Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
muniek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 19:56
> Za rok niektorzy pobija rekord pod wzgledem niskiej frekwencji na forum jak
> Pogoń bedzie w strefie spadkowej lub ptak odejdzie ,cieszcie sie ptakofani puki
> mozecie ale wiecej sie tu nie pokazujcie nawet pod zmienionymi nickami .

Chciales byc oryginalny?

Kto nie pije ten donosi....
ted
Kibic
Na forum od 8857 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 19:58
WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TEN PIĘKNY DZIEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TYLKO POGOŃ !!!!!!!!!!!!!

:luxhello:

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:01
cos pietnego:D jak spiker powiedział ze jest bramka "a teraz jest bramka dla Pogoni" czy cos w tym stylu to troche dziwnie to zabrzmiało i odrazu nie uwierzyłem ale jestem zajebiscie szcześliwy, i musze przyznać że 2 liga była w tym roku lepsza od 1

Na zawsze Pogoń
A.S
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:02
POGOŃ TO JEST POTĘGA POGOŃ NAJLEPSZA JEST POGOŃ TRZEBA SZANOWAĆ BO POGOŃ MISTRZEM JEST !!!!! NIE WAŻNE CZY TO JEST TWÓR PTAKA NAJWAŻNIEJSZE JEST ŻE W SZCZECINIE MAMY I LIGĘ I ZNOWU POGOŃ JEST WŚRÓD NAJLEPSZYCH !!! DZIĘKI DLA CAŁEJ DRUŻYNY ZA POŚWIĘCENIE W KAŻDYM MECZU.TAKŻE DZIĘKI DLA PTAKA BO BEZ NIEGO BYŚMY BYLI TERAZ IV LIDZE. MIMO ŻE JEST JAKI JEST I NIE WIADOMO CO ZROBI DALEJ TO NA DZIEŃ DZISIEJSZY NALEŻY MU SIĘ SZACZUNEK. DZIĘKI WOGULE DLA WSZYTKICH BO TAKIE EMOCJE JAKIE PRZEŻYŁEM PRZEZ CAŁY SEZON TO NIE ZAPOMNĘ DO KOŃCA ŻYCIA !!! W NIDZIELE BĄDŹMY WSZYSCY NA PARICANIE !! BĘDZIE ZAJEBIŚCIE I ŁADUJEMY SIĘ NA MURAWĘ I RZUCAMY PIŁKARZY DO GÓRY (B.B TEŻ, A PTAKA JAK KTOŚ UNIESIE TO NIECH SE TEŻ PODRZUCA.... :) ) I LIGA MKS !!!!!

P.S: WYOBRAŻAM SOBIE JAKA BYBYŁA RADOŚĆ JAK BY POGOŃ ZDOBYŁA MISTRZOSTWO SZCZECIN BY SIĘ DŁUGO NIE USPOKOIŁ (MOŻE TO JUŻ ZA KILKA LAT) ALE NA RAZIE CIESZMY SIĘ !!!!! KOCHAM POGOŃ

volve
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:03
nie no meczyk super, przy bramce na 1-1 prawie dostalem zawalu:) Ale Pogon wyszla na swoje:) A w niedziele WIELKIE SWIETO!!:D

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:04
bez komantarza, spojrzcie na tytul

no juz sie zrekompensowali, ale tylko troszeczke. jzu dodali, ze cracovia awansowala na trzecie miejsce. tylko dalej nie chca uznac awansu Pogoni...

[Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-06-02 20:07]

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:09
JAK PAMIĘTAM TĄ SMUTNĄ ATMOSFERĘ 31.05.2003. Mimo że dopiero to był mój 6 mecz Pogońi na którym byłem byłejm bardzo wzruszony. myślałem że to jest koniec Pogońi a teraz jak słyszałem w radiu Gool 2-1 dla Pogońi to niemogłem uwieyc. To jest coś pięknego było tam gdzieś słychać jak któryś z naszych zawodników spytał się o wynik z Lubina i nagle szał poraz kolejny. 1 LIGA 1 LIGA MKS!!! DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY!!!!!! Teraz aby podziękować Pogońi pokażmy całej polsce na meczu z bełchatowem co to jest Pogoń Szczecin doping taki jak z craxą cały mecz... co ja mówie... doping ma być 5 razy lepszy i głośniejszy!!! JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY!!!

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:18
Dziekujemy Dziekujemy!!!!!!! 1 Liga 1 Liga MKS!!!!!! za mocno bedzie w niedziele na papricanie!!! juz sien ie moge doczekac !!!! Kocham nasza wspaniała Pogon!!! MKS MKS MKS MKS

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Mikman
Kibic
Na forum od 8945 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:24
CUDOWNIE!!!!!
W niedzielę cały (pełny) stadion krzyczy : 1 liga, 1 liga MKS!!!! Zabawa na całego! Brawo chłopaki!!! Teraz pro forma wygrać z Bełchatowem, po raz kolejny odpłacając im za ten szwindel z 1996 roku i ZABAWA DO BIAŁEGO RANA !!!
BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST......POGOŃ SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam.
Mikman
(L)ipson
Kibic
Na forum od 7902 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:26
I liga I liga MKS!!! ok Gratulacje z Warszawy! :DObrazek jpg wstawiony na forum

Legia - Pogoń - Zagłebie
papryk
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:37

BOŻE BŁOGOSŁAW TAKIE DNI

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):
):):):):):):):):):):):):):):):) [Ostatnio edytowane przez papryk: 2004-06-02 20:38]

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Faster
Kibic
Na forum od 8754 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:39
Jest Ok. Znowu będą dobre mecze z Lechem, z Legią, czy Górnikiem.
Ciekaw jestem jak będzie z frekwencją na Twardowskiego w 1lidze.

sensei_man
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:42
O Ku*** hardcote poplakalem sie :D co sie bedzie dzialo na belchatowie ??!! hohoho volve idziemy z jakims sprzetem??:P

kamyk
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:45
mam nadzieje ze w niedziele kibice nie zawioda i tlumnie stawia sie na twardowskiego.

volve
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:46
Mow co brac sensei to biore:):D Tylko spokojnie, bo ja też wszystkoiego nie uniose:D

papryk
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:48
> mam nadzieje ze w niedziele kibice nie zawioda i tlumnie stawia sie na
> twardowskiego.

Hehe,- Nadkomplet :):) ;)

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
sensei_man
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:48
Kamyk ty lepiej gon po bilety bo jutro moze juz nie byc :D vovle przed meczem moze jakis browar[w ilsoci 6 :D ]?? [Ostatnio edytowane przez sensei_man: 2004-06-02 20:50]

volve
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:51
moze byc i siedem;D;DTylko ja chce dojsc do domu(no chyba, że zalpacisz za taksowke):D

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:52
bez kitu.Ja dzisiaj bylam po bilety i stalam w dluuuugiej kolejce.Bilety roschodza sie jka cieple buleczki....hahah oby bylo nas jak najwiecej

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Podbeskidzie - Pogoń 1:2 I liga I liga MKS - 02/06/2004 20:52
normalnie oszalałem z radosci no to mamy 1 lige panowie jutro to oblewam jakims bosmanem(bosmanami) juz mam bilet na niedzelny mecz i swietujemy panowie bedzie feta jak ja pier...

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768903582 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005