Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Janek80
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6718 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/06/2009 16:20

kijevo napisał:  

Janek44 napisał:  

antek napisał:  

Janek44 napisał:  
Te ceny karnetów to jakieś kpiny z kibiców. Co do ceny w zależności od rywala to mi się to wcale nie podoba taka komercja. Ja przychodzę oglądać Pogoń a nie z kim tam grają i nie chciałbym płacić więcej za jakiś markowych :) rywali. Ta za wysoka podwyżka to też pewnie jakiś żart :)

Jak przychodzisz ogladac tylko Pogon to na trningi sobie chodz. Ta podwyzka to na powaznie, a jako zart traktuje twoje zalosne posty...

Komercyjny mózg już masz to płać 20zł w I lidzę i się ciesz, że tak dużo. Ja też zapłacę a treningi mam w dupie :) Nie na poważnie, tylko to jest jawny żart i kpina z kibica nie widzisz tego?

Janciu za komuny za bilety też się płaciło i co to na to jawna komercjo?
Nie chcesz komercji to jedź do Phenianu tam jest prawdziwy socjalizm i własność wspólna.
Ceny powinny być moim zdaniem podzielone ze względu na atrakcyjność meczu (dzień tygodnia, rywal).

Płacić za bilety, a kombinować jak tu wyciągnąć jak najwięcej od kibica to dwie różne sprawy. To drugie jest chore. Najchętniej kupiłbym karnet, ale za tą cenę co są to bez sensu, bo tylko stracić na tym można.

Woro
Kibic
Na forum od 6356 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/06/2009 17:36

PogońFaN napisał:  
Wyslałem maila do sekretariatu, marketingu i rzecznika prasowego. Na razie Pan Wosik odpisał mi na maila z informacją, że przekazał list wyżej...

ciekawe czy "góra" w ogóle pofatyguje się odpisać !!!

dobrze ze chociaz Wosik odpisal ... niektorzy nawet nie otwieraja tych maili ... no ale on przynajmiej powiedzial ze przekazal ciekaw jestem ile z tego wyjdzie

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/06/2009 23:00

Woro napisał:  

PogońFaN napisał:  
Wyslałem maila do sekretariatu, marketingu i rzecznika prasowego. Na razie Pan Wosik odpisał mi na maila z informacją, że przekazał list wyżej...

dobrze ze chociaz Wosik odpisal ... niektorzy nawet nie otwieraja tych maili ... no ale on przynajmiej powiedzial ze przekazal ciekaw jestem ile z tego wyjdzie

A ja jestem ciekaw ile z tego, że przekazał jest prawdy. :]

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/06/2009 23:08

PS. napisał:  

Woro napisał:  

PogońFaN napisał:  

A ja jestem ciekaw ile z tego, że przekazał jest prawdy. :]

Szczerze to tego nie wiem i wątpię by ktoś oprócz samego Pana Wosika wiedział.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 30/06/2009 15:21
Dziś mi odpisała Pani Marta( napisałem drugiego maila dziś) i przekazała Ona maila do... rzecznika prasowego. Argumentowała to tym, iż nie dział marketingu ustala ceny biletów.

Do Pana Adama Wosika również napisałem dziś maila i powiedział, że za jakieś 2-3 tygodnie będzie coś wiadomo... ode mnie poszedł kolejny mail do Pana Adama, by podpowiedział członkom Zarządu, że ta sprawa raczej nie może czekać 2-3 tygodnie.

Ps. A ciekawe co mi Pani Marta odpisze nt działań działu marketingu...

hornetq
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 30/06/2009 19:19
Zrobiłem przegląd po stronach oficjalnych.

Zakres cenowy w złotówkach, nie uwzględniałem biletów ulgowych(uczniowe/studeńci/emeryci) które kilka klubów posiada.
Nie brałem pod uwage cen na loże VIP.

KSZO: 10
ZNICZ: 10-15 * możliwa zmiana na aktrakcyjnych przeciwników
WISŁA PŁOCK: 5-20
WIDZEW: 13-20
WARTA P.:10-15
PODBESKIDZIE: 15-30
GÓRNIK Ł.: 15-20
GKS: 10-30
DOLCAN Z.: 10-15
ŁKS: 15-20 * możliwa zmiana na aktrakcyjnych przeciwników

będę pamiętał.
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 30/06/2009 21:48

PogońFaN napisał:  
Dziś mi odpisała Pani Marta( napisałem drugiego maila dziś) i przekazała Ona maila do... rzecznika prasowego. Argumentowała to tym, iż nie dział marketingu ustala ceny biletów.

