Będzie podobna odległośc jak wcześniej, a mecz z GKS Katowice byłem zmuszony oglądać przez internet, i powiem, że doping był dobrze słyszalny przez 90 min Zresztą to mnie najbardziej na tym meczu interesowało. Ale atmosfere na meczu komentatorzy chwalili kilkakrotnie nawet
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/03/2010 17:06
W zespole Podbeskidzia nie zagra dwóch podstawowych obrońców: Dancik oraz Cienciała (obaj strzelili nam po bramce w pierwszym meczu) oraz ściągnięty zimą Broniewicz, który miał być filarem obrony. Wszyscy z powodów kontuzji złapanej podczas okresu przygotowawczego. Po chorobie jest także najlepszy ich strzelec - Patejuk (5 bramek).
Trzeba to wykorzystać, zwłaszcza że w niedziele punkty może zgubić ŁKS i Górnik
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/03/2010 17:32
Jeżeli my wygramy, a ŁKS wygra derby, to z jednej strony dobrze, z drugiej źle, bo mielibyśmy mniejszą stratę do Widzewa (uważam, że jeżeli piłkarze będą przez tą rundę naprawdę zapierdalać na maksa, to daliby radę prześcignąć, ale do tego trzeba odpowiedniego przygotowania). Z drugiej strony, jeżeli później się potkniemy, ŁKS może to wykorzystać bezlitośnie. Po tym jednak co się u nich działo, nie wiadomo czy będą tak silni, a zresztą mogą nie dostać licencji na grę w e-klasie.
Jednak nie ma co gdybać i oglądać się na innych. Zapierdalać na mecze, dopingować. Jak przygotowani są kopacze okaże się po pierwszej kolejce. Ja jestem dobrej myśli i myślę, że ekstraklasa za rok nasza!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/03/2010 17:41
ja tam mysle ze lepiej odskoczyc ŁKS'owi niz zblizac sie do Widzewa ale najwazniejsze jest zeby Pogon wygrywala, no i licze na to ze Olo z Klattem wykorzystaja te dziury w obronie TSP ale mimo wszystko łatwo nie bedzie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Pogoda póki co nie odstrasza. Na 30 minut do meczu na trybunach całkiem sporo widzów.
Śnieg przestał padać. Pytanie czy tylko chwilowo?
Od rana w Bielsku-Białej całkiem niezła pogoda...do godziny 16. Od kilkunastu minut nad Stadionem Miejskim pada śnieg.
Oba zespoły na placu gry rozpoczęły przed momentem rozgrzewkę.
Witamy ze śnieżnej stolicy Podbeskidzia. W iśćie zimowych warunkach piłkarze Podbeskidzia Bielsko-Biała i Pogoni Szczecin zainaugurują rozgrywki w 2010 roku.
Śnieg może sprawić, że piłkarzom grać się będzie ciężej. Mam nadzieje że opady nie będą zbyt duże i pogoda nie będzie przeszkadzała naszym grajkom wgnieść obronę Podbeskidzia w ziemię.
Z nowych Klatt i Jarun. Oby ich debiut był szczęśliwy .
DO BOJU MKS!!!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.