| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 23/05/2004 16:54
> > > JA TEŻ WYSYŁAM SMS (PONOĆ KASA IDZIE NA OPRAWY) WRZUCAM DO PUSZKI KLIKAM W
> BANER
> MW ITD. I CO W ZAMIAN NA PIAŚCIE DOSTAŁEM TRZY WYJEBANE TRANSPARENTY O
> JEBANEJ POLICJI...NO I KILKA DENNYCH RAC. MOŻNA BY ZROBIĆ DOBRĄ OPRAWĘ GDYBY
> TYLKO ROBIŁO TO SIĘ Z GŁOWĄ. MÓGŁBY SIĘ TAKŻE KLUB DORZUCIĆ. PRZYGOTOWALIBYŚCIE
> WIĘCEJ RAC, KARTONIADE, DUŻO SERPENTYN ITD. WIDZICIE CO JEST NA LEGI, LECHU
> ITD.
> TAM TO UMIĄ ROBIĆ OPRAWY. WIEM ŻE SIĘ STARCIE I ŻE NIE JEST ŁATWO ALE PO CO
> MARNOWAĆ KASĘ NA NIEPOTRZEBNE RZECZY (TROCHE KASY IDZIE NA PEWNO DO KIESZENI
> MW). I NIEPIERDOLCIE TEKSTÓW W STYLU "czemu się nie pojawiasz na spotkaniu w
> sprawie opraw" BO JA DAJE KASE I WIELE OSÓB TAKŻE. W TAMTEJ RUNDZIE ROBILIŚCIE
> W
> MIARĘ ZAJEBISTE OPRAWY I NIE BYŁO ŻADNYCH PROBLEMÓW A TERAZ SIĘ WSZYSTKI
> ZJEBAŁO. MAM NADZIEJE ŻE SIĘ COŚ ZMIENIE NA BEŁCHATOWIE (ALE WATPIE). W I LIDZE
> OGÓRKI Z POZNANIA BĘDE DUŻO LEPSZE OD NAS (TYLKO NA TRYBUNACH). POZDROWIENA DLA
> MW.
Pierdolisz glupoty jakich malo, nim cos napiszesz przemysl to.
To było
> przemyślane i nie pierdole głupota. To jest prawda. Więc zamknij ryj.
Bardzo chetnie to z Toba przedyskutuje na zywo, widze ze jestes z mojej dzielnicy wiec, problemow ze spotkaniem nie bedzie, co Ty na to? moge nawet podejsc do Ciebie i sie przywitac.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 23/05/2004 18:00
Sory za wszystko. Jak tak się wkurzyłem na wszystko i zacząłem pisać bez sensu. Tylko nie potrzebne zamieszanie zrobiłem. Zwracam honor i pozdrawiam MW. Daje dalej kase na oprawy i jest ok. I nie wpłyneło na to pokazanie mojego zdjęcia tylko po prostu przeczytałem na spokojnie to co napisałem. [Ostatnio edytowane przez .::Śmielak::.: 2004-05-23 18:15]
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 23/05/2004 18:29
Big Prośba: Wiem że zrobiłem głupią rzecz. Ale nie chce żebyście dawali tam moje zdjęcia. Jak będzie jakiś temat o zdjęciach to sam dodam. Dobra ?? Dzięki. Teraz chce wyłącznie kibicować, a nie mieszać się w sprawy opraw. Tylko na tym źle wyszłem (antyreklama). Dobra zakończam ten temat i już więcej się to nie powtórzy [Ostatnio edytowane przez .::Śmielak::.: 2004-05-23 18:35]
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 23/05/2004 22:29
Smielak jak czytam inne twoje wypowiedzi to wychodzi mi że Ty same głupoty piszesz czy twoi rodzice wiedzą co ich synek robi przed kompem?? A tak poza tematem czy to twoje zdięcie jest do zobaczenia na konkurencyjnej stronce w dziale fotki fanów?? Pytam z ciekawości Pozdro
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 23/05/2004 22:38
> > A co u nas nie można
> zrobić za 300 zł.
Buhahaha
him, 20 zloty jedna raca, to wychodzi, 15 rac he he he zajebista oprawa
> Kasa na 100% idze do kasy MW bo przecież jak każdy Polak
> zobaczy większą kase to bierze dla siebie.