Do Pana Adama Wosika również napisałem dziś maila i powiedział, że za jakieś 2-3 tygodnie będzie coś wiadomo... ode mnie poszedł kolejny mail do Pana Adama, by podpowiedział członkom Zarządu, że ta sprawa raczej nie może czekać 2-3 tygodnie.

Ps. A ciekawe co mi Pani Marta odpisze nt działań działu marketingu...

Szanowna Pani Marta nawet się pofatygowała, aby odpisać na maila kibica? Jeszcze narzekającego na ceny biletów?! Chyba weszła któregoś dnia na forum, ehehehe. ;D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 01/07/2009 00:46

PogońFaN napisał:  

Zenada. Po roku to juz sie nawet niechce tego wszystkiego komentowac..., kto Nas pokaral tym marketingo podobnym tworem! Jak Martuchna czyta to forum to obiecuje ze kupie dobra ksiazke z marketingu, albo zeby bylo prostsze do czytania to jakis podrecznik ABC marketingu jako prezent od kibicow.

Czym ten dział sie wogle zajmuje?

ArP
Kibic
Na forum od 8281 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 01/07/2009 08:35

PL napisał:  

PogońFaN napisał:  

Zenada. Po roku to juz sie nawet niechce tego wszystkiego komentowac..., kto Nas pokaral tym marketingo podobnym tworem! Jak Martuchna czyta to forum to obiecuje ze kupie dobra ksiazke z marketingu, albo zeby bylo prostsze do czytania to jakis podrecznik ABC marketingu jako prezent od kibicow.

chyba sraniem w banie :]

Pogoń Szczecin MKS!
Rauliki
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 01/07/2009 14:05
Napisałem, ciekaw jestem co mi odpiszą.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 01/07/2009 15:19

PL napisał:  

PogońFaN napisał:  

Odpisałem, że skoro o cenach biletów Pani Marta nie może się wypowiedzieć to chętnie usłyszę Jej opinię nt działań działu marketingu, którego jest Dyrektorem.

Na razie cisza :P

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 02/07/2009 00:07

PogońFaN napisał:  

PL napisał:  

PogońFaN napisał:  

Odpisałem, że skoro o cenach biletów Pani Marta nie może się wypowiedzieć to chętnie usłyszę Jej opinię nt działań działu marketingu, którego jest Dyrektorem.

Na razie cisza :P

Hehe zapracowana jest- nie ma czasu na "durne maile" od kogos takiego jak Kibice. A tak na powaznie to co ona Ci moze odpowiedziec? o cenie nie decyduje marketing to kto? bo za duzo komorek organizacyjnych tam nie ma- wiec albo dyrektor klubu, albo prezesi albo dyrektor sportowy badz sic! rzecznik prasowy bo chlopakow z oficjalki pomine:D

" Gdy spogladam na tych ludzi to sie za nich wstydze, w ich glowach nie ma wogle rozeznania- szopka u gory i szopka na dole co sie dzieje w tej krainie ja pier*** "

Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 17/07/2009 22:18
Temat ostatnio ucichl, ale watpie, ze kibice pogodzili sie z kosmicznymi - jak na I lige - cenami biletow.
Jest jakas szansa na zmiane cen? Przydal by sie jakis pozytywny akcent przed rozpoczeciem sezonu i zmiana zapowiedanych cen na 20/15zl.
Apeluje do osob odpowiedzialnych za ta szopke. Opamietajcie sie teraz, bo w razie nie najlepszych wynikow bedzie trzeba zmienic ceny w trakcie rundy. Na pewno nie zostanie potraktowane to jako dzialanie in plus, raczej bedzie to w mysl zasady "tonacy brzytwy sie chwywa". Rachunek jest prosty - atrakcyjne ceny przyciagna wiecej fanow (tym bardziej w dobie kryzysu), co przelozy sie nie tylko na zyski w klubowej kasie, ale rowniez na atmosfere wokol Pogoni, tym bardziej, ze ostatnio wiele decyzji bylo nie trafionych i mozna by w pewnym stopniu sie za nie zrehabilitowac.

