Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 24/11/2005 14:07
Wiekszosc wypowiadajacych sie w tym temacie albo chodzi na Pogon od czasow Bekdasa badz nie rozumie tematu. Najgorsi - najgorzej grajacy? Chyba ze ja sie myle. Wymienianie Rodriguezow czy Silverow to bez sens bo zagrali w 2-3 meczach i wyrzucano ich (w przypadku Rodrigueza, troche dluzej byl tylko ze siedzial ;]). A juz wracajac do tematu: moze M. Kaczorowski? dlugo gral u nas nigdy nic nie pokazal szczegolnego...
i W. Tomasiewicz (gorszego GK nigdy w zyciu nie widzialem a to co zrobil z Fylkirem przechodzi wszelkie pojecie)
1. To, że raz nie strzelił karnego o niczym nie świadczy (patrz klasyfikacja strzelców ekstraklasy)
2. Jego wina? Chociaż też nie widze w nim talentu to na pewno nie jest tragiczny
3. Pierdolinij się w garnek
Bezwątpienia FALTYŃSKI...wielu z Was napewno go nie kojarzy nawet
Faltynski,mial ulubiony lokal w ktorym czesto mozna bylo go spotkac w stanie troche niewskazujacym.Ogolnie jako grajek niczym nie zaimponowal,teraz podobno robi to co za mlodu,moze nawet byl w Szczecinie ostatnio.
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 27/11/2005 15:44
moim skromnym zdaniem Fornalak, Faltyński, Godras, Copik, Dołęga, Przybyszewski, Giuliano, Jacyna, Lenczewski, Norko, Makowski, Saranovic, Rodriguez, Węgier. ( moze kilku z tych zawodnikow wkladalo serce w gre ale za to umiejetnosciami sie nie popisywali)
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 27/11/2005 16:38
JAK MOŻNA MIEĆ WĄTPLIWOŚCI MIEJSCA OD 1 DO 10 ZAJMUJE MEREK WALBURG !!!!! W drugiej dziesiątce umieściłbym też Adriano i inne niewypały pana Ptaka oraz pół składu z czasów Fylkiru czy Fylkirku czy jak to tam sie pisze
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 06/12/2005 13:34
Drumlak? Ciekawe..podaj mi prosze jakas agrumentacje co do twojego wyboru...A co do tych najgorszych pilkarzy to ja rowniez mam kilka typow: Tomasiewicz(chociaz czasami mial przeblyski np w meczu pucharowym z Lechem gdzie o ile dobrze pamietam obronil conajmniej jeden karny), Norko za caloksztalt, oczywiscie nasz slynny na caly swiat duet KaczUszko czyli M.Kaczorowski i Rafal Andruszko i jeszcze jeden ze "specjalistow" od rzutow karnych tylko nie pamietam czy byl to Fornalak czy Faltynski(zawsze ich mylilem) chociaz jeden i drugi do wirtuozow sie nie zaliczal..a moze najbardziej spektakularny transfer w Pogoni...Oleg Salenko? Z tym ze on faktycznie dlugo nie pogralJak mi sie jeszcze jakies nazwiska przypomna to nie omieszkam napisac
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766044 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.