Ale się opaliłem na tej Majorce
> 
chyba na Jajorce 
Pozdro
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 24/05/2004 07:44
> Smielak jak czytam inne twoje wypowiedzi to wychodzi mi że Ty same głupoty
> piszesz czy twoi rodzice wiedzą co ich synek robi przed kompem?? A tak poza
> tematem czy to twoje zdięcie jest do zobaczenia na konkurencyjnej stronce w
> dziale fotki fanów?? Pytam z ciekawości Pozdro
To było głupotą, ale innę są w miarę mądre Tak można zobaczyć moje zdjęcia na konkurencyjnej stronie, ale chce żeby tam pozostały
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 25/05/2004 07:11
PZPN przeciwko oprawie meczów
PZPN zamierza zakazać pirotechnicznych pokazów na meczach. Race świetlne i inne fajerwerki stały się jednym z nieodłącznych obrazków na polskich stadionach. Powodują,że nawet nudne spotkania nabierają rumieńców. Wkrótce PZPN wyda zakaz wnoszenia rac na piłkarskie trybuny.
Niedaleka przyszłość, stadion Legii przy ulicy Łazienkowskiej. Gospodarze rozgrywają szlagierowy mecz z Lechem Poznań. Sympatycy obu klubów są liderami w notowaniach polskich ultras, czyli kibiców zajmujących się organizacją opraw spotkań. Przygotowali choreografię z kartonów, okolicznościowe flagi i pirotechniczne pokazy. Tego dnia nie zapali się jednak żadna raca. Nie będzie też ogni rzymskich.
To nie żart, lecz najbliższa przyszłość. PZPN, kierując się nakazami UEFA, zamierza wyeliminować ze stadionów pokazy pirotechniczne.
- Zapalone race mogą być bardzo niebezpieczne - twierdzi prezes PZPN Michał Listkiewicz. - Niedawno byłem świadkiem pożaru, jaki wybuchł po odpaleniu fajerwerków przez kibiców Olympique Marsylia podczas meczu z Newcastle. Spotkanie zostało przerwane. Tylko szybka interwencja straży pożarnej zapobiegła tragedii. Organizator meczu słono zapłaci za to, że pozwolił kibicom wnieść race. UEFA od kilku lat surowo karze finansowo za to kluby. Także polskie występujące w pucharach m.in. warszawską Legię - dodaje.
Zrywają porozumienie PZPN dotychczas nie egzekwował zakazu wnoszenia środków pirotechnicznych na polskie stadiony, mimo że taki obowiązek nakładała na niego ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych. Aby ucywilizować proceder odpalania rac przed dwoma laty podczas spotkania władz PZPN z przedstawicielami grup ultras ustalono, że będą oni mogli stosować je przed i po meczu oraz w jego przerwie. Piłkarska centrala zagroziła tylko, że za rzucanie fajerwerków na murawę kluby będą karane. - Teraz będziemy musieli te ustalenia zmienić - zapowiada Listkiewicz. - Wszystko dla bezpieczeństwa widzów oraz dobra naszych klubów, by nie narażać ich na kary ze strony UEFA. Pokazy pirotechniczne na stadionach muszą się skończyć - twierdzi kategorycznie Listkiewicz.
Co na to kibice? - Nie będziemy z tego powodu zadowoleni - mówi jeden z ultrasów Legii. - Fajerwerki powodują, że mecze stają się bardziej atrakcyjne. Zamieniają się w spektakle, które wspomina się latami. Nie wyobrażam sobie, by to się skończyło po zakazie PZPN. Już teraz, wnosząc race, narażamy się przecież na areszt albo wysoką grzywnę. Listkiewicz twierdzi, że wyjściem mogą być pokazy organizowane przez kluby po zakończeniu meczu poza stadionem. - Tak robią drużyny z Europy Zachodniej - mówi. - Tylko co to za przyjemność? Może w ogóle będziemy dopingować po meczu - ripostują fani. Znalezienie rozwiązania, które zadowoliłoby obie strony, będzie zadaniem karkołomnym.
źródło: Życie Warszawy
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 25/05/2004 08:21
> PZPN przeciwko oprawie meczów
PZPN zamierza zakazać pirotechnicznych
> pokazów na meczach. Race świetlne i inne fajerwerki stały się jednym z
> nieodłącznych obrazków na polskich stadionach. Powodują,że nawet nudne spotkania
> nabierają rumieńców. Wkrótce PZPN wyda zakaz wnoszenia rac na piłkarskie
> trybuny.
Niedaleka przyszłość, stadion Legii przy ulicy Łazienkowskiej.
> Gospodarze rozgrywają szlagierowy mecz z Lechem Poznań. Sympatycy obu klubów są
> liderami w notowaniach polskich ultras, czyli kibiców zajmujących się
> organizacją opraw spotkań. Przygotowali choreografię z kartonów, okolicznościowe
> flagi i pirotechniczne pokazy. Tego dnia nie zapali się jednak żadna raca. Nie
> będzie też ogni rzymskich.
