| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 17:44
Mam wypasiony pomysł!!! To może potem zamiast na Pogoń Nową (w której niestety niewidze nawet awansu do 3 ligi ani nawet 10 miejsca w 4 lidze)
będziemy chodzić na 4-ligową Arkonię(mają wkońcu 6 miejsce). Stadion pomieści około 4000 osób i jak by tak wypełnić cały stadion i dopingować.  
Wymyśli się piosenki i potem 3 liga wkońcu druga a potem Arkonia będzie duma pomorza
Szkoda że nierealne. [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-18 17:46]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 17:47
> Tomy mam pytanko .... Znasz może nijakiego " Józka" wspólwlasciciela flagi
> "Choszczno" ?
Znam tych chłopaków z widzenia. Włascicielem flagi jest Arek T. Pewnie wyjazdowicze znają go.
Wiem ze jeżdzą na kazdy mecz do Szczecina. Bardzo często sa w Warszawie.
Poza tym to młode chłopaki i nie znam ich za dobrze.
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 17:51
> Mam wypasiony pomysł!!! To może potem zamiast na Pogoń Nową (w której niestety
> niewidze nawet awansu do 3 ligi ani nawet 10 miejsca w 4 lidze)
będziemy
> chodzić na 4-ligową Arkonię(mają wkońcu 6 miejsce). Stadion pomieści około 4000
> osób i jak by tak wypełnić cały stadion i dopingować.  
Wymyśli się
> piosenki i potem 3 liga wkońcu druga a potem Arkonia będzie duma pomorza
>
Szkoda że nierealne.
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-18 17:46]
mysle ze nic bardziej glupszego nie moles wymyslec.....
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 18:17
Myślisz że ja to napisałem na serio ??
Bo jak tak to chyba nietak z głową coś masz
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 18:44
kurwa.... kilka dni mnie nie ma a tu taki długi temat 
nie chce mi sie czytac ale wiec nie wiem czy ktos to juz napisal ale to nie ptak ma odejasc w najblizszym czasie tylko... bebeto
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 19:42
zakałapućkałem się troche bo 4 dni netu nie miałem
już nadrobiłem wszystko chyba i musze powiedzieć że kilka miesięcy na to czekałem.... na to żeby powiedzieć: śmieje się z Was PtakoFani 
rozczrowany napewno nie jestem, bo spodziewałem się tego od samego początku...
hehe... śmieszny dzień dzisiaj [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-01-18 19:44]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 19:55
> > Mam wypasiony pomysł!!! To może potem zamiast na Pogoń Nową (w której
> niestety
> niewidze nawet awansu do 3 ligi ani nawet 10 miejsca w 4 lidze)
będziemy
> chodzić na 4-ligową Arkonię(mają wkońcu 6 miejsce). Stadion pomieści około 4000
> osób i jak by tak wypełnić cały stadion i dopingować.  
Wymyśli się
> piosenki i potem 3 liga wkońcu druga a potem Arkonia będzie duma pomorza
>
Dumą pomorza dla mni była, jest i będzie Pogoń. I to zawsze ona będzie w moim sercu. Pogoń to Pogoń, jestem zrzyty z tym klubem, czuje się portowcem. I choć jako tako kibicuje Arkoni, to nigdy ona nie będzie Dumą pomorza i nie znajdzie u mnie tego miejsca w sercu. A wogóle co to za pomysł, jebać Pogoń, i przerzucić się na Arkonie byleby tylko grać w lepszej lidze. Pojebane. Ja na zawsze z Pogonią.
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-18
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 21:14
Damm! Ile czytania :-)
Mi osobiście zwisa Ptak i pierdolę go. Ale w sumie krzywdy Szczecińskiej piłce nie zrobił trzeba to sobie uświadomić. Wydaje kasę, buduje klub który jest liderem drugiej ligi jakkolwiek by na to nie patrzyć. Co do tej manifestacji to spadłem z krzesła jak przeczytałem :-)
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 21:35
Dlatego właśnie mówie że tylko żartowałem z tą Arkonią
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 21:42
ja pierdole postali sie normalnie z ta tania dziwka
vpl to stare kurwy i wazeliniarze stracilem dlanich szacunek juz do konca
maly ptaszek postraszyl ze odejdzie i oni juz jakies felietony wypierdalaja(niby od czytalnikow) i wlaza mu w dupsko ze az milo.
ciekawe czy jak ja im wypierdole felieton o tej kurwie to tez go umieszcza.
chuj wam w dupe stare kurwy wpisal bym to wam ale chuja to dacie w tych swoich cenzurowanych komentarzach
ide rzygnac i spac bo az mnie zemdlilo jak wlazlema na to wasza pierdolona wazeliniarska stronke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 22:09
ganja prosze nie rozsmieszaj mnie.....
Moze w profilu pomyliłeś cyferki i moze nie powinno byc 78 bo te twoje wywodu są conajmniej śmieszne.
[Ostatnio edytowane przez Jasny_: 2004-01-18 22:12]
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 22:22
> ja pierdole postali sie normalnie z ta tania dziwka
> vpl to stare kurwy i
> wazeliniarze stracilem dlanich szacunek juz do konca
> maly ptaszek postraszyl
> ze odejdzie i oni juz jakies felietony wypierdalaja(niby od czytalnikow) i wlaza
> mu w dupsko ze az milo.
> ciekawe czy jak ja im wypierdole felieton o tej kurwie
> to tez go umieszcza.
> chuj wam w dupe stare kurwy wpisal bym to wam ale chuja to
> dacie w tych swoich cenzurowanych komentarzach
> ide rzygnac i spac bo az mnie
> zemdlilo jak wlazlema na to wasza pierdolona wazeliniarska stronke
widze ze szacunku dla czyjegos zdania i kultury to ci nie brakuje a co do felietonów to byly wpożądku i oparte na faktach....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 22:26
kurwa ogladalem kronike to ten zyzol jebany po polsku nie potrafi sie dobrze wyslowic...
....niech spierdala a nie łaske robi rzyd jebany....
Ptakowi i wszystkim patako podobnym mowie stanowcze NIE!!!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|