niz Julcimara .
Ten z numerem 2 grał nawet dobrze. Ale tylko dlatego że cała druzyna była słaba.
w sumie masz racje 90% podanń trafiała albo na aut , albo do przeciwnika .A kunsz techniki pokazał pod koniec meczu wywracajac Sie o własne nogi
Alain85 - tu troche przesadziłem z tym trenerem , w sumie po meczu kłóciłem sie ze znajomym. i z tad w glowie mi został ten panik
a co do tego ze widac ze jestem prawdziym kibicem Pogoni - to uwierz mi na pewno nie jestem tak prawdziwym jak ty .
cyt z ofi..Po wznowieniu gry piłkarze Pogoni z trudem próbowali złapać właściwy rytm i tylko szczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że w bramce „górników” piłka nie wylądowała po strzałach Ediego czy Celebana.
O kor... wzruszylem sie.Czarne nie strzelilo gola przez min przerwy wq grze ojejku..Kto k.. pisze te bzdury na ofi bo sie rzygac cchce
Gdyby nie ta przerwa Pogoń wygrałaby 14:0. Elton już szykował się do przewrotki a tu nagle race wpadły na boisko. Cały plan spalony :/ No i niestety remis.
ps co do "ekspertów" płaczących nad zmianami L. Pali : Marcelo już od 65 minuty łapały skurcze , Edi - młodzieniaszkiem nie jest - może nie miał już sił
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam
Z komentarzy w tle wynika ze wielu ludziom obecna Pogon nie tylko nie przeszkadza, ale nawet im sie zupelnie podoba. Najwyrazniej tesknia za II liga do ktorej nieuchronnie zmierzamy.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:59
Ochorna po meczu tak bardzo wczuła się w klimat i tak bardzo zapędziła się utrudnianiu dziennikarzom rozmów z piłkarzami, że do szatni nie chciala wpuścić trenera... no własnie trener Pala... konfilkt z Amaralem jest, to co działo się w szatni, to że, Amaral został dziś w Hotelu to wsyztko potwierdza... szkoda że, Branowski kłamie na konfie mówiąc, że nic się nie dzieje, po czym Julicimar przyznaje że, konfilkt jest...
I trochę dziwi brak reakcji na zachowanie Górnika po meczu, Górnik szalał sobie po sektorze, wyrywał nasze krzesełka... chyba czekano aż się zmęczą i sami się uspokoją...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam
Z komentarzy w tle wynika ze wielu ludziom obecna Pogon nie tylko nie przeszkadza, ale nawet im sie zupelnie podoba. Najwyrazniej tesknia za II liga do ktorej nieuchronnie zmierzamy.
Niektóre z komentarzy : " Jak można było ich wpuścić" "A ochrona stoi" "Policje z pałami na nich"
zeby bylo jasne
mi sie tez nie podoba to co sie dzieje w Pogoni.
Ale to co miało miejsce dzis na stadionie to żenada . juz do tego nie bede wracał , bo szkoda słow , w koncu wiecie co zrobic aby bylo dobrze . Ja niestety nie wiem i dlatego koncze udział w tej dyskusji
zeby bylo jasne
mi sie tez nie podoba to co sie dzieje w Pogoni.
Ale to co miało miejsce dzis na stadionie to żenada . juz do tego nie bede wracał , bo szkoda słow , w koncu wiecie co zrobic aby bylo dobrze . Ja niestety nie wiem i dlatego koncze udział w tej dyskusji
marudzisz....przydaloby sie wiecej rac albo wrzucac co jakis czas po 5-6 i wreszcie moze by mecz przerwali...przeciez i tak spadniemy w tym sezonie do 2 ligi to co za roznica czy bedziemy sie biernie przygladac jak beda dostawac od kazdego w dupsko czy tez bedzie w tym nasz udzial. race na +
marudzisz....przydaloby sie wiecej rac albo wrzucac co jakis czas po 5-6 i wreszcie moze by mecz przerwali...przeciez i tak spadniemy w tym sezonie do 2 ligi to co za roznica czy bedziemy sie biernie przygladac jak beda dostawac od kazdego w dupsko czy tez bedzie w tym nasz udzial. race na +
W pelni popieram: jak spadac to z wielkim hukiem. Poza tym to jest jakby nie bylo kwestia honoru WSZYSTKICH kibicow Pogoni -- nie mozna nie reagowac w obliczu takiej kpiny i serii zniewag. Jak to sie mowi: wyjatkowe okolicznosci wymagaja wyjatkowcyh dzialan.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784131 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.