To nie żart, lecz najbliższa przyszłość. PZPN,
> kierując się nakazami UEFA, zamierza wyeliminować ze stadionów pokazy
> pirotechniczne.
- Zapalone race mogą być bardzo niebezpieczne - twierdzi
> prezes PZPN Michał Listkiewicz. - Niedawno byłem świadkiem pożaru, jaki wybuchł
> po odpaleniu fajerwerków przez kibiców Olympique Marsylia podczas meczu z
> Newcastle. Spotkanie zostało przerwane. Tylko szybka interwencja straży pożarnej
> zapobiegła tragedii. Organizator meczu słono zapłaci za to, że pozwolił kibicom
> wnieść race. UEFA od kilku lat surowo karze finansowo za to kluby. Także polskie
> występujące w pucharach m.in. warszawską Legię - dodaje.
Zrywają
> porozumienie PZPN dotychczas nie egzekwował zakazu wnoszenia środków
> pirotechnicznych na polskie stadiony, mimo że taki obowiązek nakładała na niego
> ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych. Aby ucywilizować proceder odpalania
> rac przed dwoma laty podczas spotkania władz PZPN z przedstawicielami grup
> ultras ustalono, że będą oni mogli stosować je przed i po meczu oraz w jego
> przerwie. Piłkarska centrala zagroziła tylko, że za rzucanie fajerwerków na
> murawę kluby będą karane. - Teraz będziemy musieli te ustalenia zmienić -
> zapowiada Listkiewicz. - Wszystko dla bezpieczeństwa widzów oraz dobra naszych
> klubów, by nie narażać ich na kary ze strony UEFA. Pokazy pirotechniczne na
> stadionach muszą się skończyć - twierdzi kategorycznie Listkiewicz.
Co na to
> kibice? - Nie będziemy z tego powodu zadowoleni - mówi jeden z ultrasów Legii. -
> Fajerwerki powodują, że mecze stają się bardziej atrakcyjne. Zamieniają się w
> spektakle, które wspomina się latami. Nie wyobrażam sobie, by to się skończyło
> po zakazie PZPN. Już teraz, wnosząc race, narażamy się przecież na areszt albo
> wysoką grzywnę. Listkiewicz twierdzi, że wyjściem mogą być pokazy organizowane
> przez kluby po zakończeniu meczu poza stadionem. - Tak robią drużyny z Europy
> Zachodniej - mówi. - Tylko co to za przyjemność? Może w ogóle będziemy
> dopingować po meczu - ripostują fani. Znalezienie rozwiązania, które
> zadowoliłoby obie strony, będzie zadaniem karkołomnym.
źródło: Życie
> Warszawy
PZPN PZPN jebać jebać PZPN.Oni to już ostatnio przeginają pałę !!! Chuj mnie unia obchodzi !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 26/05/2004 14:27
No nudzi sie wam czy co Weźcie usuncie to zdjęcie !! Mówiłem, że kończe temat i się odwalcie !! Nie chce żeby na tym forum było moje zdjęcie !! Z góry dzięki.
P.S: Po za tym opuszczam forum na dłuższy czas Chyba się cieszycie....A po za tym to jest temat o kasie na oprawy....Na razie. [Ostatnio edytowane przez .::Śmielak::.: 2004-05-26 14:46]
|
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 27/05/2004 00:06
jako że do meczu z Bełchatowem coraz bliżej, a pieniądze na godną oprawę tego spotkania bardzo potrzebne przypominam że ciągle nabywać można nasze vlepki. Vlepki będą do nabycia na stadionie podczas meczu reprezentacji, oraz w kasach podczas przedsprzedaży biletów na mecz z Bełchatowem. Zostało ponad tysiąc arkuszy więc dla nikogo nie zabraknie (życzcie żeby jednak zabrakło ) - pieniądze z vlep są obecnie głównym źródłem finansowania naszej grupy, więc jeszcze raz zachęcam
PS. vlepki do nabycia również podczas piątkowego oficjalnego treningu reprezentacji
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-05-27 00:32]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Zbiórka pieniędzy na oprawy! - 28/05/2004 22:55
ZAWIADOMIENIE: Jutro(tj.sobota) mniej więcej od godz.16 przy wejściu od Karłowicza,za niewielką opłatą będzie wykonywane malowanie twarzy.Pieniadze będą przeznaczone na oprawy.
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6