Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vlepy MW - Seria 2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
nara
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/08/2005 17:21
Ja zalepilem Jastrowie pod Walczem

Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/08/2005 18:23
Zakopane obklejone :)
Przez co nie mało faz :D
Typ nawet kolejkę na Gubałówkę zatrzymał, bo zobaczył jak ją obklejam :) Ale po paru dobitnych słowach dał sobie spokój ;)

"Dla nas granice nie istnieją" ;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
MaT
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/08/2005 18:37

Sadu napisał:  
Zakopane obklejone :)
Przez co nie mało faz :D
Typ nawet kolejkę na Gubałówkę zatrzymał, bo zobaczył jak ją obklejam :) Ale po paru dobitnych słowach dał sobie spokój ;)

"Dla nas granice nie istnieją" ;)

tez obklejalem tylko malo mialem o dziwo jak tylko przyjachalem na os Pardalowka to na przystanku PKS odrazu zobaczylem vlepe 36 cm szalika :) Kibice Pogoni sa wszedzie :D:D

benny1987
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 19/08/2005 14:49
Niechorze zaklejone;] na pewnym znaku drogowym bylo wpizde wlep lecha ale wszystkie sa zaklejone vlepami Pogoni;) Bydgoszcz i Poznań tez zaklejone:)

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 20:03
Kraków obklejony...a najlepsze miejsce to "gniazdo" na Cracovii z vlepą "LADS..." szkoda że foto nie zrobiłem :(

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 22:27
Skromnie - Dziwnówek zalepiony hihi a tak prywatnie pełno tam było vlepek Śląska, Wisły i Lecha ale zostały "zneutralizowane" hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 22:34

YaReK napisał:  
Skromnie - Dziwnówek zalepiony hihi a tak prywatnie pełno tam było vlepek Śląska, Wisły i Lecha ale zostały "zneutralizowane" hihi

Czemu skromnie, ja też tem byłem i troche zostawiłem :D Ja jeszcze widziałem Cracovi i GKS Tychy (w hokeja...) ale także zneutralizowałem :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 22:55
No to jak kazdy sie chwali to i ja:P:P Wawa, tam gdzie bylem to oblepiona:D no i moje nowe miejsce zamieszkania Nadarzyn, rzecz dziwna bo co dam vlepe to mi ktos zrywa ale caly czas daje nowa jak zerwa:D:D Zneutralizowalme jedna vlepe Widzewa, i jak jechalem na rowerq to na kazdym przystanku bylo napisane sprayem "Widzew", wiem ze polowe zlikiwidowali miejscowi, a czesc ja jakimis plakatami(z drzew posciaglem;p;p:d) Pzdr "vlepkowicze":D Niedlugo trzeba zakupic znow z kilka arkuszy:D

Ps. Pruszkow czeka:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 22:59
ja szczelnie zavlepkowalem mrzezyno kilka sztuk zostawilem w kolobrzegu miedzyzdrojach i nowy saczu:D

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Jachu
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 23:12

pogoniarz73 napisał:  

bos_man napisał:  
ja zavlepkowałem wieś:D byłem u babci i stodoły obklejałemi inne rzeczy w Kobylance pewnie mało kto wie gdzie to jest
pozdro.

To sie soltys ucieszy :D

Ja wiem gdzie to jest parę dni byłem tam na ćwiczeniach w JW.Kobylanka bardzo ładna okolica.A co do sołtysa to ucieszy się bo pewnie jest kibicem Pogonki jak my wszyscy.Ja ostatnio kupiłem 5 aruszy wlepek.Teraz nie muszę jechać do centrum tylko mam stoisko Lotto w dawnej Hypermowej na Pomorzanach i jest git.Jeździjcie oblepiajcie miasta i wioski.Niedługo jadę do Berlina to też wlepki będą w metrze i na większych stacjach.A oprawy z tych pięniądzy są piękne.Sektorówka herb Pogoni na meczu z Górnikiem była po prostu zaj...

www.legia-video.com
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
nara
Kibic
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 23:20

Jachu napisał:  

pogoniarz73 napisał:  

bos_man napisał:  
ja zavlepkowałem wieś:D byłem u babci i stodoły obklejałemi inne rzeczy w Kobylance pewnie mało kto wie gdzie to jest
pozdro.

To sie soltys ucieszy :D

Niedługo jadę do Berlina to też wlepki będą w metrze i na większych stacjach.

Tez jade tam na zawody :) wiec moze natkne sie na vlepy ktore przykleiles :)

Przemek
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 23:21
Świnoujście również obklejone między innymi prom ;)

PS
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 09:40
A ja podczas wakacji obkleiłem kilka pociągów "Barbakan" do Krakowa. Poznań,Wrocław i kilka okolicznych wsi, Trójmiasto włącznie ze stadionem Arki :D na którym byłem, oraz Władysławowo w którym pełno było wlepek Wisły ale zostały zneutralizowane hihi

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 10:28
Moim zadaniem było obklejenie całego Zakopanego i Krakowa. Jakby to powiedzieć - Mission Complete! Na samym stadionie sracovii jest chyba 7 vlepek plus 3 na Wiśle.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 10:45
ja ponaklejalem na Praterze w Wiedniu 5 arkuszy miesiac temu i o dziwo sa do dzis innych niewidzialem
Tylko Pogon!!!

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Mati.
Kibic
Na forum od 8138 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 11:01
Ostrava - włącznie ze stadionem
Moravka, Roznov i wiele inncych miejscowości w Czechach(nie pamiętam nazw)
Czeski i Polski Cieszyn
Wiedeń w szczególności Katenberg i Prater stadionik
Bielsko- Biała
stacje benzynowe prowadzące do granicy Czeskiej i Austryjackiej

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 13:11
JA zalepiłem Kollonie wszystkie stacje benzynowe prowadzące do kolloni.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 13:38
Gdzie vlepy są w cerrfurze??? Byłam chyba ze 3 razy i nie widziałam. <pewnie źle szukałam>

1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 13:54

JuStyNa napisał:  
Gdzie vlepy są w cerrfurze??? Byłam chyba ze 3 razy i nie widziałam. <pewnie źle szukałam>

Jak wchodzisz od strony stacji benz.to zaraz po prawej jest sklep z odzieza firmowa i jest reklama; "taniej niz u komornika" i tam vlepy dostaniesz w kasie.. mowa oczywiscie o carrefourze na Milczanskiej ;)

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:23 [1 raz(y)]

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 14:06

pogoniarz73 napisał:  

Jak wchodzisz od strony stacji benz.to zaraz po prawej jest sklep z odzieza firmowa i jest reklama; "taniej niz u komornika" i tam vlepy dostaniesz w kasie.. mowa oczywiscie o carrefourze na Milczanskiej ;)

Dzięki śliczne :) :*

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810876 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005