Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 21/02/2011 12:12
Sprawdzając informacje o meczu Pogoni z Zawiszą, szukałem na stronach Zawiszy informacji o meczu. Ostatnie są sprzed 2 tygodni i podają, że mecz będzie w piątek o 18. Ale nowych informacji o tym meczu nie ma, a mecz z Iną miał być dla Pogoni drugim w tym czasie (pewnie dla tych co walczą o pierwszą 18 ).
ledwo napisane na forum od razu info na oficjalce :
- Dziś uruchomione zostanie podgrzewanie płyty boiska co w dużym stopniu przyspieszy wegetację trawy. Te białe osady, które widać na boisku to pleśń pośniegowa. Wszystko to zniknie i boisko do pierwszego meczu zostanie przygotowane tak jak trzeba. Mamy już zakupione nowe nawozy na najbliższy rok. Gdy tylko boisko mieć będzie odpowiednią temperaturę, będzie ono nawożone, szczotkowane i napowietrzane. Nie ma żadnych obaw aby płyta boiska nie była przygotowana na pierwsze spotkanie ligowe - tłumaczy kierownik stadionu, Marek Adamkiewicz.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 21/02/2011 16:51
Strona oficjalna podała plany sparingowe po obozie w Turcji.Niestety nie będzie sparingu z Zawiszą.Pierwszym,a zarazem ostatnim sparingiem Pogoni po obozie będzie mecz z Iną Goleniów.
No i mamy 3
72' Prostopadłe podanie Zawadzkiego do Wiśniewskiego. Młody napastnik Pogoni minął jednego obrońcę i w sytuacji sam na sam nie dał szans bramkarzowi! 3:0!
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 22/02/2011 15:44
Nie wiemy czy norweska drużyna też wymieniła zawodników, w każdym razie jeśli będa tak grac to myślę, że z ŁKSem wygramy. Trzeba by namawiać kibiców na mecz, bo nasz "małketing" jak zwykle da ciała.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.