1948
Łysy
Kibic
Na forum od 6136 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 17/07/2009 23:00
Ja chce zabrać dziewczynę na mecz ;D. Ile kosztują bilety dla kobiet ??

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 17/07/2009 23:05

Steryd napisał:  
Temat ostatnio ucichl, ale watpie, ze kibice pogodzili sie z kosmicznymi - jak na I lige - cenami biletow.
Jest jakas szansa na zmiane cen? Przydal by sie jakis pozytywny akcent przed rozpoczeciem sezonu i zmiana zapowiedanych cen na 20/15zl.
Apeluje do osob odpowiedzialnych za ta szopke. Opamietajcie sie teraz, bo w razie nie najlepszych wynikow bedzie trzeba zmienic ceny w trakcie rundy. Na pewno nie zostanie potraktowane to jako dzialanie in plus, raczej bedzie to w mysl zasady "tonacy brzytwy sie chwywa". Rachunek jest prosty - atrakcyjne ceny przyciagna wiecej fanow (tym bardziej w dobie kryzysu), co przelozy sie nie tylko na zyski w klubowej kasie, ale rowniez na atmosfere wokol Pogoni, tym bardziej, ze ostatnio wiele decyzji bylo nie trafionych i mozna by w pewnym stopniu sie za nie zrehabilitowac.

Pisałem maila jakieś półtora tygodnia temu, Pan Wosik powiedział, że może za 2-3 tygodnie będzie jakaś decyzja(później nie raczył odpisać) nie wspominając o Pani Marcie, która powiedziała, że za ceny odpowiedzialny jest zarząd spółki. Na temat marketingu nie odpisała mi na 15 maili... co za kurwa ludzie pracują w tym klubie...

Szukasz pozytywnego akcentu??? przecież pojawiły się koszulki meczowe...

Yarosh napisał:  
Ja chce zabrać dziewczynę na mecz ;D. Ile kosztują bilety dla kobiet ??

Heh, byłem z dziewczyną na meczu Pogoń - Zawisza i raczej już Jej nie wezmę, siedzenie na meczu pod parasolem to na razie nie to :D

Łysy
Kibic
Na forum od 6136 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 17/07/2009 23:08
Deszcz nie będzie padał ;D. Biorę ją na Pogoń żeby też chodziła.

Radziu
Kibic
Na forum od 7080 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 17/07/2009 23:32

Yarosh napisał:  

Chyba nie o ten "parasol" chodziło... ;D

spagetti
Kibic
Na forum od 8137 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 18/07/2009 01:51

Yarosh napisał:  

A co czytasz pogody z miesiecznym wyprzedzeniem?:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Łysy
Kibic
Na forum od 6136 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 18/07/2009 10:34
Wiem że nie będzie padał bo przecież Pogoń gra !

grzesiek
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 19/07/2009 16:50
No cóż ceny biletów moim zdaniem są ciut za wysokie- zrozumiałbym podwyżkę tak o 5 zł .... Ponadto smucić może fakt, że nie ma zniżek dla studentów (nawet o te 5 zł- na 2 piwa by było :P)

Patrząc na ceny karnetów można by rzecz - nie opłaca się... okazuje się, że w w rundzie jesiennej gramy wyjątkowo dużo spotkań u siebie (nie wiem czy to dobrze czy też źle), choć idealnie wypadają wyjazdy do Świnoujścia i Gorzowa- więc będzie spokojnie można na żywo obejrzeć wszystkie mecze aż do tego z Kluczborkiem :)

Do czego zmierzam- karnet na pierwszy rzut oka wydaje się być niezwykle drogi i nieopłacalny, bo normalnie powinniśmy grać 8-9 spotkań w rundzie u siebie. Okazuje się, że PZPN tak ustalił terminarz, że zagramy ich aż 11 (!!!!!).
Dla trybuny odkrytej: 140 zł / 11 spotkań = 12,72 zł/spotkanie czyli opłaca się!!!!
Nie wiem czy klub przewidział , że aż tyle zagramy u siebie, czy to czysty przypadek. Dowiemy się przy ustalaniu cen za wiosne- jeśli stanieją to będzie ok :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768726221 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005