Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/08/2005 18:23
Zakopane obklejone
Przez co nie mało faz
Typ nawet kolejkę na Gubałówkę zatrzymał, bo zobaczył jak ją obklejam Ale po paru dobitnych słowach dał sobie spokój
"Dla nas granice nie istnieją"
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
tez obklejalem tylko malo mialem o dziwo jak tylko przyjachalem na os Pardalowka to na przystanku PKS odrazu zobaczylem vlepe 36 cm szalika Kibice Pogoni sa wszedzie
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 19/08/2005 14:49
Niechorze zaklejone;] na pewnym znaku drogowym bylo wpizde wlep lecha ale wszystkie sa zaklejone vlepami Pogoni Bydgoszcz i Poznań tez zaklejone
Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 02/09/2005 22:55
No to jak kazdy sie chwali to i ja Wawa, tam gdzie bylem to oblepiona no i moje nowe miejsce zamieszkania Nadarzyn, rzecz dziwna bo co dam vlepe to mi ktos zrywa ale caly czas daje nowa jak zerwa Zneutralizowalme jedna vlepe Widzewa, i jak jechalem na rowerq to na kazdym przystanku bylo napisane sprayem "Widzew", wiem ze polowe zlikiwidowali miejscowi, a czesc ja jakimis plakatami(z drzew posciaglem;p;p:d) Pzdr "vlepkowicze" Niedlugo trzeba zakupic znow z kilka arkuszy
Ja wiem gdzie to jest parę dni byłem tam na ćwiczeniach w JW.Kobylanka bardzo ładna okolica.A co do sołtysa to ucieszy się bo pewnie jest kibicem Pogonki jak my wszyscy.Ja ostatnio kupiłem 5 aruszy wlepek.Teraz nie muszę jechać do centrum tylko mam stoisko Lotto w dawnej Hypermowej na Pomorzanach i jest git.Jeździjcie oblepiajcie miasta i wioski.Niedługo jadę do Berlina to też wlepki będą w metrze i na większych stacjach.A oprawy z tych pięniądzy są piękne.Sektorówka herb Pogoni na meczu z Górnikiem była po prostu zaj...
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 09:40
A ja podczas wakacji obkleiłem kilka pociągów "Barbakan" do Krakowa. Poznań,Wrocław i kilka okolicznych wsi, Trójmiasto włącznie ze stadionem Arki na którym byłem, oraz Władysławowo w którym pełno było wlepek Wisły ale zostały zneutralizowane
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 10:28
Moim zadaniem było obklejenie całego Zakopanego i Krakowa. Jakby to powiedzieć - Mission Complete! Na samym stadionie sracovii jest chyba 7 vlepek plus 3 na Wiśle.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 03/09/2005 11:01
Ostrava - włącznie ze stadionem
Moravka, Roznov i wiele inncych miejscowości w Czechach(nie pamiętam nazw)
Czeski i Polski Cieszyn
Wiedeń w szczególności Katenberg i Prater stadionik
Bielsko- Biała
stacje benzynowe prowadzące do granicy Czeskiej i Austryjackiej
Gdzie vlepy są w cerrfurze Byłam chyba ze 3 razy i nie widziałam. <pewnie źle szukałam>
Jak wchodzisz od strony stacji benz.to zaraz po prawej jest sklep z odzieza firmowa i jest reklama; "taniej niz u komornika" i tam vlepy dostaniesz w kasie.. mowa oczywiscie o carrefourze na Milczanskiej
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:23 [1 raz(y)]
Jak wchodzisz od strony stacji benz.to zaraz po prawej jest sklep z odzieza firmowa i jest reklama; "taniej niz u komornika" i tam vlepy dostaniesz w kasie.. mowa oczywiscie o carrefourze na Milczanskiej
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810876 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.